Şimdi Ara

Akilli olun arkadaslar.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu fiyatlara araba almak mantıklı değil farklı bir şeyde değerlendirin paranızı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticaretten kasıt nedir tam olarak? Çocukluğumdan beri hep aynı laf söyleniyor. Fakat bunu uygulayıp zengin olan denk gelmedi nedense bana.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selamivural kullanıcısına yanıt

    2020 de zamanlama hatası ve ailevi sebepler yüzünden aracımı ve farklı ildeki yatırımlık evimi şuana göre ölü fiyata sattım ve piyasa patladı. Geçen seneden beridir de rantçılara fırsat vermemek adına almadım tekrar. Koydum bankaya aldım her ay paramı 3-5 bin neyse, onunlada fiziki altın, gümüş aldım ve alıyorum. Kredi kartı ile taksitli nakit avans çektim onunla da aldım. Diz üstü bilgisayarımı yeniledim 2008 den kalma idi.


    Dolayısıyla sizin cümlelerinize düşüncenize katılıyorum. 250-300 bin nakit param var. Seçim süresince bir düzeltme veya Ohal olmadan seçim olur ve yeni hükümet kurulduğunda (farklı) bir şeylerin revize edileceği düşüncesindeyim. Bunların vadesinin dolduğunu ve yurt dışı yapılanmasının da bağını kopardığını düşünüyorum.


    Şayet aksi bir durum yaşanır ve gitmezler ise sizin öneriniz nedir ? Ne yaparsınız ne alırsınız, hamleniz ne olur ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • coviden C kullanıcısına yanıt
    Siz zaten değerli altın, gümüş vb güzel yatırımınızı yapıyorsunuz, gitme konusunda, zaten en fazla 6 ay a seçim atmosferine girilir, kış ta geliyor, piyasa son hamlesini ev fiyatlarını balonlayarak yaptı, fiyatlar orda kalır bi müddet, sonra normale döner, kimse eski dairelere o paraları vermez.Yönetim mecbur değişir, çünkü ekonomide istikrar kalmadı, düzeltmeye zaman da kalmadı, yatırımcı da gelmez bu saatten sonra, hayırlısı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Sizin ev %50 deger kaybetmis 2012de dolar 1.8idi suan 10 kati. Parayi dolar faizine yatirsaydiniz 1.2m olurdu en az (%4 dolara faiz veriyor bankalar)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 90ları yaşamış biri olarak asıl ev sahipleri akıllı olsun. o dönem ev sahipleri bırak zamı , aman kirasını düzenli ödesin yeter diyordu . yaşayanlar bilir . 1 seneye o kıvama gelecek yine. itin köpeğin ağız kokusunu çekmemek için 1 ev şart gerisi hamallık. onun yerine hisse senedi alın. bist 30 hiselleri iyidir .

  • parasını versen de rahat oturamıyorsun sıkıntı bu. yok stacak yok çevrenin kiraları çok arttı sen ucuza oturuyon yok book yok püsür. itin köpeğin ağız kokusunu çekmemek için 1 tane lazım gerisi hamallık.

  • en temizi hisse senedi dir. 5 dakikada nakite döner . ev gibi binbir çakalın ağız kokusunu çekmezsin . 2014 de 1milyon istenen evi şimdi 9 milyona satabilir misin ?sağlam bi enayi bulursan tabi.

  • ev arsa alsaydım iyi para etti diye satar milyonluk bir araba daha alırdım. benim kafa da böyle çalışıyor. her şeyden kar etmek zorunda değiliz.  

  • selamivural kullanıcısına yanıt

    Halen benzer düşüncede misiniz ? Şu anda 500-600 nakit ile bi şey yapamadan öylece duruyorum.Yazın bu parayı dolar altın euro sepetine attım az az ekleme yaparak yıl sonuna doğru ev alırım diyordum,hedefim buydu.Çünkü artış oranları bunu gösteriyordu.Ama durdu resmen.Beni sıkıntı bastı para değer kaybetti dolar altın bazında bile.


    Hükümet değişirse bile düşen vergiler olur ama bu ülkede bu nüfus var iken büyük şehirlerde bu yoğunluk var iken artık tren kaçtı gibi geliyor bana.Ve ayrıca yeni gelen hükümetin tamamen millet odaklı tercihler yapacağını sanmıyorum.Onlar yine şimdiki gibi olmasa bile yaparlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 18 Aralık 2022; 13:20:39 >
  • Keçiören Aktepe'de 2020 Mayıs'ta 72 bin Dolar'a aldığım evi geçen aylarda 110 bin Dolar'a sattım. O zaman param olsaydı Batıkent'ten alsaydım 150 bin Dolar'a alıp 250 bine satardım

  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Ulaa ne talihsiz adammışsın.

    28 subat surecinde ortalik karisiyor diye ne var ne yok dolara gomduydum ben de. Yanlis hatirlamiyorsam 250-300 bin liralardan topladiydim.

    Meshur kriz sonrasi da 1.5 milyondan okutmustuk. Hey gidi gunler hey.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    100 bin, 200 bin euro ya daire mi olur, hele İstanbul gibi kalabalık yere o paraları etmez.

    Arabın birini emlakçılar vatandaş yapacaz deyip yüksek fiyattan gösterip, daireyi gazlıyor, komşular da hoppaaaa fiyatları yukarı çekip, başka bi balık bekliyor.

    Seçimden sonra hepsi %50 fiyat kırar, bu böyle zaten gitmez, göçmenler de gidip, bu ev al vatandaşlık al, işide biterse kime ne satacaklar, yerliler zaten o paraları, kutu gibi dairelere vermez! Kuşmusun kardeşim 20, 30 katlı dairede mi oturulur, düşsen parçan kalmaz, deprem olsa yine aynı, boş işler yani.

    Böyle kaos zamanları pek büyük borçlara girilmez, durum sakinleşince, yangın sönünce, daha çok fırsatlar çıkar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamivural kullanıcısına yanıt

    1.5 yıl olmuş bunu yazalı . daha batar mıyız dediğimiz yerden daha da batıyoruz.

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Halk kendi istedi, istikrar yani aynı düzen devam etsin istedi ve istedikleri oldu, bütün sorunlar aynı duruyor ve hergün katlanıyor. Hiç birşey düzelmiyor vatandaş için, daha bugün vergiler ve zamlar peşpeşe geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.