Şimdi Ara

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021 (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.380
Cevap
141
Favori
357.577
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tv box turkey direct mail ile alınmıyor öyle mi hocam, özel iletşm vergisi, ve yüzde 20 vergi alınıyor biliyrm,bu tariff insurance mi neyse onla alırsak her ikisini de iade alabiliyor muyuz hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • firan34 F kullanıcısına yanıt
    Evet alınmıyor, %20 Gümrük vergisi, %20 ÖTV, 7 Euro TRT bandrol ücreti var.
  • bu vergilerin her 3 ünü de (yüzde 20 ötv, yüzde 20 gümrüj, 7 euro trt bandrol ücreti) tariff insurance ile ürünü alsak geri iade alabiliyor muyuz hocam peki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firan34

    bu vergilerin her 3 ünü de (yüzde 20 ötv, yüzde 20 gümrüj, 7 euro trt bandrol ücreti) tariff insurance ile ürünü alsak geri iade alabiliyor muyuz hocam peki
    Evet, zaten PTT üç kalemde topluyor vergileri, açma bedeli(5Tl) damga vergisi (1TL) ve gümrük vergisi(tvbox için %40+trt)

    Banggood, açma bedeli ile damga vergisini ödemiyor, gerisini iade ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @BinKupon peki hocam xiaomi robot için ayrı bir vergi verecez mi Türkiyeye girdiğinde. Yani önce vergiyi bi verip sonra iade mi bekleyecez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. şu an banggood'daki ürünlerde Türkiye Hızlı Kargo (Vergiler Dahil) diye seçenek var bunu seçersem vergi ödemeden mi alışveriş yapacağım? yurtdışı alışverişlerde yeniyim.
  • firan34 F kullanıcısına yanıt
    Yani ne alırsak alalım +6 tl ödüyoruz??

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pallad kullanıcısına yanıt
    Evet hocam tam olarak neredeyse 9 aydır var.
  • riveryilmaz kullanıcısına yanıt
    Hocam vergiler dahil seçeneği ile satın aldığınızda ekstra hiç birşey ödemiyorsunuz gümrük işlemleri yapılıp kapınıza kadar teslim ediliyor.
  • Yakup23e Y kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağ olasın bilgilendirme için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-11CCAC57A

    Aceleniz yoksa, önsatışta olan H96 Max 64GB modelini tavsiye ederim. Tariff Insurance ile alırsanız gümrük vergisi iadesi de alırsınız, fiyatına göre alınacak en uygun TV Box'tur şu anda.
    http://bit.ly/H96MAX64GB

    Alıntıları Göster
    merhaba netflix sorunsuz oynatırmı bu? birde 2ayrı link çıkıyor sizin paylaştığınız au(avustralya galiba) uk modeli 201 tl biraz daha ucuz.ayrıca iptv alsam stabil kullanabilir miyim?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: karasac

    merhaba netflix sorunsuz oynatırmı bu? birde 2ayrı link çıkıyor sizin paylaştığınız au(avustralya galiba) uk modeli 201 tl biraz daha ucuz.ayrıca iptv alsam stabil kullanabilir miyim?

    Alıntıları Göster
    Hocam, bu linktenhttp://bit.ly/H96MAX64GB EU yazanı seçin derim, diğer seçeneklerdeki ürünler için priz çevirici gerekir, o da sorun olur. Yazılım ve donanımı Netflix, Youtube gibi uygulamaları sorunsuz çalıştırıyor. iptv ve 4k yayın için bu ürünün Youtube değerlendirme videolarını izlemenizi öneririm. Kampanya süresi bitince muhtemelen 350-400TL civarında satılacaktır.




  • bilgi için sağolun ürün önsiparişte şimdi sipariş geçsem sıkıntı olur mu yoksa pre order dan çıkıncamı sipariş geçeyim? fiyatımı ön siparişten çıkınca artar mı? birde resimde işaretlediğim taarif insurance işaretleyince vergi iade oluyor sanırım kendileri kartamı iade ediyor? ipserver almayı düşünüyorum aradada netflix izlemek için.

    Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021




  • quote:

    Orijinalden alıntı: karasac

    bilgi için sağolun ürün önsiparişte şimdi sipariş geçsem sıkıntı olur mu yoksa pre order dan çıkıncamı sipariş geçeyim? fiyatımı ön siparişten çıkınca artar mı? birde resimde işaretlediğim taarif insurance işaretleyince vergi iade oluyor sanırım kendileri kartamı iade ediyor? ipserver almayı düşünüyorum aradada netflix izlemek için.

    Evet hocam, tariff insurance seçili olsun, sigortaya gerek yok para vermeye. Pre-Order bitince fiyatı artar muhtemelen. Çünkü eski modeli bile şu an, bu ürünün preorder fiyatından yüksek.




  • Banggood dan ilk kez alisveris yaptım 2 gündür ödeme işleniyor yazıyor güya 24 saatte kargoda diyordu o yüzden aldım normalde onaylama kaç gün sürüyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ender 3 pro icin bi firsat var mi?
  • linkteki ürünü almak istiyorum ama turkey direct mail seçeneği ile aldığımda sıkıntı yaşanır mı? malum fm radyo özelliği var cihazın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbeg44

    Banggood dan ilk kez alisveris yaptım 2 gündür ödeme işleniyor yazıyor güya 24 saatte kargoda diyordu o yüzden aldım normalde onaylama kaç gün sürüyor
    BKM Express ile ödeme yaptıysanız, bazen ödeme banggood sistemine düşmüyor. Banggood görevlileri manuel olarak ödemeyi onaylaması gerekiyor, support@banggood.com'a sipariş numaranız ve banka ödeme görüntüsünü gönderin, 2 güne ödeme onaylanıp sipariş işlemleri devam eder. Eğer siz bu işlemi yapmazsanız, 2-3 hafta ödeme işleniyor diye yazacaktır. Tecrübe ile sabit.

    #blackhead, Linkteki üründen kastınız, H96 Max TV Kutusu ise, artık Turkey Direct Mail ile göndermiyorlar, China Post ile geliyor, gümrük süreci biraz sorunlu, belge gönder, ücreti ispat et falan birkaç saat uğraştırıyor, ama ürün daha sonra gümrük vergileriyle birlikte geliyor.




  • Bende banggood'dan ilk defa ürün satın aldım, 10 nisan tarihinde. Turkey Direct Mail ile satın almıştım. Baya bir sorun yaşadım kargolama aşamasında. Neyse ürün geçte olsa 22 Mayısta geldi. Ama bir baktım ki satın aldığım ürün değil, bir başkasını göndermişler. Ben Ender 3 Pro yazıcı satın almıştım, bana Ender 3 yazıcı geöndermişler. Hemen banggood' a durumu anlatan mail attım. Mailin içerinde kanıt için video ve resimlerde vardı. Banggood yanlış ürün gönderdiğini kabul etti. Sorun burdan sonra başlıyor. Ben gelen yazıcıyı geri iade edip, Ender 3 Pro yazıcının bana gönderilmesini istiyorum. Bunu bir türlü kabul etmiyor ve sürekli beni oyalıyorlar. Bana en son 40$ tazminat ödemeyi teklif ettiler. Bende bu teklifi kabul etmedim. Evet arkadaşlar bana yol gösterin, ne yapmam gerekiyor. Gelen yazıcıyı geri iade edip, satın aldığım yazıcının gönderilmesini istiyorum. Lütfen bana yol gösterin, yardım edin. Ne yaparsam yazıcı mı alabilirim?




  • kartanesi37 K kullanıcısına yanıt
    hocam ben de tam pro almayi dusunuyordum. bence 40$ cok az. ki istediginiz urun degil. geri gonderim yenisi falan gonderseneler surec daha da uzayacak. biraz daha fazla miktar ile kabul edin.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.