Şimdi Ara

Ailemi kedi almaya nasıl ikna edebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aileme kedi istediğimi söylüyorum fakat hiç sıcak bakmıyorlar. Her yere tüyleri dökülür, pislik olur, biz ona bakamayız tarzı şeyler söylüyorlar. Kedinin yeri ev değil sokaktır, sen onu eve getirip esir tutarsın diyorlar. Belki de sokakta aç kalan bir kedinin karnını doyuracağım ama bunu anlatamıyorum bir türlü. Nasıl ikna edebilirim?



  • Siz ikna edemezsiniz, kedi kendisi ikna eder :) İşini başkasına pek yaptırmaz kedi hayvanı.

    Bu arada kısmen doğru söylüyorlar. Norveç'te kanunlar eğer kendi kendine bahçeye çıkabilme imkanı yoksa evde kediye izin vermiyor. Eğer sokakta yaşayamayacak bir kedi alırsanız bence daha iyi olur. Tüyleri konusunda da haklılar, ama çözümleri var. Elektrik süpürge başlıkları, rulosu var bu iş için... Temizliği, maması... günde en az bir yarım saat alır.

    Herşeyden sonra, özellikle apartman çevresinden çıkamayan insanın hayvanlardan öğreneceği çok şeyler var. Mesela? diye sormayın, bunlar yazılabilecek şeyler olsa hayvanlardan öğrenilebilecek şeyler olmazlardı zaten. Çocuk yaşta, kardeşi de yoksa, çevresinde en azından bir hayvanla iletişim kuramayanın bence kişiliğinde bazı noktalar eksik kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.