Şimdi Ara

Ağlamak mı Herşeye Yeniden Başlamak mı ? (GS'lılar için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alıntıdır :

    Galatasaray taraftarının büyük bir hüzün yaşadığının farkındayım. Hagi istifa etmeden önce zaten bu duruma kendimi hazırlamıştım. Lakin Siyaset Meydanı Özel'de Hagi'yi izlerken gözlerim doldu. Gözyaşlarımı sildim geleceğe bakayım dedim belki yarınlar güzel olur diye. Meğersem bu sefer ufukta Ribery'nin gidişi varmış, nerden bileyim. Yine ahlar yine vahlar ...

    Bu sene belki şampiyonluğu yakalayamadık. Belki gelecek sene de olamayacaktık ama Hagi ile elbet bir gün şampiyon olacağımıza sonsuz inancım vardı. Şampiyonluk 5 sene! sonra bile gelse o benim için en anlamlı şampiyonluklardan biri olacaktı çünkü takımın başında Hagi olacaktı. Bir Hans, bir George değil gerçek bir Galatasaraylı olacaktı. O artık "Şampiyon I Love You Hagi" olacaktı. Ama ne yazık ki Hagi'yi bu taraftara yar etmediler. Hagi aşkını anlayamadılar ...

    Hagi gitti. Bu sefer Galatasaray taraftarını umutlandıran 22 yaşındaki genç yetenek Frank Ribery idi. Ne olduysa, bir gün o da ansızın gidiverdi. Şehir dışındaydım. Otobüsle eve dönerken haberi radyodan dinlediğimde resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü, ona olan sevgim büküldü.

    Peki herşey bitti mi? Bitmedi. Bitmeyecekte! 10 milyon euro kaybedilmiş, kazanılmış. Ribery gitmiş, Ribery geri gelmiş. Peki Galatasaray, Galatasaraylı nerdeymiş ? Yönetim tukaka, tribünler şaşkın baka kala, gelecek oldu hepten kapkara. Oldu mu şimdi bu, yakıştı mı Galatasaray'lıya !

    Neydi bizi biz yapan ne yazmıştı Ali Sami Yen damarlarımıza. ‘‘Amacımız İngilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak. Türk olmayan takımları yenmek’’ diyerek açıklamamış mıydı Galatasaray'ın kuruluş amacını. Diğerleri daha 1. turu geçemezken 1962-63'ten beri Galatasaray değil miydi Avrupa Kupalarında 5 çeyrek final, 1 yarı final oynayan UEFA Kupasını ve Super kupayı kazanan haklı olarak Avrupa Fatih'i ünvanını alan.

    Üç yılda birkaç yaprağı döküldü diye 100 yıllık bu koca çınar kurur mu hiç? Varsın yaprakları dökülsün, varsın suyu kesilsin Galatasaray taraftarı gözyaşlarıyla sular o koca çınarı. Yeniden yeşertir yapraklarını yine bahar gelir kuşlar konar dallarına "Re re re Ra ra ra Gassaray Gassaray Cimbom bom" diye inletir yeri göğü.

    Gözlerimde yaş olsa da başım dik sırtımda formam bir elimde bayrak diğer elimde sarı kırmızı güllerim gidiyorum Ali Sami Yen'e sevgilimle buluştuğum yere. Biliyorum tribünler bomboş olacak. bir ben bir de yaşlı Ali Sami Yen. Varsın boş olsun ben sevgilimi bekleyeceğim cümle aleme aşkımı göstereceğim ya sen ?

    Still loving You Galatasaray

    Not : Herşeye rağmen hayalim 100 yılını kutlayan Galatasaray adına bugünden itibaren heryerde sarı kırmızı bayrakların asılması. Gelecek sezon ilk maçta Ali Sami Yen'de "Scorpions - Still loving you" çalarken taraftarın sahaya sarı kırmızı güller atıp takımını alkışlarla, çoşkuyla karşılaması.







  • Bence çok güzel bir yazı. Hele en sondaki fikir mükemmel.
  • Bu yazıyı yazana katılmamak mümkün değil artık geçmişi unutup geleceğe bakmalıyız hayellerimizi gerçekleştirmek için önce uyanmalıyız ve sonra doğru adımlar atmalıyız yeri gerektiğinde risk almalıyız unutulmamalıdırki büyük riskler alınmadan başarı yakalanamaz bizi bu bataktan kurtaracak olan insanlara sahibiz bunlar bizim liderimiz olacak ve geleceğe güvenle bakmamızı sağlayacaklar
    çok az kaldı arkadaşım bu günler de geçeçek ve biz galatasaraylılar 2001 martında yakaladığımız avrupanın 1 numaralı futbol takımı olma gurunu yeniden yaşayacağız çünkü;

    ÇOK İYİ VE ÇOK KÖTÜ ŞEYLER ASLA UZUN SÜRMEZ.........HERZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK GALATASARAY!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidoretti -- 17 Haziran 2005, 21:52:19 >
  • LÜTFEN BU TOPİĞE HİÇBİR FENERBAHÇELİ ARKADAŞ YAZI YAZMASIN BU BİR RİCADIR
  • keske birlik beraberlik yeniden olussa
  • Ben bayrağımı balkona astım. Umarım bu yazı internette herkese yayılır. Galatasarayın böyle birşeye ihtiyacı var.
  • Bende Astım Bayrağı
    Elin GS'nin kıymetini bilmeyen adamı için Üzlmeye değMeZ...
    Gelmesinde ArtıK...
  • Biz GALATASARAY taraftarıyız,biz farklıyız.Biz bu ülkenin rüyasında göremeyeceği sevinçleri tattık,bu yüzden biz büyüklük nedir biliriz.Biz ağlamayız,biz isyan etmeyiz,biz sadece karşılıksız severiz bu renkleri!
  • 6 ay önce ribery yoktu. toparlanmamız lazım..
  • Fenerliler yazmasın demişsiniz !!!
    Allah'tan beşiktaşlıyım :)

    eğri oturup doğru konuşmak gerekirse, sadece GS taraftarı yaşamadı onca büyük sevinci !!!
    tüm türk halkına yaşattı (elbetteki bana da)
    hagi gibi bir ekol'u türk seyircisine sundu.
    umarım en kısa zamanda eski günlerinize dönersiniz.
    can-ı gönülden başarılar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.