Şimdi Ara

Akbank Artı Para Limitimi Arttırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,

    Üniversitesi öğrencisiyim. Normalde artı para limitim 500 TL idi. Sürekli de kullanırdım hatta çoğunlukla ekside kalırdı. - 500'e kadar düşürüyordum. Paraya ihtiyacım olunca bunun limitini arttırmak isteyince onay vermiyordu. Fakat iki üç aydır borcumu düzenli ödüyorum. Bugün de öylesine bi bakayım dedim limiti arttırabilir miyim diye. Limiti 1500'e kadar yükselttim. Çok şaşırdım çünkü düzenli bir gelirim yok bir işte çalışmıyorum nasıl yükseltti anlamadım. Belki bu bankaya ve diğer bankalara olan borçlarımı ödeyip de kredi puanımı yükselttiğim için olabilir diye düşünüyorum.

    Her neyse sormak istediğim asıl soru şu: Artı para limitimi 1500e yükseltmekle iyi mi yaptım kötü mü yaptım? Yarın bir gün başka bankadan kredi kartı çıkarsam bunu etkiler mi? Limiti yükselttim ama kullanmayı düşünmüyorum (acil durumlar olmadıkça), bunun için de bana zararı olacağını düşünmüyorum. Siz ne diyorsunuz? Belki şuan daha da artırmaya çalışsam belki yine yükseltir . Denesem mi acaba?

    Edit: Dayanamadım denedim ve 1700e kadar çıktı. 1800e yükseltmek isteyince olumsuz dedi demek en fazla buraya kadarmış :D En azından bu limit yükseltmenin bir zararı olur mu olmaz mı bunu bilen varsa aydınlatirsa sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanumthe -- 29 Mayıs 2020; 17:52:24 >







  • Bildiğim kadarıyla risk durumunu etkiliyor limitin artması ama sadece arttığı zamandan 1-2 ay sonrasına kadar . Limitler belli aralıklarla müşterinin profiline göre güncellenebiliyor ondan limitiniz hazırda yok diye red verirken daha sonra atanan limiti kullanmış oldunuz. Size tavsiyem siz limit arttırmayı denemek yerine bırakın banka arttırsın. Çok ilgi gösterip uğraştığınız zaman risk olarak görüyorlar. Kendileri illaki 3-5 bişi arttırırlar.
  • Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiginiz için
  • Kendileri arttirmazlar sen isterken 10 bin iste. O verebileceğini verir zaten. Olumsuz bir durum yok. Kullandığın zaman oluşan borçları zamanında öde sadece.
  • Ben de öğrenciyim ama artıparaya bir türlü başvuramıyorum. Siz daha önce bir yerde çalışıp Akbanktan maaş aldınız mı?
  • F.U. kullanıcısına yanıt
    Evet daha önce bir yerde çalıştığım ve bu hesabı da maaş hesabı olarak kullandığım için açıldı artı para. Düzenli gelir varken artı parayı başvurunca açıyorlar tabii limiti pek fazla olmuyor sonradan işte benim gibi böyle yükseliyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.