Şimdi Ara

AİNOL NOVO 9 SPARK YORUMLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar size kullanmakta olduğum tabletin iyi ve kötü yanlarından bahsedeceğim. Özelliklerini zaten alacak arkadaşlar biliyor eklemeye gerek yok sadece kafasında soru işareti olan arkadaşların aydınlanmasına yardımcı olmaya çalışacağım.

    TASARIM VE KASA

    Tasarım olarak tabletimiz güzel. Kasa yapısı sağlam arka kapak metalden yapılmış ve ele aldığımızda sağlamlık hissi veriyor. Ancak ses çıkış yerlerinin yan tarafta olması, örneğin most wanted gibi yan oynanan bir çok oyunda elin alt köşede ki ses çıkışından bir tanesini kapatmasına neden oluyor bu durumda ses te bir azalma oluyor ancak çok kısık ses yok elbette. Ön panele gelince elbette ki cam değil sert plastikten yapılmış ancak zor çiziliyor onuda belirteyim.

    EKRAN

    Ekranı çözünürlüğü gerçektende 2048x1536 pixel zaten tablette bir şeyler okurken bunu anlıyorsunuz, renkler canlı ve çok keskin.Tabletimizde android 4.2.2 sürümü var.

    DOKUNMATİK

    Dokunmatik hassasiyeti ucuz çin malı tabletlerde ki gibi değil gayet iyi algılıyor, kendim Galaxy Note kullanıyorum ve tabletimin dokunmatiğinden memnunum.


    WİFİ ÇEKİM GÜCÜ

    İlk yüklü gelen yazılımgerçektende çok berbattı tablette bir sürü hata vardı ancak en son çıkan sürüm ile bunların neredeyse hepsi giderildi. Wifi si çok kötü idi 1 dk da ancak modeme bağlanabiliyordum ama şimdi 1 sn bile sürmüyor bağlanmam. Ben şu ana kadar internette kopma yaşamadım tek tük,wifi çekim gücü ise Telefonum ile kıyaslama yaparsam biraz geride ancak telefonumun bulduğu wifi lerin neredeyse %90 nını oda buluyor bazende çok ilginç telefonumun görmediği wifi leri tabletim görüyor.


    HIZ STABİLİTE

    Hız konusunda bir sorun yaşamazsınız. Malum 4 çekirdek ve 2GB ram var. Oyunlarda ben pek takılmaya rastalamadım. 4 çekirdek kendini hissettiriyor ayrıca android 4.2.2 ile gayet stabil hala geldi tablet.


    OYUN PERFORMANSI

    Şöyle söyleyim zaten resimlerde de oyunların ikonlarını görebilirsiniz. Orada ki bazı hard oyunlarda takılma yaşamadım. Ancak real raicng 3 ü test etme imkanım olmadı. Ancak Mali 400 Real Racing 3 de biraz kasma yapıyordu. Powervr 544, Mali 400 den daha fazla performans gösterdiği için sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum.


    İNTERNET

    İnternet hızı sizin modeminizle ilgili bence zira ben telefonumu modem olarak kullanıyorum ve çok hızlı bir şekilde internete giriyorum ve videoları hızlı bir şekilde izliyorum. Sayfaların görünümü ve keskinliği çok süper sanki masaüstü deneyimi yaşıyorsunuz gibi geliyor zaten çoğu site PC formatında açılıyor.


    VİDEO VE KAMERA

    Video oynatımında hiç bir sorun yok, 4K video denedim gayet süper bir şekilde izledim takılma yok. Kamera konusunda ise çok kötü değil ancak lazım olduğunda kullanılabilecek kadar fena olmayan resimler çekiyor zira video kaydıda o şekilde. Ön kamerası ise görüntülü görüşme için iyi.


    ANTUTU TESTİ VE KAMERA İLE İLGİLİ BİR KAÇ RESİM AŞAĞIDA MEVCUTTUR.

    KULAKLIK VE HOPARLÖRLERİ

    Kulaklık ses çıkışı sennheiser kulaklığımla çok iyi ancak hoparlör çıkış ses bence çok değil yani biraz daha fazla olabilirdi.

    BATARYA

    Arkadaşlar bataryasını bazen 1 hafta şarj etmiyorum ve buna karşılıkta her gün mutlaka kısa kısa film izliyorum hatta bazen hepsini izliyorum. Kulaklık takıp filmin tamamını izlersem yaklaşık % 15 gibi bir azalma oluyor ancak kendi hoparlöründen dinlersem biraz daha fazla gidiyor. Ayrıca şarj olduktan sonra çekiyorum ve yaklaşık 5-6 saat açık kalıyor yine %100 dolu oluyor. Şarj sıkıntısı olmayacağına emin olabilirsiniz.


    ARTILAR
    DÖRT ÇEKİRDEK VE 2GB RAM
    EKRAN NETLİĞİ VE CANLILIĞI
    STABİL VE HIZLI
    OYUN PERFORMANSI VE 4K VİDEO OYNATIMI
    10000 MAH PİL.

    EKSİLER
    KAMERASI DAHA İYİ OLABİLİRDİ
    BLUETOOTH YOK
    EN PANEL DAHA SAĞLAM OLABİLİRDİ.
    SES ÇIKIŞI BİRAZ AZ.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OLIHOGDES -- 11 Kasım 2013; 10:58:24 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.