Şimdi Ara

Ailesel sorunumu sizinle paylaşmak istiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • %95 senin %5te seni böyle yetiştiren ailenin..
  • ula ben 19 yaşına girdiğim Eşşşşek kadar olduğum için babamdan harçlık istemeye utanıyorum,sıkılıyorum adamlar galeri istiyor.
  • Dün akşam Paulo Coelho adlı yazaron SİMYACI romanını okudum.
    O kitabi okuduktan sonra böyle olaylara karşı bakış açım değişti ,aktemur eğer sen kendi hedefini belirlediysin neyap ne et o hedefin ulaşmaya çalış ama kendi yolunu kendin çiz kendi ayakların üzerinde dur.Bunun içinde önce okulunu bitirmen lazım.Eğer kendi ayakların üzerinde durup bir yere kadar gelirsen aileninde bu hoşuna gider çünkü kendi kendine yetebilecek bir evlat yetiştirmenin mutluluğu sana destek vereceklerdir ama önce okulunu bitir sonra mutlu olacağın işi yap.

    EDIT:BU KİTABI HERKEZE TAVSİYE EDERİM BEN DÜN ALMIŞTIM AKŞAM OKUMAYA BAŞLADIM HİÇ DURMADAN BİTİRDİM .ÇOK GÜZEL BİR FELSEFESİ VAR KİTABIN.TAVSİYE EDERİM.

    EDIT2:yukarıda yanlışlıkla büyük harfle yazmışım düzeltmeye üşendim.


    Aktemur hayatta başarılar.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: m8

    Ailesel sorunumu sizinle paylaşmak istiyorum.Buradaki amacım suç yüzde kaç bende?yüzde kaç ailemde?ailemin bana yardımcı olmadığı için suçun yüzde kaçı ben de yüzde kaçı ailemde diye kamoyu araştırması yapıyorum.yüzdelik dilimleri de söyleyin lütfen düşüncelerinizi bekliyorum.

    Ben 23 yaşında kadıköy de oturan ortalama zengin bi ailenin çocuğuyum.Ailem bana destek olmadı.Yapmak istediğim iş vardı.Oto alım satım yapıcak bi arabada 20.000ytl-30.000ytl belki daha fazla paralar kazanacaktım.Ailem imkanı olduğu halde ne doğru dürüst binecek araba aldı ne de oto alım satımı yapmama izin verdi.arabalar pahalı 100.000euluk ikinci el değeri olan arabalar.ama iyi de kazandırırdı.ama sermayeyi de çok bağlamak lazımdı 500.000ytl ama değil 500.000ytl 20.000ytl bile vermediler.sonuçta ikinci el araba asla elde kalmaz.

    Bir de üniversitem vardı.ailem 4 sene önce yazdırmıştı.özel bi üniversite 4 yılda 60.000ytl para gitti.çünkü okuyamadım aklım sürekli o işteydi.çünkü kazanacağıma da çok inanıyordum.okulda hiç bi ders veremedim okulu da bu sene bıraktım sayılır.Ailem bu konu da da beni suçluyo?Annem babam yani.

    Şimdi burda benim suçluluk oranım yüzde kaçtır ailemin yüzde kaç yüzdelik olarak belirtir ve açıklar mısınız?Babam alkolik bi insandır bir ehliyet bile alınca binbir problem çıkardı.bilgisayarımı çoğu kez klavyesini parçaladı.

    Düşüncelerinizi bekliyorum çok çaresizim...


    askerde 15 ay geçir sonra bir daha sor bu soruyu.




  • bence hata yapmıssın okulu okuyup aılenın gozune gırecektın daha sonra işini yapmaya çalışacaktım babanın alkolık olması problem gercı ama sendede hata varr
  • quote:

    Orjinalden alıntı: querman

    askerlikten korkacak ne warki yaw?
    ben 10 yıldır askerim



    görende 10 yıldır hayır işi yapıyorsun sanar .. ezilen gene er ler gene erler .. paranı alıyorsun sonuçta .. bu kadar kasma
  • bence suç %80 ailede.çünkü okumak istemiyorsa bir insan hiç bir güç onu okutamaz.
    %20 sende.çünkü hiç bir dersi vermedim diyorsun...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.