Şimdi Ara

Akıl verin arkadaşlar, kredi, kara liste...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar daha önce icra takibi ile ilgili konum vardı, orada da bahsetmiştim kara listede olduğumdan, bankaların kredi vermediğinden.

    Bu ay ve önümüzdeki ay çok sıkışmış durumdayım ve toplam ödemem gereken 3500 lirayı bulamıyorum, banka kredi vermiyor, icralık olduğum için eşim de kredi cekemiyor, zaten kredi kartlarımız da yok. 2014 yılından bu yana da maaş hacizli zaten, icra konusunda çözüme ulaşamadım diğer konuda bahsetmiştim.

    Açık açık yazayım artık, 3900 + aile yardımı maaş alıyorum, 4/1 i icraya gidiyor, elimde 3200 küsur geçiyor, 1 senedir de başka bir bankaya askere gidip geldiğim nedenle odeyemedigim bir borcun yapılandırmasını bitirdim, çok şükür artık maaşın büyük kısmı bana kalacak, ama bu bir sene içinde hayatımı idame ettiremedigim için ara ara borç aldım, fatura, çocuk, ihtiyaç derken birikti, amacım bunu tek seferde ödeyip 6-12 aylık bir süreçte taksinlendirmekti ama kredi alamiyorim, 1000 lira bile vermiyor banka...

    Alternatif olarak ne yapabilirim bilgisi olan var mıdır? Faturalı hatta telefon alıp satamam, kredi kartimiz olmadığı için eşime telefon aldım hattan ve o devam ediyor, ödüyorum ay ay 2 aya bitecek, illegalde de işim olmaz açıkçası...

    Araştırdım baya bir ama yazılıp çizilmeyen sorun çözüm yöntemleri vardır diyerek yazıyorum, bilgisi olan özelden de olur, cevap verebilir mi?

    İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • KARDEŞ BENDE HEMEN HEMEN AYNI DURUMDAYIM.BU TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİNDE BEN KARA LİSTE'DE OLMAMA RAĞMEN KREDİM ONAYLANDI ZİRAAT BANKASI TARAFINDAN HENÜZ DAHA BUGÜN ONAYLANDI BAKALIM VERECEKLER Mİ AMA ONAYLANDI YANİ BİR DENE DERİM.
  • Ben de maaş bankam olan Vakıfbank'tan başvurmuştum 1 Nisan'da, ancak dönüş olmadı hâlen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.