Şimdi Ara

Ahşap Fason Kesim İmalatı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Çocuğum için bir oda takımı hazırlamak istiyorum.
    Hazır almak yerine projeyi autocad de çizip ölçülendirip daha sonra fason kesim yapan bir firmada kesim, bantlama ve delik delme yerlerini deldirip, daha sonra evde montajını yapmak istiyorum.
    Aynı IKEA mantığı gibi düşünün.
    Bu konuda daha önce kendi yapan arkadaşlarım var mı?
    Varsa konu hakkında yardım almak istiyorum.
    Şimdiden teşekkürler...



  • Eliniz yatkinsa sitelerde yaptırabilirsiniz istediğiniz ölçüde kesip biçip yapıştırıp veriyorlar sizede aksesuar alıp vidalar kalıyor ama nakliye masrafı da olabilir ölçüsünü bilemem ama 4 yıl önce felan biz yaptırmıştık gozubuyuk firmasinin oradaydı alıyorsunuz taşımayida ucuza hallediyorlar öyle demişlerdi ama biz fasoncunun kendinden aldık montajinida babam eski marangoz olduğu için delikleri felan kendi delip yapmisti
  • Yapmadim ama yapacagim. Araya uzun seyahat girdi erteledim.
    Kesim, kanal ve bantlama isini yapan bircok firma var. Istediginiz olculeri ve malzemeyi soyluyorsunuz, hazir kesilmis olarak teslim ediyorlar. Size sadece montaj kaliyor. Ama dolabi autocad ile cizene veya perakende icin delik acana hic rastlamadim. Ancak, dost isi olabilir.
    Cizimleri kendim yaptim. Autocad gereksiz geldi, google sketch ile yaptim. Bedava program 30 civarinda youtube filmi izledim, bana yeter kadarini ogrendim.
    Simdi firmaya ciktilari goturup ebatlatacagim. Kullandiklari terim bu. Nakliye isini kendim hallediyorum. Delik acarlar ise ne ala. Olmaz ise Hafele nin delok acma sablonlari var. cok ucuz degil ama sonucta her turlu marangozdan ucuza geliyor. Ustelik gelecek projeler icin alet hazir.
    Montaj bana zaten sorun degil.
    Umarim yardimi olmustur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.