Şimdi Ara

Akvaryum için tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba...
    En son 8 yaşında iken abimin akvaryum merakı üzerine geçirdiğimiz bir kaç yıldan sonra ilk defa bir akvaryum merakım oluştu. Bir süredir video sitelerinde akvaryumları inceliyorum. Çok hoş gözüken akvaryumlar var. Özellikle nano akvaryumlarla ilgileniyorum. Işıklandırmalı ve içinde doğal süslemeleri olan başlangıç seviyesinde bir akvaryum için tavsiyeleriniz, görüşlerinizi almak isterim.

    Konuya oldukça yabancıyım. Bir iki gündür okuduklarım kadarıyla cok fazla detayı var işin. Doğal bitkilerin mayası, kültürü gübresi, akvaryumun süsü ve ışıklandırması vs derken kafam oldukça karıştı..

    Akvaryum olarak Hailea q25 ve ya e25 ile ilgilendim.... bitkiler olarak pek fikrim yok ama bonsai tarzında agac süslemeleri ile farklı renkte kumlar koyarak güzel bir dogal görünüm elde edilen bir sürü video izledim.

    Balık olarak fosforlu balıklarla ilgileniyorum. Bunun dısında sanırım temizlik için çöpçü vs gibi balıklar kullanılıyor..

    Böyle bir akvaryum içni balık secimi, bitki ve toprak secimi, filtre motor vs ve ekstra bakım malzemeleri secimi konusunda ayrıca toplam maliyeti konusunda bilgi almak istedim.. (Doğal sade ve şık bir görünümü olsun yeter)

    Yardımlar için şimdiden teşekkürler







  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.