Şimdi Ara

Akıllı Priz Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba akıllı priz alma düşüncesindeyim ancak kararsız kaldım. Tavsiye edeceğiniz modeller var ise tavsiye sebebiniz ile yazarsanız çok sevinirim.


    Bakıp kararsız kaldığım modeller


    TP-LINK HS110

    S-Link Swapp SL-03

    S-Link Swapp SL-05


    Akım koruma olması önemli özellik ve bu S-linklerde mevcut onun dışında max. akım anladığım kadarıyla tp-linkte daha yüksek görünüyor ama bu konulara aşina olmadığım için açıkçası kararsız kaldım. Birde s-link in bu yazdığım 2 modeli arasındaki tek fark sanırım aydınlatma (rgb) olması. O da benim için önemsiz, önemli olan kalite ve kullanım kolaylığı. Söylediğim gibi farklı modellerde de tavsiyeleriniz olursa tümüne açığım.


    Yardımlarınızı bekliyorum.




  • Ben 2 adet sl03 aldım. Bir tanesi sorunlu çıktı Segment bilgisayarmış distribütör firma sağolsun hemen yenisini yolladılar. 10 amper evdeki tüm cihazlara uygun diye izledim bir yerde o yüzden tercih ettim. mutfaktaki tost makinası kettle vb de sorun çıkarmıyor. Ütüde denemedim. Zaten yüksek akım isteyen cihaz da evde bunlar var.

    Benim tek sıkıntı yaşadığım yer tuya uygulaması üzerinden google home a bağlı cihazları priz değil de lamba olarak görüyor. Misal salon prizi aç değince karıştırıyor tanımlı cihaz yok diyor. Ama lambaları kapat dediğimde pirizi de kapatıyor. Sebebi üzerindeki rgb den dolayı sanki iki tane lamba olarak algılıyor cihazı.

    Tp link kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

  • luciffero kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. Cihazları alalı ne kadar süre oldu? Genel olarak memnunsunuz anladığım kadarıyla, benim için stabil çalışması bağlantıda kopukluk yaratmaması önemli. Uzaktan verdiğiniz komutun çalışmadığı ya da bağlantı sağlayamadığınız bir durumla karşılaştınız mı hiç? Elektrikler gidip geldiğinde vs. modemin geç açılmasından kaynaklı bağlantı problemi yaşıyor mu acaba cihaz?

  • 15 gün kadar oldu. Kopma yaşamadım. Hatta biraz önce modemi resetlemistim (asus ac750) cihazların hepsi bağlı ve kontrol edilebilir halde. Daha bir sorunla karşılaşmadım kısacası.
  • luciffero kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim

  • Merhaba,

    TP-LINK HS110 uzun süredir kulanıyorum. ne bağlantı sorunu, ne elektrik kesilmesinde problem yaşamadım. Gönül rahatlığı içerisinde tavsiye ederim.


    Aynı markanın wifi range extenderi için de aşırı memnuniyetsizliğimi de burada belirtmiş olayım

  • savascantek kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam

  • Merhaba.
    Güneş Enerjisi için rezistans taktım. Malum havalar gece gündüz fark var.
    Zamanlama yapıcam o saatlerde çalışsın diye fakat su sıcak olursa termostat atıp atmadığını görmek için xiaomi akıllı priz alsam üstünden geçen akımı veya volt görebiliyor muyuz? 1 saat çalışsa belki 20 dk durucak termostat atarsa görmek istiyorum.
  • Apple homekit destekli akıllı priz önerisi olan var mı?
  • Merhaba arkadaşlar , bu tip bir aleti her akıllı priz çalıştırır mı sorun olur mu ?


    Birde bu akıllı prizler elektrik kesilip tekrar gelince en son nasıl bırakırsak öyle mi kalıyor ? Yoksa anahtar açık halde mi aktif oluyor ilk açılışta ?


    Akıllı Priz Tavsiyesi
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Amper gücü yüksek olan akıllı prizlerden alırsanız problem olmaz. Ancak ürün fişe takartakmaz çalışmaya başlayan ısıtıcı tarzı bir ürünse sık sık aç kapa yapıyorsanız kontakları uzun vadede problem olabilir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cadmium C kullanıcısına yanıt

    Isı ayarlı tost makinası veya pişirme aracı hocam ürünler. Yarı kapasiteyle çalıştırırsak sorun olmaz sanırım. (Max 300 derece ayarlanabilir bir tost makinasını 150 dereceyle çalıştırmak)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S-Link Swapp SL-03' aldık 2 tane 1 senedir kullanıyoruz. 1 tanesini önce kurutma makinası ile kullandık diğeri ütü ile kullanılıyor. Kurutma makinasındakini daha sonra saç kurutma makinası ve saç düzleştiriciye kaydırdık sorun yok

  • Tp Link Hs110 ve S-link aldım.
    SLink e güvenipte ev/iş yeri emanet edilmez. 15 günlük kullanımımdan sonra tost makinasını prizin uygulamasıdan veya prizin kendi uzerindeki tuştan kapatmaya çalıştığımda sadece voltajini azaltarak çalışmasını devam ettiriyor. Elektrikten tasarruf etmeye veya güvenlik amaçlı alacak olan varsa bir kez daha düşünsün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 18 Şubat 2022; 1:13:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

    Sizinkin de arıza var belliki 1 yıldır kullanıyorum kurutma makinesi, ütü ve saç kurutucu da sorun olmadı hiç.

  • dropby23 D kullanıcısına yanıt

    Şans işi çok araştıranı buluyor böyle şeyler.

  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt

    S-link için haklısınız 7 taneden 6 sı arızalandı kimisi kapatmıyor, kimisi kendi kendine kapanıyor, kimi açmıyor, evin bir köşesinde bekliyorlar kesinlikle güvenilecek ürünler değiller, şarlar böyle olunca bir cihazı buna emanet etmek büyük risk.

  • Geçen yazdigim zamanlarda MediaMarkt da Tp Link Hs110 model 200 küsür liraydı. Ondan aldım 1 adet çok iyi denk geldi.

    S Link e pahaca mühim şeyler emanet edilmez dediğiniz gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.