Şimdi Ara

airfel kombi servisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Airfel kombi servisi profesyonel hizmetler sunmaktadır. 7/24 servis hizmeti sağlamaktadır. Kaliteli servis hizmeti ile airfel kombi servisi istanbul geneline servis hizmeti sağlamakta ve kaliteli servis hizmeti ile müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır. Satış sonrası oluşan tüm arızaları yerinde ve profesyonelce onarmaktadır.

    Serivisimiz 7/24 müşteri desteği sağlamakta ve arızalanan cihazlarınızı yerinde ve kaliteli olarak onarmaktadır. Her türlü arıza durumunda airfel kombi servisleri arayabilirsiniz. Servisimiz yerinde hizmet vermektedir.

    Airfel kombi servis herzaman müşteri memnuniyetini önemsemektedir. Airfel kombi servisileri montaj, bakım, arıza durumlarında arayarak kaliteli ve güleryüzlü servis almak için servisimizi arayabilirsiniz.

    Airfel kombi servisleri alanında uzman ekibi ile montaj, bakım, arıza tamir gibi işlemlerinizi kaliteli çözümlerleyerek sizlerin memnuniyetini kazanmaya çalışıyor. Geniş Mobil ekibi sayesinde İstanbul’da her ilçeye servis hizmetini 7/24 çalışma şekli ile ulaştırmakta ve 12 yıllık tecrübesini Airfel markasının güveni ve teknik üstünlüğü ile birleştirmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 4 Aralık 2012; 10:11:00 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.