Şimdi Ara

Ailemi ikna edemiyorsam sevdiğim kız için ne yapabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar önce durumu özetleyim. Süre: 3 ay. İnstagramdan tanıştık. Ben doktor, o mühendis. Ailevi sorunları ve geçmişteki ilişkilerini benimle dürüstçe paylaştı. Bunları mantığımda tam olarak kabul edemedim ve ailemle durumu paylaştım. Ailem kesinlikle karşı şuan, kız da beni seviyor. Ben de onu ne kadar sevdiğimi ayrıldığımda anladım. 20 günde 3 kez ayrılık konuşması yaptım. Her seferinde kızın kalbi biraz daha kırıldı ağladı, bırakma dedi. En son görüşmemizde beddualar ahlar yedim. Duygusal biriyim. Özlüyorum, kalleşlik yaptığımı düşünüyorum. Ailemle çok tartıştım ve onları da çok üzdüm. En son dün bayram sabahı birlikte hüngür hüngür ağladık. Geldiğim noktada ailemin bu konuda bir desteği yok, biraz üzülmeme üzülüyorlar. Kafamı toplayamıyorum, sanki dünya durdu.




  • Ailene kızın sana anlattığı herşeyi mi anlattın? Ne yaşadığını bilmiyorum ama bazı şeyler aranızda kalmalıydı. Eğer ailenin önüne gelecek birşey değilse tabi.


    Mantığa oturtamamış olmanız sizinde kafanızda sorular olduğunu gösterir. Durumu biraz zamana bırakmanızı öneririm. Zira hem erken hemde daha tanımıyorsunuz tam olarak. Aceleci olmayın. Kafanızdaki soruların cevaplarını bulmadan emin olmadan da evlenmeyin derim nacizane.

  • Konu kapandı. Geldiğim noktada ailemle defalarca konuştum ve ikna edemedim. Hiçbir kimse için de ailemi karşıma almam. Aşksız da yaşanır ama aile gururdur, gurursuz yaşanmaz. Hayat devam ediyor. Böylesi bir çıkmazda olan duyguları ağır basan ama mantığı ya da ailevi değerleri uyuşmayan kardeşlerim olursa tavsiyem konuyu kapatmaları, hayırlısını dilemeleri olacaktır. Aile candır.

  • Bu ikisinin dengesini kuramıyorsan o olgunlukta değilsindir hala (yaş olarak düşünme) ve bu olgunlukta değilsen evlenmemen en hayırlısı. Konu kapanmış ama bir dost tavsiyesi olsun sana konu ne olursa olsun denge kurmasını beceremediysen aile ve sevgili arasında daha vakit var demektir. Doğru bir sevgili adayından ziyade senin evlilik için hazır olduğunu hissedeceğin kıssas bu bence.


    Ben düşünmüyorum tabi ama zor işler.

  • CeyeranEngineerR C kullanıcısına yanıt
    Altına imzamı atarım. Bu dengeyi kuramadıysanız (ki bu gayet normal) elalemin kızını alıp ailenizle çekiştirmenin manası yok. Hayatın boyunca aile ve eş arasında kalmak hayatı zindan eder. Evlendiğiniz kişiye de çok büyük haksızlık olur.
    Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.