Şimdi Ara

Aksesuar Inceleme : Xbox One Stereo Headset Adapter

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Bugün size anlatacağım aksesuarın adı Xbox One Stereo Headset Adapter.

     Aksesuar Inceleme : Xbox One Stereo Headset Adapter

    1- Ne işe yarar?

    * Bu adaptör, elinizdeki mikrofonlu kulaklığınızı xboxta kullanmanıza yarar.

    2- Xbox One'ın içinden çıkan headsetten farkı nedir?

    * One ile birlikte gelen headset sadece Game chat ve party chat seslerini verir. Ancak bu stereo aparatı ile hem oyun seslerini alabilir hem de Game chat/party chat kulaklığı olarak kullanabilirsiniz.

    3- Paketin içinden neler çıkıyor?

    * Paketin içinden adaptör, bir adet 2.5 mm to 3.5 mm dönüştürücü, kullanım kılavuzu ve firmware update için bir adet mini usb kablo çıkıyor.

     Aksesuar Inceleme : Xbox One Stereo Headset Adapter

    4- İlk kullanım

    * İlk kullanımdan önce gamepad'e firmware update yapmanız gerekiyor. İşlem çok basit. Adaptörü gamepade takın ve gamepadi açın. Xbox zaten donanımı otomatik algılayıp size firmware update yapmanız gerektiğini söyleyecek. Ekrandaki yönergeleri takip edin ve işlemi gerçekleştirin.

    5- Bütün kulaklıklar uyumlu mu?

    * Üzerinde mikrofon olmayan kulaklıklarınızı sorunsuzca oyun sesleri için kullanabiliyorsunuz. Üzerinde mikrofon olan kulaklıklar ise, mikrofonun bağlantı pimine göre değişiyor. CTIA protokolü ile bağlanmış mikrofonlu kulaklıklarınızı sorunsuzca kullanabiliyorsunuz. Eğer mikrofonlu kulaklığınızı taktınız ve CHAT özelliği çalışmıyorsa yüksek ihtimalle kulaklığınız OMTP protokolü ile bağlanmış. Bu durumda önünüzde iki seçenek var :

    A - Şu üründen almak :http://www.ebay.com/itm/CTIA-to-OMTP-3-5mm-Adapter-Converter-Black-Cable-Headphones-Handsfree-Earphones-/251405823302?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item3a88f46d46

    B - Şu üründen almak :http://www.ebay.com/itm/2x-Gold-2-5mm-Male-to-3-5mm-Female-Stereo-Audio-Headphone-Jack-Adapter-Converter-/141164183394?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item20de0a7f62 ve bu ürünü kutunun içinden çıkan dönüştürücüye (üstteki resimde altta gözüken) takmak.

    B ürününü Türkiye'de bulmak nispeten daha kolay diye tahmin ediyorum.

     Aksesuar Inceleme : Xbox One Stereo Headset Adapter

    6- Adaptörün üzerinde hangi tuşlar ve ne işe yarıyor?

    * Adaptörün üzerindeki tuşlar ile Oyun seslerini ve Chat seslerini birbirinden bağımsız olarak şiddetini yükseltip alçaltabiliyorsunuz. Ayrıca mikrofonunuz için MUTE tuşu unutulmamış.

     Aksesuar Inceleme : Xbox One Stereo Headset Adapter

    7- Ses kalitesi nasıl?

    * Kullanmış olduğunuz kulaklığın kalitesine göre sesin kalitesi değişiyor. İyi bir kulaklıkla iyi bir netice alıyorsunuz. Ayrıca oyunlarda stereo ayrımını çok bariz hissedebiliyorsunuz.

    8- Nereden alınır?

    * Ebay, amazon gibi sitelerde mevcut. Aslında fiyatı 25 dolar ama kargo işin içine eklenince pek bir esprisi kalmıyor. Gitti gidiyordaki bir kaç satıcıda mevcut. Kart puan kampanyasına denk getirirseniz yurtdışı fiyatından 15 -20 TL fazlasına gitti gidiyordan alabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.