Şimdi Ara

AKP'den kanun teklifi: Cumhurbaşkanı'na mal varlığını dondurma yetkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kabul edilirse yandaşlar ayvayı yedi  


    https://sol.org.tr/haber/akpden-kanun-teklifi-cumhurbaskanina-mal-varligini-dondurma-yetkisi-21730


    reise kafa tutanın vay haline  




  • Yetkilerin tek bir kişide bu kadar çok toplanması doğru bir yaklaşım değil. Hadi diyelim ki Tayyip Erdoğan iyi niyetli, hakkaniyetli. Ancak yarın öbür gün kötü niyetli biri geldiğinde bu yetkileri pekala suistimal edebilir. Bu yüzden verilen yetkilerin farklı onay mekanizmalarından da geçmesi gerekiyor.

  • Yetkilerin tek bir kişide bu kadar çok toplanması doğru bir yaklaşım değil. Hadi diyelim ki Tayyip Erdoğan iyi niyetli, hakkaniyetli. Ancak yarın öbür gün kötü niyetli biri geldiğinde bu yetkileri pekala suistimal edebilir. Bu yüzden verilen yetkilerin farklı onay mekanizmalarından da geçmesi gerekiyor.

  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt

    kardeşim yapacak bişey yok, yarın bir gün milletinde banka hesapları dondurulur mu düşündürüyor bu teklif  

  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt

    AAA öyle mi?Bu kadar yetki bugün mü verildi Erdoğan'a?

  • gün gelir hesap dönerse o vakit kazdıkları kuyuya kendileri düşer.

  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt

    hayır geçmemesi gerekiyor. biz bunu istedik ve kabul ettik ön görümüz bu kadardı onayladık. bundan sonra geleceklerin bu kadar geniş yetkilerde olması hakkaniyet ve adalet açısından doğrudur. Çokta uzun olmayan bir süreçte yaşayarak neticeleri göreceğiz 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 17 Ocak 2021; 17:23:48 >
  • Güzel.


    Artık hiç uğraşmadan akplilerin varlıkları tek tuşla donduralabilecek. Tabi o dönem ağlayacaklar ama yetmez ama evet diyeceğiz. Özellikle garantili işler yapanlar düşünsün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iş yargının işi ve bu işi Erdoğan yapacaksa yeni Yargıtay başkanı Erdoğan mı oluyor şimdi
  • İlerisini hiç düşünmüyor adamlar...

  • Kendi kendilerine sıkıyor adamlar.


    Eğer muhalefet iktidara geldiğinde "demokrasi, sevgi pıtırcıklığı" ayağına direkt parlamenter sisteme geri dönerse arkaplanda AKP ile kanka olduklarına emin olurum.


    2-3 yıl ülkenin bağırsaklarının temizlenmesi gerekiyor, önce temizleyelim sonrasında güçler ayrılığına geri döneriz.

  • Yandaşlar niye Ayvayı yesin? Olan yine muhalif zengine olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı yatırımcı ülkeye gelsin, yüzümüzü batıya dönüyoruz

    Derneklere bile kayyum atama yetkisi, mal varlığı dondurma yetkisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

    Yetkilerin tek bir kişide bu kadar çok toplanması doğru bir yaklaşım değil. Hadi diyelim ki Tayyip Erdoğan iyi niyetli, hakkaniyetli. Ancak yarın öbür gün kötü niyetli biri geldiğinde bu yetkileri pekala suistimal edebilir. Bu yüzden verilen yetkilerin farklı onay mekanizmalarından da geçmesi gerekiyor.

    Onceden bu isleri FETOnun siyasi ve yargi ayagi hallediyordu sagolsun. Zira, bugun "havuz" medyasi dedigimiz, ve asagi yukari toplam medyanin yuzde 80'ine tekabul eden olusumun finansmani, Uzan'in FETO/AKP tarafindan el konulan sirketlerinin satisi ile saglandi. Sonrasinda bu satislar ve el koymalardan elde edilen gelirle bugun medya devleri kuruldu, medya devlerine uzun vadede finansman saglanmasi icin, bu sirketlere enerji, insaat alanlarinda gorulmemis olanaklar yaratildi. Evin zemin katinini insaa ettikten sonra, sira katlari cikmaya geldi. En onemli engel Dogan grubuydu.


    Dogan grubuna hilton otelleri ve vergiler uzerinden yuklenildi birkac sene, 600trilyondan 2katrilyona kadar vergi cezalari kesildi dogan grubuna. Uzandan sonra ikinci kayyum yiyecek gruptu ama Aydin Dogan "hadi bana eyvallah" diyerek cekilmeyi tercih etti. Ellerindeki tum gazteler, kanallar elden cikinca, kimse hilton oteline vs. ne oldu diye sormadi.


    Sonrasinda bu kanallar ve gazeteler de havuz'a katildi. Baslarina kayyumla gazeteciler atandi. Ahmet Hakan gibi tiplerin bu gazetelere 'getirilislerine' sahit olduk.


    Sonrasinda sira Koc Grubuna geldi. Gezi donemi ve sonrasinda patlayan curcunada Koc grubunun ustune gidildi, "otellerini acmakla, darbeye canak tutmakla" suclandilar. Sonrasinda Altay tankinda proje devam ederken, Koc grubu projeden sutlandi. Tank isi, fabrikasi, calisani bile olmayan "erdogan'a asigim" diyen ethem sancak'a kaldi.


    Sonrasinda tank projesi geciktikce gecikti, 50milyona tank palet bakim tesisi arap kardeslerimize verildi, tsk 60 senelik hurdalarla suriye'ye operasyona girdi, o hurdalar abd'den rusya'dan gonderilen AT silahlariyla vuruldu, onlarca tankcimiz sehit oldu.


    Koc grubu da buna ragmen oyle kolay kolay yenecek lokma olmadigi ortaya cikinca, e tanklar da araplara gidince koc grubunu da unuttu akp.


    Simdi mal varligi vs. olayi geliyor. Guzel oluyor bence, daha fazla yasa lazim boyle. Turkiye'de bankada dolari olana da, sirketi olana da rahat yok. Cevabi basit, tasi taragi alip bu diyardan goc edeceksiniz.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.