Şimdi Ara

Airbag Tamiri | Airbag hakkinda merak ettikleriniz. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
25
Favori
119.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam elim cok yatkındır aslında ama işin içinden çıkamadım eski arabalarimda koltugun arkasi genelde plastik olurdu ama bunda komple kumas masasi falanda var masayi cikarttim ama yine de kilifi sokemedim. Vel hasıl iceri elimi soktugumda sanki kopuk bi kablo geldi airbagin orda ama emin değilim bi sıçan kuyruğu falan da olabilir tabi. Yani üstad nereyi önerirseniz ben oraya gideyim bari sizin yeriniz varmi? Maslaktaki yer sizin yeriniz mi?


    Airbag Tamiri | Airbag hakkinda merak ettikleriniz.

    @M_aTRa_X

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kont_deep

    Hocam elim cok yatkındır aslında ama işin içinden çıkamadım eski arabalarimda koltugun arkasi genelde plastik olurdu ama bunda komple kumas masasi falanda var masayi cikarttim ama yine de kilifi sokemedim. Vel hasıl iceri elimi soktugumda sanki kopuk bi kablo geldi airbagin orda ama emin değilim bi sıçan kuyruğu falan da olabilir tabi. Yani üstad nereyi önerirseniz ben oraya gideyim bari sizin yeriniz varmi? Maslaktaki yer sizin yeriniz mi?




    @M_aTRa_X
    Ben ankara ivedikteym malesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

    Ben ankara ivedikteym malesef.

    Alıntıları Göster
    Merhabalar. Kusura bakmayın geç cevap verdiğim için.
    Maslak'taki yerimiz şu an tadilatta.
    Maslak'ın yanındaki eski sanayide bir süre hizmet vereceğiz.

    Edit: Artık maslak'tayız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Degisim Zamanı -- 1 Ocak 2021; 23:30:22 >
  • üstad bir tane opel insignia var 4x4. aracı tam alacağım airbeglerin patmalımış olduğunu öğrendik. yandan kaldırıma çıktık vs diyor. hasar kayıdı da normal. ancak aracın tavanına baktığımda torpidoya baktığımda dalgalanmalar mevcut. bu aracı size getirsem bana ortalama ne kadar maliyet çıkar. satan kişinin söylediği serviste değişti diyor. bana pek inandırıcı gelmedi. bunu sağlıklı bir şekile sokabilirmiyiz yarın birgün satarken de sıkıntı olmayacak şekilde.

  • aracımın ön iki airbagi açıldı fakat serviste orijinali ile değişti. anlamak istediğim tamir edilmediği söyleniyor. yoksa servisin yaptığıda mı tamir? arada fark var mı? tamir ile orijinaliyle değişimi. şuan aracımda airbagler sıfır gibi diyebilir miyim

  • 2001 polo göğüslük söküldü takıldı bağlanmamıs hicbir kablo yok fakat airbag lambasi sönmüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001 polo göğüslük söküldü takıldı bağlanmamıs hicbir kablo yok fakat airbag lambasi sönmüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Organikse

    Aracı yıkamacıda yikattiktan sonra ertesi gün airbag çalışmıyor hatası verdi.
    Servis kısa anlık hata sorun yok deyip hatayı sildi.
    3 ay sonra tekrar aynı hatayı verdi. Servis tekrar hatayı sildi .
    Şimdi servis olmayan bir ilçedeyim buradaki sanayide bağlanan bilgisayar resimdeki hata kodunu verdi. Sildirdim elektrikciye gosterdim surucu koltuğu altına baktı bir sey yok dedi fakat ertesi gun araci calistirdigimda hata verdi. Ne yapmamı tavsiye edersiniz; koltuk altındaki sokete kontak spreyi uygulamak ise yararmı?

    Sorunun kaynağı direksiyon airbag kablosundaymış.

    İki noktadan ezilmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam ben 2 sene once 2013 model bır fıesta adım hasar kaydı falan gorunmuyordu arabadan ıyı anayan bırıde degılım acıkcası zamanla sag on gogus kaplaması kabardı ve suandada aırbag ısıgı yaktı elektrıkcıye gıttım drenc atmıslar dedı ve yenı drenc takıp buna baktırman gerek dedı sımdı benım aractakı sorun yolcu aırbag degısmesımı gerekır degıscekse bana kaa mal olur gogus kaplama ıle beraber

  • Merhaba arkadaşlar, aracım 2011 model peugeot 5008 airbag arıza ışığı sürekli yanmasa da uyarıyı ekranda ara ara vermekte airbag tamiri yapan yere gösterdim araç cihaza bağlandığında sürücü koltuğu olduğunu belirtmektedir.Genellikle bu hatanın soket ile alakalı olduğunu söylediler soketin içerisindeki kısa devre engelleyici olan parçayı çıkartılar(resimde görünen sarı metal parça) kullanın devam ederse soketi iptal edip kabloları direk bağlayacaklarını söylediler.Kullandıktan bir hafta sonra uyarı tekrar vermeye başladı deneyimlerime göre soket ile alakası olmadığını düşünmekteyim özellikle sürücü koltuk minderinin sol tarafına baskı uyguladığım zaman hatayı veriyor daha önce bu sorunla karşılaşan ve çözümünü bulabilen var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.


    Airbag Tamiri | Airbag hakkinda merak ettikleriniz.




  • selamlar hocam fiesta 2011 aracımı alırken expertizde b1193 kaza olay darbe kaydi tamamen / kilitli kodu verdi. Bu kodu airbag beyninden sildirebilir miyiz kodlama mi olur resetleme veya beyin mi değişir maliyetli midir suanda airbag devre disidir midir gostergede ariza lambası yanmıyor herşey normal görünüyor ilk kontağı açtığımızda yaniyor sonra sönüyor ama bu arızalı koddan dolayı airbag off durumunda midir suan. yabanci bir konu bana devrik anlatim yapmış olabilirim kusura bakmayın cevaplarınız için şimdiden teşekkürler allah razı olsun böyle bir konu açtığınız için bol kazançlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senelerdir 5 kuruş menfaat gözetmeden 1000lerce kişiye yardımcı oldum. Elimden geleni yaptım.
    Ama ben burada soru soranların elemanı değilim.
    Az önce aptalın biri Whatsapptan saçma sapan emrivaki yaptı.
    Ben konuyu kapatıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degisim Zamanı kullanıcısına yanıt

    burda derin bilgilerinden yararlanıyoruz bir tane kişi yüzünden bence bizleri bilgilerinizden mahrum etmeyin.


    saygılar.

  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.