Şimdi Ara

Aktif hoparlör sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kulaklıkla müzik dinleyebileceğim sağlam bir sistem kuruyorum. Ancak bu sisteme ek olarak bir çift aktif stereo hoparlör de düşünüyorum. Microlab solo7 forumda çok beğeniliyor gibi ama vereceği ses kalitesinden pek emin değilim. Şöyle kaliteli bir dac'a yakışacak ama fiyat olarak da kol kanat koparmayan bir aktif hoparlör lazım. İkinci el sitelerinden de temin edebileceğim 500 lirayı pek aşmayan tavsiyelerinizi bekliyorum.



  • 500 tl gayet güzel bir fiyat .ikinci el logitech z5500 alabilirsiz.sesi mükemmeldir.

     Aktif hoparlör sorusu
  • Müzik için düşündüğümden 5.1 lere sıcak bakmıyorum. Stereo tercih ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ULYSES

    Arkadaşlar kulaklıkla müzik dinleyebileceğim sağlam bir sistem kuruyorum. Ancak bu sisteme ek olarak bir çift aktif stereo hoparlör de düşünüyorum. Microlab solo7 forumda çok beğeniliyor gibi ama vereceği ses kalitesinden pek emin değilim. Şöyle kaliteli bir dac'a yakışacak ama fiyat olarak da kol kanat koparmayan bir aktif hoparlör lazım. İkinci el sitelerinden de temin edebileceğim 500 lirayı pek aşmayan tavsiyelerinizi bekliyorum.


    Benimde böyle bir ürüne ihtiyacım var.Çok araştırdım (2 aydır) Araştırmalarım sonu tek bir adrese çıkıyor: audioengine 5 .

    500 tl ile kaliteli ses alabileceğin hoparlör mümkün değil. İkinci eli yok ama bulursan kaçırma. 700-750 tl civarında fiyatı var :Şu an Türkiye şartlarında alternanifi görünmüyor. Kalitesinden şüphe etmeyerek alınabilecek harika bir cihaz .

    Bende 6- 7 ay sonra almayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 8 Temmuz 2010; 18:41:25 >




  • Jamo i300 bir alternatif olabilir güçlü ve stereo olarak çok tatmin edicidir..
  • Audioengine için yorumlar güzel de sanki biraz fiyatı şişirilmiş gibi geliyor bana. O fiyata ikinci el harici amfi ve wharfdale diamond hoparlör alınabiliyor. Benim aktif sistem isteme nedenim derli toplu olması. Microlab da çok aşağı seviye kalıyor. Ortası yok herhalde.
  • Gerçi o tercih sebebi bencede ona o fiyat verilene kadar 2. el bir streo anfi ve raf tipi hop/kule tipi hop alınarak daha kaliteli ses alınabilinir... Şuda var dediğin gibi düşünenlerde var bende öyle çok kablo elektronik zımbırtıların etrafımda olmasını pek sevmem fakat ne yapalım idare etmeye çalışıyok jamoyuda bir araştır derim müzik performansı beni etkilemişti gerçekten...
  • klipsch hakkındaki fikriniz nedir ikinci el fiyatı uygunsa almanızı tavsiye ederim
  • Jamo kaliteli bir ürüne benziyor gerçekten. Ama hem ucuz değil, hem de sub benim dinlediğim tarzlara pek uymaz (klasik, new age, jazz, soundtrack). O yüzden 1+1 araştırıyorum.

    @bayipram Klipsch'in aktif modeli var mı? Kaliteli markadır ama hep pasif ürünleri var bildiğim kadarıyla.
  • iyi akşamlar klipsch HERSEY 2 modelinden itibaren stereo 1+1 klasik aktif hoparlör üretiyor.şimdi ise sinema sistemlerine diğer firmalar gibi yöneldi halen aktif sklasik stereo hoparlör üretiyor az vatlı anfilerde bile refleks ses gücü var .hatta baslarda iyi anfi ile pioneer hpm serisini geçtiğini iddia edenler bile var.
    benim ikinci el tavsiyemin tek sebebi yenisinin çok pahalı olması.keşke fiyatlar biraz uygun olsada
    hepimiz güzel ses sistemleri alabilsek saygılarımla.

     Aktif hoparlör sorusu
  • KLİPSCH HERSEY 2

     Aktif hoparlör sorusu
  • Teşekkürler tavsiye için. Sahibinden sitesinde var bir tane ama 2850tl. Bu benim bütçeyi baya bir aşıyor.
  • Şöyle birşey buldum. Kaliteli birşeye benziyor ama pasif. Amfi de lazım yanına.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-hoparlor-subwoofer-magnat-monitor-220-profesyonel-modifiyeli-bu-fiyata-bu-kalite/detay?

    Biraz baktım da daha çok oto ses sistemleri üzerine uzmanlaşmış bir marka sanırım. 5.1 olmasına rağmen optik ve coax girişlere sahip uygun fiyatlı bir model daha var. Ev sineması için düşünülebilir aslında.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-sinema-sistemi-magnat-digital-home-cinema-5100/detay?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 8 Temmuz 2010; 23:37:26 >




  • magnat yeni üretilen çin mallarından değilse alınabilir.çünkü mağnat son 10 yıldır piyasadan pay kapmak için çine yöneldi.göründüğü gibi eski modelse ve hoparlörlerle körüğü dahil oynanmamışsa alınabilir pazarlık payıda olur.cihazı denemeye giderken anfinizi götürmeniz menfaatiniz için iyi olur
  • audioengine göze çok hoş görünüyor gerçekten :)
  • İmzamdaki Audioengine A2 (300TL sıfır) ve Jamo sub 200 (275 TL 2. el) , yeni toparladım. Woow diyebileceğim bir ses alıyorum, tabi iyide bi ses kartı aldım. Ama logitech,creative lere benzemiyor. Çok aşırı ses dinliyorsanız A5 , orta ve yüksek ses dinliyorsanız A2 yeter, ev için A2 rahat yeter belirteyim. Ciddi ses te alırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.