Şimdi Ara

Akıllı Saatlerin Şarj Sorununun Bazı Üretilerce Geri Planda Tutulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone kullanıcısıyım. Akıllı saatler konusunda da hep pozitif ve meraklı olmuşumdur. Akıllı saatten beklentim spor aktiviteleri, adım mesafe gibi şeyleri ölçmesi, kalp durumunu izlemesi, telefon görüşmesine olanak sağlaması en azından mikrofon hoparlör olmasa bile kimin aradığını gösterebilmesi bir de tasarımı şeklinde özetleyebilirim.

    Ama hepsinin ötesinde şarj konusu benim için birincil bir durum. Benim için 16 saat şarjı gidecek saati her gün şarja takmak çok absürt geliyor. Hem saatin uyku takibi vs özelliği varsa büyük ihtimalle şarjda olduğu için çöpe gidiyor ya da şarj gitmesin diye kaptıyorsunuz.


    Saat almak istediğimde yukarıdaki tüm taleplerimi karşılayan Apple Watch’ u almayı tabi ki isterdim tabi ki şarj konusu bu kadar rezil olmasaydı. Samsung da da iyi olan saatlerde şarj konusu benzer. Bu sebeple Huawei watch gt2 almak durumunda kaldım. Fiyatı apple watch 3 ile aynıydı o zamanlar. Eyy üreticiler 1 gün bile gitmeyen saat mi olur ya. Xiaomi ve Huawei nin saatleri şarj konusunda çok ötede 10-20 gün arası şarj sunuyorlar. watchOS nasıl bir şeyse acayip sömürüyor bataryayı buna karşın rakiplerinden öteye taşıyan özellikleri göz ardı edilecek kadar az. İnadına her seride 16 saat şarj ömrü çizgisinde gitmek nasıl bir aymazlıktır.

    Yarın bir gün yeni watch serisinde apple her şey bir önceki seri ile aynı sadece şarj ömrünü 1 haftaya çıkardık dese daha güzel bir yatırım olmaz mı ben mi yanlış düşünüyorum. Sizin akıllı saatten beklentiniz nedir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İşyerinde atelyede çalışırken telefonumu yanımda taşıyamıyorum. Telefonumu masada bırakıp, iş yeri içerisinde dolaşırken arayanları kaçırabiliyorum çoğu zaman. Akıllı saat benim için çözüm olabilir diye düşündüm ama mesafeleri hakkında hiç bir fikrim yok. ,yani telefondan en fazla ne kadar uzaklaşabilirim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.