Şimdi Ara

Ahlak yoksunu ailem (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
10.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Diktatör58

    No ss no güven

    Başka yerde trolle hadi canım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Genera010203

    En azılı ateistler bile sıkışınca ALLAH ALLAH diye bagirir.ne diyim RABBIM hepimizi islah etsin.

    Konuştuğumuz her kelime kültürümüzün bir parçası, verilen tepkiler de benzer olacaktır.

  • Sevgili ufaklık, iğrendiğin insanlarla açık açık konuş. Başka çaren yok böyle iğrenmek le bir yere varamazsın. Görüyorum ki sende bir halta yaramıyorsun. Öncelikle iş arama işe gir o lanet evinden de ayrılma sahip çık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lbyibo kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç yardımcı olmuyorsunuz yalnız defalarca dediğim gibi eve sahip çıkılacak bir durum yok o iğrenç şeyleri yapmasalarda geçinebilecek durumdalar gayet ben kendimi kurtarma derdindeyim onları değil kaç yaşında kadınlara 19 yaşımda ahlak dersi verecek halim yok bu yaşa kadar görmemişlerse kendi sorunları ben uyarsam dahi bunlar ciddiye almaz
    Tek derdim uzaklaşmak siz evde kal onlara bak diyorsunuz bu neyin kafası? Aileniz güllük gülistanlık olduğu için empati yapamıyorsunuz galiba
  • lbyibo kullanıcısına yanıt
    Aaaa işe bak ben parada pulda oldu aklım bide terbiyesiz oldum olaya bak
    Ulan aklı parada pulda olan insanlardan yakınmışım yukarıda zaten nerenle okudun yazıyı?
    Empati kuramadığını tam tersi tavsiye vermenden tahmin ettim nereden bileyim öksüz yetiştiğini
    Sahip çık diyor anana ya hay allahım cidden dalga mı geçiyorsunuz siz neyine sahip çıkayim kocaman kadınların? Telefonlarını mı elinden alayim, ne yapayim??
  • sakın sinema gibi yerleri tercih etme, ayrıca iş tercih etme gibi bir lüksünde yok, fabrikalara git gerekirse günlük yevmiyeni çıkart. kardaş ailenin geçmişine lafım yok, belki zorunluluktan bu mesleği seçmiş olabilir sonrasında ise alışagelmiş olabilirler bilemem. sen daha iyi bilirsin, onlarla yaşayan sensin. ama gururlu biriysen ve kirli paraya dokunmak istemiyorsan, zanaatkar öğren, berberin, sanayicilerin, marketçilerin, gerekirse temizlikçi olarak herhangi bir şirket veya ofisin içine gir, çöp topla, eline ne verirlerse köşeye at. ailen seni bir süre beslesin. kazandığın paraya dokunma. aile bir tercih meselesi olmasa da yine de bir yere kadar dayanmak zorundasın. hele ki istanbul gibi bir yerde kira filan ödemeksizin evde kalmaya devam et, para biriktirinceye kadar bir yerlerde çalış, ki zaten yakında mekanlarda açılacak. kendini geliştir demiyorum, senin ülke şartlarında en iyi geliştirebileceğin sektör zanaatkarlık. eline mesleğini al, yavaştan yavaştan birikimini yap evden de rahat ayrıl. sonra sancılı şekilde geri dönmek zorunda kalmayasın.





  • Şiddet kavga yoksa sorun yoktur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.