Şimdi Ara

Akbank Direkt'te 6 aya KADAR veya tek çekim axess işlemlerine BELEŞ 3 ay erteleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
4
Favori
5.840
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    yav işlem ücreti alınmıyor diyor, faiz alınmıyor demiyor, hem banka kendi parasını size 3 ay beleş kullandırır mı? mantığınızı kullanın, sonra şikayetvara yazdım maadurum vs yazmayın buraya

    kardeşim aylardır kullanıyorum birşey olmuyor diyorum.
  • https://www.axess.com.tr/axess/sayfa/1/291/erteleme-iste
    hocam adam tablo yapmış, kesilecek demiş, bir zaman gelir ister akbank o parayı
     Akbank Direkt'te 6 aya KADAR veya tek çekim axess işlemlerine BELEŞ 3 ay erteleme




  • Şu an bende Çağrı merkezini aradım ve ve müşteri temsilcisinden herhangi bir ücret alınmayacaktır şeklinde ses kaydını da notlarıma kaydettim ...
  • bende çıkmadı ama daha önceki taksit atlat ya da taksit erteleme kampanyasına benzemiyor bu
    https://www.axess.com.tr/axess/sayfa/1/291/erteleme-iste

    burda faiz hesaplama var
  • Ben daha önce de erteleme ve taksitlendirmeden faydalanmıştım ama sadece ertelemede durum nasıldı hatırlamıyorum. Aslında Axess'in sayfalarında çok net belirtilmiş. Yine de ektreye faiz yansımıyorsa, sistemde bir açık var demektir.
     Akbank Direkt'te 6 aya KADAR veya tek çekim axess işlemlerine BELEŞ 3 ay erteleme

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 subata kadar ücretsiz yapabılırsınız su sekilde TAKSİT YAZ 5327524566 YA GÖNDER
  • 1100 liralık alışverişe 3 taksit için 50 tl fark koyuyor bende.
  • Axess'ten Faizsiz/Ücretsiz 3 Taksit!

    Kayıt olduktan sonra 28 Şubat'a kadar yapacağınız 100TL ve üzeri peşin harcamalarınıza faizsiz/ücretsiz 3 TAKSİT fırsatı. Kayıt olmak için ilk harcamanızdan önce TAKSİT yazıp, 4566'ya gönderebilirsiniz.

    Kampanya Detayları:
    Taksit Kampanyası 6 Ocak - 28 Subat tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanya kapsamında, 28 Subat'a kadar yapacağınız 100TL ve üzeri peşin alışverişlerinize faizsiz/ücretsiz 3 Taksit kampanyasından faydalanmaya başlamak için ilk harcamadan önce TAKSİT yazıp 4566’ya göndermeniz gerekmektedir. Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Akbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır.
    Kampanyadan Axess, Fish, Wings ve Axess exi-26 asıl ve asıl kartınıza bağlı ek kartlarınız ile yaptığınız harcamalardan faydalanabilirsiniz. Free kart ve ticari kartlarla yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    Kuyum harcamaları ve Akbank kanallarından yapacağınız fatura ödemeleri kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyaya asıl kart sahibinin Akbank’ta iletişim numarası olarak kayıtlı cep telefonundan 1 kez SMS gönderilerek kayıt olunması yeterlidir. SMS tutarı KDV ve ÖİV dahil olmak üzere; Turkcell aboneleri için 0,65 TL, Avea aboneleri için 0,60 TL, Vodafone aboneleri için 0,65 TL olarak ücretlendirilir. Kampanyaya 4566’ya kısa mesaj gönderen tüm operator aboneleri katılabilir.
    Kampanyadan çıkmak için IPTAL TAKSİT yazıp 4566’ya sms gönderebilirsiniz. Gönderilen sms’den sonra yapılan harcamalara taksit yapılmaz.
    Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
    Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.
    Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi dokuz ayı geçemez. Kuyumla ilgili harcamalarda bu süre dört ayı geçemez. Kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek telekomünikasyonla ilgili harcamalarda ve yemek, gıda, akaryakıt ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.