Şimdi Ara

AirPods 3 ve M1X MacBook Pro ne zaman çıkacak? İşte Apple'ın muhtemel yol haritası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AirPods 3 ve M1X MacBook Pro ne zaman çıkacak? İşte Apple'ın muhtemel yol haritası



    Apple, "California Streaming" etkinliğinde iPhone 13 serisi başta olmak üzere bir dizi yeni ürününü duyururken etkinliğin sonlarına doğru meraklı gözler Tim Cook'tan gelecek bir "one more thing" sürprizi aramadı değil. Ancak Apple, uzunca bir süredir sızıntıların odağında olan ürünleri başka bir etkinliğe saklamayı tercih etti.



    Ayrıca Bkz.iPhone 12 mini ve iPhone 13 mini karşılaştırması



    Apple'a yakın kaynaklarca ortaya atılan birçok iddia, piyasaya sürülmeyi bekleyen bu ürünlerle ilgili şirketin yol haritasını gözler önüne seriyor. İşte kullanıcıların merakla beklediği yeni Apple ürünlerinin tahmini duyuru tarihleri:



    M1X MacBook Pro ve AirPods 3, yıl bitmeden duyurulabilir



    AirPods 3 ve M1X MacBook Pro ne zaman çıkacak? İşte Apple'ın muhtemel yol haritası



    Intel'den Apple Slicon'a geçiş sürecini yarılayan Apple'ın, Mac ürün serisini güncellemeye devam etmesi kuvvetle muhtemel. Bu güncelleme içinse iki güçlü aday bulunuyor: 14 inç MacBook Pro ve 16 inç MacBook Pro.



    Her iki dizüstüde de M1'in güçlendirilmiş versiyonu olan M1X platformunun kullanılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. 12 çekirdekli CPU ve 16 çekirdekli GPU ile donatılacağı söylenen M1X platformunun nasıl bir performans sergileyeceği ise şimdiden merak konusu.



    AirPods 3 ve M1X MacBook Pro ne zaman çıkacak? İşte Apple'ın muhtemel yol haritası



    İşbu AirPods'a geldiğinde ise yaklaşık iki yıldır güncellenmeyen AirPods'un, önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek bir etkinlikle 3. nesile terfi etmesi bekleniyor. Yeni nesil AirPods Pro'nun ise gelecek yıl duyurulması bekleniyor. 



    Piyasaya sürülmesi beklenen diğer Apple ürünleriyle ilgili çok sayıda söylenti bulunuyor. Buna göre 27 inç iMac, M1X ya da M2 çipli Mac mini ve MacBook Air önümüzdeki yıl duyurulabilir.









  • Airpods Prolari seneye birakirlarsa tam degisim zamanima denk gelicek harika olur.

  • Mac mini ler ne durumda

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.