Şimdi Ara

Akıncı İHA’ya Ukrayna üretimi motor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
7.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Az once bir aktrol, nicki Phoebe miydi neydi, bu motorlarin Akinci tesislerinde uretildigini kendi uretmis gibi ballandira ballandira soyluyordu, buradaki resimlerin aynisini paylasiyordu. Buraya gel bakalim aktrol. Hani Akinci tesislerinde uretiliyordu?? Bir de surekli kuduz hayvanlar gibi saldiriyordun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redeemertr

    Hala gülüyorum, bankamatikçilerin yalanı bu konuyla ortaya çıkınca kaçacak delik aradılar
    Harbiden ya, foyalarinin cikmasina alismistik ama bu kadar hizli cikmasini beklemiyordum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redeemertr

    Öyle demeyin vidalar yerliymi.. pardon onlar da yurtdışından getirtilmiş.. o zaman kablosu yerlidi.. yok onlar da başka bir ülkedenmiş pardon... O zaman şu arkada yazan ukraynaca yazılar yerli olabilir. Montaj ülkesinden selamlar
    Hani Twitter'da paylasilan 4 resim var ya, drone'un, pardon "ucan arabanin " uzerindeki gosterisli yazinin ne olmasini anket olarak soran, o yazi yerli olabilir belki.




  • Sanmam, ulkemizdeki boya ureticiler de yabancilara satilmistir buyuk olasilikla.

  • routemaster kullanıcısına yanıt
    Yerli olmadigi belli oldu da, parasinin kat kat fazlasini halk odeyecegi icin fazlasiyla millidir.

  • Arkadaslar lutfen dalga gecmeyin ama, insansiz hava araci motoru bunlar
  • Ukrayna dediğiniz ülkede ProgressTech gibi; gayet başarılı turbofan, turboşaft ve turboprop motorlar yapan bir firma mevcut.

  • bu forumdaki psikolojisi bozuk kronik muhalifleri görünce elhamdülillah diyorum. Bir ampul bile değiştirmekten aciz güruh insansız siha için istemezük çekiyor.
    Allaha şükür baykar ve anka çalışanları bunları insan yerine koyup ciddiye almıyor da çalışıyorlar.
    Sizler gerçekten balatayı sıyımışsınız. Bu insanlar başka ülkelerde olsalar muhtemelen sosyo-ekonomik açıdan çok daha iyi durumda olacakken onlar burada bu ülkeye bir şeyler katmaya çalışıyorlar.
    Allah sizlerden bu ülkeyi korusun.

  • Cimerci C kullanıcısına yanıt
    Dün bu makinedeki motorun yerli olduğunu takla atarak anlatanların yalanı ortaya çıktı diye yazdım. Sazan mısın yoksa palamut mu?

    Sazan.avi

    Boş durma bunu izle :

  • Bizim forumun gerizekalisi da saniyor ki birileri bir sey yapmak icin ugrasiyorsa aninda mukemmel bi urun sunmali, aninda Lockheed Martin olmali, mevcut teknolojinin otesine gecip IHA, jet falan tasarlamali. Dunya bizi konusup hemen siparisleri gecmeli. Bi birakin emekliyor daha sektor, hemen kosalim dunya devi olalim istiyosunuz. Elindeki kaynak kisitli, bilgi birikimin kisitli, yetismis adamin kisitli. O senin dusundugunu ABD, Cin yapabiliyor anca.

    Bir diger gerizekali tipi ise saniyor ki Lockheed Martin olduk dunyanin en iyisi biziz. Herseyi biliyoruz, herseyi biz uretiyoruz. Bi yerinizi, yurdunuzu, kapasitenizi bilin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Nemlendirici -- 7 Ağustos 2019; 23:34:53 >
  • "1988 yılında yapılan Ukrayna uçağı Antonov An-225, hala dünyanın en büyük uçağı."

  • Cimerci C kullanıcısına yanıt
    Öyle bir soru sormadım sazan.avi. general electric yerli milli firmamız ne de olsa.

    Bunu da izlemeyi unutma




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 7 Ağustos 2019; 23:47:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cimerci

    Bu mesaj silindi.
    Anlasildi, "heykel" kelimesini cumle icinde kullanabiliyorsun, bayagi bir kendini gelistirmisin. Konulan Ataturk heykellerinin sana nesi batar, onu anlayamiyorum. Bir heykel yapmanin maliyeti yuksek de degil, cok zaman alan birsey de degil. Muktedirin karisi koluna takmak icin bir kol cantasi, kucucuk bir canta aliyor, 50.000$ (belki hayatin boyunca bir arada gormemisindir, yaziyla yazayim, Elli Bin Dolar) veriyor bir kol cantasina, bunda bir sorun yok. Saraylarda yasiyor, sarayda hersey altin kaplama, bunda da sorun yok. CHP bize bu ulkeyi kazandiran, bu imkanlari veren Ataturk'u hatirlamak icin, halkimizin da Ataturk'u anmasi icin bir heykel yapiyor, maliyeti de yok gibi birsey, konu temcit pilavi gibi heykele geliyor, sag kesimden agzi olanlar donup dolasip bu lafi soyleyip duruyorlar.

    Yazinin "heykel" disindaki kismini okumadim bile, cunku mantiksizlik otesi birsey. Heykel kelimesinde ne amacladiginiz belli oldugu icin en azindan yaptiginiz hareket oncekilere benzeyip sizi tasfir ediyor. Cumlenin kalan kisminda o da yok, g*t kili teyzenin cumleleri gibi sacma sapan anlamsiz cumleler olmus cikmis.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.