Şimdi Ara

AKARYAKIT ve FİRMALAR fırsatlar ve tartışma ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba böyle bir konunun özellikle bu günlerde ayrı bir başlığı hak ettiğini düşünüyorum. Daha aktif bir arkadaşa konuyu devredebilirim.


    Konuşulabilecek örnek mevzular:

    1) Akaryakıtla ilgili kart, firma ve istasyonların kampanyaları

    2) Akaryakıt firma ve istasyonları hakkında fikir alışverişi (Yakıt Kalitesi, hizmet, market, vs)

    3) Akaryakıt katkı maddeleri

    ...




  • İlk mesaj benden olsun.


    * Şimdiye kadar uğradığım en iğrenç dinlenme tesisi Osmaniye otoyolu kenarındaki Tufan tesisi. Zaten Google yorumları da yerin dibinde. Geçen yaz sırf SHELL istasyonu olduğu için uğramıştık ama ne kadar leş. 20-30 kadar mülteci mi desem çingene mi desem adeta kamp kurmuşlar tuvaleti hem kalabalıktan kullanamıyorsun hem neredeyse koridora kadar gelmiş bok nedeniyle (kokusu değil kendisi!) kullanmıyorsun. Şimdi de durumu aynı mı ya da Akaryakıt istasyonu işleten aynı mı bilemem ama belli ki Shell burayı hiç denetlememiş, yakıtı başıma iş açmamıştı ama ömrüm boyunca oradan tekrar yakıt almam.


    * Aynı gün Şanlıurfa civarında bir Aytemiz istasyonuna da girmiştik. Çocuk klozetin dahi koymuşlardı ve temizdi, kızım çok sevmişti, o günden beri rastgeldikçe Aytemizlere uğrarım.


    * Sorun yaşamayacağımız kaliteli ve hesaplı akaryakıt alabileceğimiz "küçük" firmalar hangileridir genel olarak? Tecrübelerini neler? (PO, opet, BP, shell, total hariç)





  • BP kart var, %3 indirim veriyor. Benzin litre uygulamasından istasyonu kimin işlettiğine bakmak lazım imiş, ben BP nin kendi işlettiği istasyonları tercih ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.