Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası Eken H9r

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uygun fiyata alabileceğimz bir link paylaşır mısnız?
    Aliexpresste suan en ucuz 46 dolar var. sadece koruma kabıdır vs. en standart hali yani.
    Ayrıca kamerayı önerir misiniz?
    h9 ile h9r arasında çok büyük farklılık var mı ?
    10 dolar fiyat farkından ötürü soruyorum.
    h9 10 dolar daha ucuz.
    h9r genel olarak internette çok beğenilmiş. Benim de ihtiyacım var. ucuz ama iyi diyenler olduğu için sizlere danışmak istedim.
    şimdiden teşekkürler.



  • öncelikle h9r nin tek farkı uzaktan kumandası olması. Akıllı bir telefonun varsa buna ihtiyaç duymayabilirsin. tamamen tercih meselesi.

    Eken H9 kalitesine gelince, bu ay elime ulaştı. abim için aldık ve iyi çıksaydı kendime de alacaktım. Ama işin açıkcası bu beklentiye göre değişen bir şey. Abim çok beğendi ama bana çok kontrastlı geldi ve video çekimlerinde karanlık alanları ya da siyah giysi ve gölgeli yerleri kapkaranlık çıkarıyor. Yazılımsal olarakta renkleriyle oynanmış havasını alıyorsunuz. 4K olayı zaten işin hikayesi. yani 4K 'da maksimum 24fps ile çektiği için hafif kesik kesik çekim yapıyor hareketli çekimde bunu fark ediyosunuz. Bu sebeple 1080p çekim yapmak isticeksiniz ve buda dedigim gibi renkler hafif abartılı gelebilir. Bu bana böyle geldi size böyle gelmeyebilir tabi. ben hobi amaçlı fotoğraf işiylede uğraştığım için çok detaylı bakıyorda olabilirim. ama bu fiyata verdigi aksesuarlarla ciddi iyi fiyat. ama ben bunu almıcam açıkcası. renklerle çok oynanmış olduğu için. REnkleriyle pek oynanmamış bazı modeller buldum onlara yöneldim. Firefly 6S ve SJ5000x modelleri gibi. iki katı fiyat veriyosun ama en azından bir kere alıyoruz, az daha verip daha iyisini almak daha mantıklı bence. en azından renkleriyle EKEN H9 gibi oynanmadığı için, üzerinde rahat renk oynaması yapabilirsiniz kendi zevkinize göre.

    bende dün bir konu açtım bu modelleri kullanan arkadaşlar varmı diye ama hala bir cevap yok. umarım size azda olsa yardımcı olmuşumdur.
  • is_system kullanıcısına yanıt
    1.5 ay olmuş mesajınızı yeni gördüm.

    Bir süre işim çıktığı için alamamıştım.

    79 dolar civarı satılıyor firefly eken h8 10 dolar daha ucuz. Sj cameralar yerine eken alın demişlerdi. Siz naptınız alabilidiniz mi? Aslında 30-40 dolarda aksesuara gidecek. Kartıdır çantasıdır cartı curtu.
  • H9r de titreşim önleyici var mı yok mu arkadaşlar.
  •  Aksiyon Kamerası Eken H9r


     Aksiyon Kamerası Eken H9r


     Aksiyon Kamerası Eken H9r


    durduk yere plastıgı erıyıp yapıs yapıs oluyor ıyı malzemesı yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.