Şimdi Ara

Akçayda yaşam konusunda yardım eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
12.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.. Bir ay sonra Istanbuldan Akçay'a taşınıyorum. Yaz kış yani bi'nevi ömürlük olacak. Kısmet bakalım.
    Sizden yazları tahmin ediyorum ama kış ayları yaşam nasıl ? Nereden ev almalıyım semt mahalle olarak ? bunun için yardım bekliyorum.
    Internette az çok araştırdım ama bulamadığım tek şey; internet altyapısı hakkında bilgi. En iyi arkadaşım internet ve digiturk olacak ayrıca freelance grafikerlik desteği vereceğim Istanbulda bir kaç şirkete. Internet ayrıca bunun için de mühim bir yeri olacak.
    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Akcay kucuk bir yer.lakin edremitle birlesmis artik.mahallesi olmus.sirin bir yer.hertyrlu restoran cafe dukkan ve alusveris merkezi var.akcay kucuk oldugu icin heryerinden alunabilir bence.tabi orda oturan biri fikurlerini paylasirsa daha iyi olur.ben bu sene seminere gelmistim 5gunluk.orda gordugum izlenimler boyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

    Akcay kucuk bir yer.lakin edremitle birlesmis artik.mahallesi olmus.sirin bir yer.hertyrlu restoran cafe dukkan ve alusveris merkezi var.akcay kucuk oldugu icin heryerinden alunabilir bence.tabi orda oturan biri fikurlerini paylasirsa daha iyi olur.ben bu sene seminere gelmistim 5gunluk.orda gordugum izlenimler boyle.

    Evet teşekkürler. Dediğin gibi orda yaz kış oturan bir arkadaşın da özellikle şu internet altyapısı hakkında vereceği bilgiye ihtiyacım olacak.

    Konum olarak Zeytinli'ye karar verdim, ev alma konusunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam akçayın girişinin olduğu yerde bankalar var avmler vs her şey orada. zeytinli tarafı biraz daha yaşlı mekanı gibi kalmış. yürüyerek baş son 1 saatinizi falan alır banka avm konumunu buna göre değerlendirin zaten toplam 2 saat yürümek iyi olur orada + dolmuşlar var ulaşım kolay sıkıntı yok. internet konusunda yardımcı olamayacağım maalesef. ama banka avm yakınlığı önemli değil ise size tavsiyem altınkum plajı çevresinden hatta altınkuma 100-200 metre mesafeden ev almanız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

    hocam akçayın girişinin olduğu yerde bankalar var avmler vs her şey orada. zeytinli tarafı biraz daha yaşlı mekanı gibi kalmış. yürüyerek baş son 1 saatinizi falan alır banka avm konumunu buna göre değerlendirin zaten toplam 2 saat yürümek iyi olur orada + dolmuşlar var ulaşım kolay sıkıntı yok. internet konusunda yardımcı olamayacağım maalesef. ama banka avm yakınlığı önemli değil ise size tavsiyem altınkum plajı çevresinden hatta altınkuma 100-200 metre mesafeden ev almanız.

    Eyvallah saolasin. Altınkum cad veya Sarıkız taraflarında bakacam. Merkeze yakın olmak iyidir diyerekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen istiyor fiber internet vs alacak evi edremitten :)
  • Akçay skyrim bölgesinin merkezinin bulunan şehirdir. Akçay bölgesinin merkezidir. Genelde ovalar bulunur. Yöneticisi balgruuf the greater'dir. Düzenli ve güzel bir şehirdir. Havası güzeldir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne merak ediyorsan sorabilirsin edremit meslek yüksek okulunda 2 sene okudum hala gidiyorum canım istedikçe çok güzel bir yer özellikle havası. İnsanları çok iyidir, ulaşım da sıkıntı yok, küçük bir yer olduğu için atm ler bakkallar marketler hepsi birbirine çok yakın bir kordon var zaten herşey o yol boyunca. Hırsızlık desen hiç yok. Halk evlerinin arabalarının camlarını açık bırakabiliyorlar.

    edremit biraz daha canlı akçay kışın ölü oluyor ama ilkbahardan itibaren canlanıyor klasik yazlık mekan durumu

    ev almana gelince akçaydan alman tavsiye ederim, akçayda daireler uygun şuan yeni binalar yapılıyor du sahibinden bulursan daha iyi olur emlakçılar biraz fazla abartıyorlar fiyatları.

    bu arada gezilip görülecek çok yer var




  • 2022 de bi hort ta benden gelsin :) Bende akçaya yerleşmeyi düşünüyorum bu ay yapabilir miyim hiçbir fikrim yok

  • Akçay'a doğalgaz geldi mi ? Her sokağında doğalgaz var mı ?

  • nejatb N kullanıcısına yanıt
    Henüz Akçaya ulaşmadı ama Edremitte var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.