Şimdi Ara

akıllı saatlerin imei kaydını yaptırmayabilirmiyiz...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
5.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu yurt dışından gelen sim kart takılan akıllı saatlerin imei kaydını yaptırmaz isek 120 gün sonra kapanıyormuş..kapanınca sadece tel özelliği gidecek diğer özellikler çalışacak değilmi..? birde kayıt zorunluluğu yasal olarak varmı...?
    birde kayıt yaptırmayıp bu saat iletişime kapandığında bu kalıcı bir işlemmi...? yani bu saat başkasının eline geçtiğinde bir imei çakarak kullanabilirmi..? bu günlerde önemli konular bunlar..bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...
    sonuç olarak çinden gelen bir akıllı saati btk ya kaydettirmek istemiyorum...bu saati sadece saat olarak kullanmak istiyorum..bu mümkünmü...?



  • kayit sadece telefon ozelligini kullanabilmek icin gerekli. gsm sebekesi uzerinden gorusme yapmak istiyorsaniz yasal olarak cihazin kayitli olmasi gerekiyor. cihazin telefon ya da saat seklinde olmasi biseyi degistirmiyor. cihazin kayitsiz olmasi ya da 4 ay sonra kayit disi kalmasi kalici birsey degil tabiki daha sonra da kayit ettirilebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kmerdal

    kayit sadece telefon ozelligini kullanabilmek icin gerekli. gsm sebekesi uzerinden gorusme yapmak istiyorsaniz yasal olarak cihazin kayitli olmasi gerekiyor. cihazin telefon ya da saat seklinde olmasi biseyi degistirmiyor. cihazin kayitsiz olmasi ya da 4 ay sonra kayit disi kalmasi kalici birsey degil tabiki daha sonra da kayit ettirilebilir.

    tesekkürler cevap için...

    ben zaten saati saat gibi kullanmak istiyorum. telefon GSM özelliği kullanılmayacak. ama btk kayıt yapılmadığı zaman sadece GSM özelliğini iptal eder.. değilmi..? yani saat tamamen bloke olmaz. Birde diyelim saat kayboldu ve birisi buldu. imei çakarak saati tekrar aktif hale getirebilirmi..?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt

    Saati aldınız mı ? Kayıt ettirmeden sorunsuz kullanabildiniz mi ? Teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.