Şimdi Ara

Akp li vatandaşların gönderdiği mesajlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ticaretle uğraşıyorum. Ticarete siyaset karıştırılmayacağı için kimin hangi parti tarafında olduğu beni ilgilendirmiyor. Ama bazı çalıştığımız firmalar sürekli WhatsApp tan yandaş oldukları akp ile ilgili mesajlar gönderiyorlar. Vatandaşların bu mesajlarla akıllarını çelmeye çalışıyorlar. Bu gelen mesajlarıda sizlerle paylaşıyorum ki, görün duyun neler yaptıklarını..

    Mesaj1:
    Ekonomide Operasyon...!
    Bu gece itibariyle yüklü miktarda döviz piyasadan çekildi.
    Dolar şu an itibariyle 5 TLye doğru tırmandırılıyor
    Çok yoğun döviz alım talebi var ve yoğun yurtdışı kaynaklı döviz alımı yapılarak ekonomik operasyon bombardımanı başlatıldı.
    Sahur vakti dahi dolar yükseltiliyor
    Sabah itibariyle millet uyandığında sosyal medaya da felaket senaryoları patlatacaklar..
    Ülkesini seven her vatandaş bu tuzağa kanıp gaza gelmeden sakince 24 Haziranı beklemeli ve cevabını vermelidir.
    Abdülhamid han'ıda aynı tuzaklarla indirdiler ve 10 yılda imparatorluk kaybedildi..
    O dönemi bilenler oynanan oyunların aynı olduğunu anlarlar..
    Necip milletimiz 15 Temmuzda sokakta verdiği cevabı
    ekonomide de verecektir..
    24 Haziranda da sandıkta gereğini yapacaktır.

    İngiliz Bloomberg Tv..
    “Doların yükselişindeki temel faktör Türkiye ekonomisinin kötü olması değil. Yabancı yatırımcıların Türkiye siyasetinde Erdoğan’ı istememesi.”

    Bu döviz operasyonu seçim öncesi Rusya'da Putin'e de yapıldı.
    Adamın oyu %60 dan %74 e çıktı.
    Yani Ruslar oyunu gördü. Ona göre oy verdi.

    Allah hakkımızda, en hayırlı olanı nasip eylesin ...

    Allah Rızası için Bu yazıyı paylaşıp yayalım.

    Mesaj2:
    BUNLAR NIYETI BOZDULAR
    (ANLATAYIM)

    Belliki niyeti bozdular..seçime kadar doları 5 tl. yapıp..Benzin başta olmak üzere, buna bağlı olarak..tüm hammadde ve üretilen ürünlerde fiyatları zıplatıp..milleti canından bezdirmeyi..ve bunun sonucunda vatandaşı Erdoğan hükümetine karşı tavır koydurmayı..ve sonuç itibariyle Erdoğanı seçimlerde yenik duruma düşürmeyi amaçlıyorlar..
    Gördüğünüz gibi birilerine bağımlı yaşadığımız müddetçe, bizi hep ellerindeki enstrümanlarla bu şekilde tehtid edeceklerdir..hepınızden kemerlerinizi son kez sıkmanızı..ve devletinize sımsıkı sarılmanızı rica ediyorum..Çünkü Erdoğanın birincil amacı DOLAR denen illetin,piyasalardaki dolaşımını engellemek için, ülkeler arasında yapılan ticaret esnasında, her ülkenin kendi para birimini kullanmasını sağlayarak, doları bir paçavra haline getirmektir.. Bu yuzden son bi kaç yıldır , imza attığımız hemen hemen bütün anlaşmalara , anlaşmanın muhatabı olan her iki ülkeninde kendi para birimini kullanması şartını koyuyoruz....İşte siyonist ABD ve siyonist israilin gerek içerde ve gerekse dışarıda bizi başka başka konularla meşgul ederek, tamda seçim arefesinde dikkatimizi dağıtmak istemesi...dolardaki artışla ,benzini ve hammaddeyi pahalandırarak,otomatikmen raflardaki ürünleri zamlandırma..ve vatandaşı canından bezdirme çabası...doları fırlatarak, faizleri yükseltme çabası..cari açığı artırma çabaları hep bu nedenledir...Bir ülkenin kaderi bir kaç kişinin iki dudağının arasında..siyonist sistemin bastırdığı, adına dolar dediğimiz iki kağıt parçasında olmamalıdır..ekonomimiz artık, bu gereksiz kırılganlıktan kurtarılmalıdır..Ekonomik açıdan bağımsız olmayan bir ülkenin başında kim olursa olsun..o ülkenin tam bağımsızlılığından bahsetmek mümkün değildir..
    Şunu unutmayın..Bizler 24 haziranda sadece Türkiyeye BAŞKAN seçmiyoruz..islam ordusununda BAŞKOMUTAN'ını seçiyoruz..Ve vallahı..eğerki ilk turda bu işi uzak ara bitirmeyi başarabilirsek, ertesi gün itibariyle tüm avrupa ve haçlı ittifakı kapımızda bizimle görüşmek için el pençe diz divan sıraya girecekler..ve işte o gün kazanan sadece biz olmayacağız..kazanan filistin olacak..arakan olacak..somali olacak..hatta hatta siyonizmin ayakları altında ezilmiş htistiyan alemi olacak..SİYONIZM KAYBEDECEK..SİYONİZMİN TAŞERONLUĞUNU YAPAN ÜLKELER, PARTİLER, TERÖR ÖRGÜTLERİ ,LEGAL VE İLLEGAL SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİN TAMAMI KAYBEDECEK..DOLAR TÜRK LİRASININ AYAKLARI ALTINDA EZİLECEK..Yeterki ilk turda uzak ara bu işi bitirmeyı bilelim...Ülke bizim olduktan sonra dolar 5 lira değil..115 lira olsa ne yazar...Turk milleti Allahın izniyle bu oyunuda bozar... Bu bir bağımsızlık savaşıdır..anlayan anladı...diyeceklerim bu kadar..
    Saglicakla kalın.

    Türkiyede ve yurt dışındaki tüm dostlarınızla paylaşmanız rica olunur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bu mesajları en az 10 kişiye göndermezsek
    elimize , gözümüze , dizimize duracakmış.
  • Ticari yetenekleri ile simit bile satamayacak insanlar AKP döneminde adam olduklarından, AKP'nin kalması için ellerinden geleni yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nefret ediyorum bu gibi aklı olmayıp fikri olan insan bozuntularından.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 28 Mayıs 2018; 20:31:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • “Sahur vakti dahi dolar yükseltiliyor “ dan sonrasini okumadim. Beynine fikrine soktuklarim, yeminle biseye surulecek akil yok bunlarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.