Şimdi Ara

AirPods Pro 2, Google Pixel telefonlarda düzgün çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AirPods Pro 2, Google Pixel telefonlarda düzgün çalışmıyor
    AirPods Pro 2. nesil, Eylül ayında iPhone 14 serisi ile birlikte tanıtılmıştı. AirPods Pro, iPhone kullanıcıları kadar Android telefon kullanıcılarının da ilgisini çeken kulak içi kulaklıklardan biri. Öyle ki AirPods Pro Android’de çalışıyor mu? sorusuna sıkça rastlıyoruz. Çoğu Apple ürününün aksine AirPods, Android telefonlarda genelde iyi çalışıyor. Ancak Google Pixel telefona sahipseniz ve özellikle Pixel 6 ve Pixel 7 modelini kullanıyorsanız durum değişir.



    Pixel telefonlarda bağlantı sorunu



    A2DP donanım boşaltması ile ilgili olarak, AirPods Pro 2, Google Pixel telefonlarda düzgün çalışmıyor. Sesi çalmaya başladıktan sonra yaklaşık 90 saniye sonra ses azalıyor, sonrada da tamamen kesiliyor. Ses durduğunda AirPods, bağlantısını kesmiyor ancak video veya müziği durduruyor. Tekrar çalmasını sağlamak için, AirPods’un bağlantısını kesip yeniden bağlamanız gerekiyor.



    Ayrıca Bkz.Sık karşılaşılan 7 Apple AirPods ve AirPods Pro sorunu ve çözümü



    Geçici çözümü var



    AirPods Pro 2, Google Pixel telefonlarda düzgün çalışmıyor
    Bu sorunu yaşayan çok sayıda Google Pixel kullanıcısı var. AirPods Pro 2. nesil bağlantı sorunu yaşatan modeller arasında Pixel 7 Pro, Pixel 6a ve Pixel 6 Pro var. Neyse ki kullanıcıların güncellenme yayınlanmasını beklemeden yapabileceği bir şey var. Geliştirici seçeneklerinde "Bluetooth A2DP donanım boşaltmasını devre dışı bırak" seçeneğiyle bu sorun giderilebiliyor. Ancak bu seçeneğin kapatılması kulaklık ses kalitesini düşürüyor.



    AirPods Pro 2 güncelleme işlemi, bilindiği üzere yalnızca bir Apple ürünü üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Bu bir Pixel sorunuysa, umarız Google’dan yazılım güncellemesi gelir. O zamana dek, AirPods Pro 2’nin Pixel telefonda çalışmasının tek yolu; Bluetooth A2DP’yi kapatmak.






    Kaynak:https://9to5google.com/2022/10/19/airpods-pro-2-arent-working-properly-with-pixel-6-and-7%EF%BF%BC/







  • Belki codeclerle ilgili bir sorundur. Yine de can sıkıcı tabi.

  • Çok fazla pixel telefon haberi görüyorum. Bu telefonun bir karşılığı cidden var mı ? En çok satan 10 telefondan biri mi ? Pazar payı olarak ilk 5 te felan mı ? Dh kullanıcılarının yüzde kaçına hitap ediyor da bu kadar yer ediyor merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt

    Dh habercilik anlayışı Türkiye'de insanların ulaşamadığı cihazları daha çok haber yaparak insanları mutsuz etmek ve bu mutsuzlukla foruma insanları daha bağlı hale getirmek üzerine bir çalışma gibi geliyor bazen. Bir de son zamanlarda şu başlık çok arttı "bla bla bla: ama neden?"


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok benzer bir sorun ben de yaşıyorum. Daha yeni Airpods Pro 2 aldım. Stock Android işletim sistemli bir telefon ile kullanıyorum. Telefon görüşmesi ya da WhatsApp görüşmesi yapacağım zaman kulaklık iptal oluyor. Telefonu yeniden başlatıp tekrar eşleştirme yapana kadar da düzelmiyor. Airpods 3. nesilde böyle bir sıkıntı yaşamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Apple'ın da Google Pixel telefonlarda düzgün çalışacak diye bir iddiası yok. Apple ekosistemi ürünü. Üçüncü parti bir donanım ile çalışması biraz şans işi olabilir Apple ürünlerinde zira Apple'ın böyle bir garantisi bulunmuyor.



    AirPods Pro 2, Google Pixel telefonlarda düzgün çalışmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsberkelium -- 20 Ekim 2022; 22:6:49 >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt

    DH editörlerinin böyle şeyleri umursadığını hiç sanmıyorum. Muhtemelen haber-kelime-tıklanma kotalarını doldurmaya çalışıyorlardır. Yoksa günde 10 tane Apple reklam -pardon- haberi yapmanın bir anlamı olmazdı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.