Şimdi Ara

Airpods ların pili değişiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kutu değil kulaklıklar. 2.nesil versiyonu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ProStr33t P kullanıcısına yanıt
    Tamiri yok diye biliyorum ücreti karsılıgında değiştiriyorlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AirPods larda pil değişmez yenisini belli bir ücret karşılığında daha uygun bir şekilde alabilirsiniz eğer pil fabrikasyon hatalıysa ücretsiz cihaz değişimi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airpods kullan at cihazıdır hocam.Herhangi bir arıza vs olduğunda çöpe gider.

  • Garanti varsa Apple yenisini verir Garanti yok ise çöp kutusuna atıyorsun. Tamir vs yok, Apple ücretli değişim yapar ama oda çok pahalı her bir cihaz başına 700 tl falandı.

  • Apple her bir kulaklık için 1099 lira karşılığında yenisini veriyor. Çin'de bunun kitini yaptılar ama çok çok büyük ustalık gerekiyor. Yani o kiti kullanıp da zarar vermeden değiştirecek adamı zor bulursun.

  • Bu adamlar yapıyor.

    REWA Technologyyoutube
    We have shared a video about AirPods battery replacement which gained lots of likes from fans. Today, REWA technicians will walk you through how to replace the battery of AirPods Pro in this video. If you are interested in other AirPods repair topics, please feel free to leave a comment. Thank you! For more details, please visit our blog: https://blog.rewa.tech/detail/airpods-pro-battery-replacement-harder-than-airpods-1-and-2 Products recommended in this video: MaAnt P1 AirPods Repair Fixture: https://bit.ly/3uneHj1 AirPods Pro Battery Replacement: https://bit.ly/3fw4cV6 Replacement Battery For AirPods Pro Charging Case: https://bit.ly/3bCtik0 Repair Fixture Holding for AirPods: https://bit.ly/3fywFtv MaAnt T1 Universal PCB Holder: https://bit.ly/3tZdnm9 iPhone Motherboard Repair Training Book (REWA Exclusive): https://bit.ly/2MJmPKy For more discount, you can contact our wholesale team: https://shop.rewa.tech/wholesale.html Any questions and demands please feel free to contact us at: sales@rewa.tech Subscribe us for more latest information. ----------------------------------------------------------------------------------------- Official Website: https://www.rewa.tech/ Blog: https://blog.rewa.tech/ Facebook: https://www.facebook.com/rewatechnology/ Instagram: https://www.instagram.com/rewatechnology/ -----------------------------------------------------------------------------------------
    https://www.youtube.com/watch?v=tpdJx2JWJ9s
  • Pil değişmez ama yenisini alabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.