Şimdi Ara

Akdeniz Üniversitesi 1.80 Gano

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler Akdeniz Üniversitesi Makine Mühendisliği 1. sınıftayım ilk dönem pek çalışmadım GANO'm 1.70 civarlarında kaldı şimdi ben kaldım mı,seneye 1.dönem normal derslerimi alamayacak mıyım?



  • Öyle değildir o aga. 2. dönem derslerini seçebilirsin, eğer genel not ortalaman 1.80'i geçerse sorgusuz sualsiz 2.sınıfa geçersin. Fakat transkripte başarısız gözüken derslerini 2.sınıfta alttan alırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tipik 1 Doksanbesli

    Öyle değildir o aga. 2. dönem derslerini seçebilirsin, eğer genel not ortalaman 1.80'i geçerse sorgusuz sualsiz 2.sınıfa geçersin. Fakat transkripte başarısız gözüken derslerini 2.sınıfta alttan alırsın.

    2.dönem derslerini seçtim zaten ama arkadaşlar seneye 2.yıl 1.dönem derslerini alamazsın sadece kaldığın dersleri alırsın dediler.Okulda da doğru düzgün bir açıklama yapan yok
  • Aynı şeyi ben de soracaktım. Ben 2.sınıfım. Dönem Ganosu 1.50 geldi ama genel ağırlıklı not ortalamam 2.30 . Geçmiş miyim kalmış mıyım? Yani 2. dönem derslerini seçebilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 5 Şubat 2014; 12:17:35 >
  • Bizim okulda 2. dönem (1.Sınıf 2.Dönem) derslerinin hepsini alabiliyorsun böyle bir durumda. 3. döneme (2. Sınıf 1. Dönem) geçtiğinde genel not ortalaman 1.80 nin üzerinde ise 1. Dönem (1.Sınıf 1.Dönem) derslerinden DC DD olanları geçmiş sayılıyorsun ortalama yükseltmek için ister alırsın ister almazsın yani. FF ve FD leri zaten almak zorundasın.

    Eğer şartlı ders uygulaması varsa bütün işler değişir tabi.
  • Su gano nasil hesaplanmamkta ?su an benim 2,27 gano var. 2 tane 7 ser kredi 1 tane 5 kredi ve 1 tane 6 kredilik ders aliyorum.
    Cevap vermek zor ama tecrubelilere sorayim yine de fikir verirler belki
    7 kredi olanlar en kotu bb "2 ders"
    6 kredi olan ba
    5 krediolan ders ise cc yaparsam bu gano 2,50olur mu ??

    Haa bu arada bu derslerin hepsi su an ff .yani gano ortalamasina hic deger kaymiyorlar 0 !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.. Acil yardiminiza ihtiyacim var. Benim Ganom : 2.08 A-ganom:1.20 ben bu sene 2.sinif 1.donemden ders alamayacak miyim ? Hem alttan basarisiz oldugum dersleri hem de 2.sinif 1.donem dersleri gibi alamayacak miyim yardimci olursaniz sevinirim..
  • +++++++++++++++++++++++++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.