Şimdi Ara

Airties RT-204 ADSL Modem Modu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Altyapımız maksimum 16 Mbps desteklediği için ADSL hizmeti kullanıyoruz. Önceden Turkcell Superonline kullanıyorduk fakat geçen hafta TürkNet'e geçiş yaptık. Dolayısıyla evdeki boşta duran ADSL modemi (Airties RT-204) bağladım. Eski modemi iade ettik Superonline'a. Fakat Superonline'da iken 15-16 Mbps hız alırken şu anda maksimum 9-10 Mbps hız alıyoruz. Bunun sebebi modemin eski olmasıyla alakalı olabilir mi? Ayrıca modem annexm modunda gözüküyor. Bununla alakalı bir hız düşmesi yaşanıyor olabilir mi? Multimode seçiliyken modem otomatik olarak AnnexM seçiyor. Ben ADSL2+ olarak da denedim. Hızda herhangi bir değişme olmadı. Ekran görüntülerini ekledim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Airties RT-204 ADSL Modem Modu
    Airties RT-204 ADSL Modem Modu







  • Kablosuzda modem eski olduğu için o hızı geçemezsiniz, kabloluda 16mbit yakın alırsınız tahminen. Modem en fazla 802.11g destekliyor.
    Aynı modem bende de var adsl2+ modu seçili sadece. Hızlar hemen hemen sizinkiyle aynı, max 9mbit kablosuzda.
  • nco kullanıcısına yanıt
    Bunu hiç düşünmemiştim. Bende otomatik AnnexM seçiyor. Adsl2+ ile bir farkı olmadığından multimode olarak bıraktım. Bir de ethernet kablosuyla deneyeyim testi. Cevabınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.