Şimdi Ara

Ağır Hasar Kaydı Sorunu (Parça Bedeli : 0 İşçilik Bedeli : 0)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba piyasasına göre gayet uygun bir araç buldum yarın İzmir'den İstanbul'a gidip bakacağım araç ağır hasar kayıtlı Audi A3 Sportback 2013 model ağır hasar kaydı var ancak ağır hasar kaydını detaylı sorguladığımda parça ve işçilik bedelleri 0 yazıyor 6000 liralık diğer hasar kaydını sorguladığımda ise sanki değişen parçalar 6000 liraya göre fazla gibi duruyor var mı bir fikri olan?

    5664 :
    Kayitlarimiza gore ***4604 sasi nolu AUDI A3 SPORTBACK 1.6 TDI 105 AMBIENTE STRONIC markali arac 2 adet kazaya karismistir. KZ1: 08/10/2016 ERP-Carpisma 5932TL KZ2: 24/07/2015 ERP-Agir Hasarli EK BILGI: ERP (Eksper Raporu) olan kazalarda degisen parcalari ogrenmek icin PARCA bosluk PLAKA bosluk HASAR TARIHI yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: PARCA 34XYZ34 01.01.2015. EK BILGI: Araca ait detay bilgileri (plakasi degismis mi, son sahiplik suresi, vs) ogrenmek icin DETAY bosluk PLAKA yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: DETAY 34XYZ34. Sorgulama ucreti 7 TL'dir. Sorulariniz icinhttp://bit.ly/2RjSWC2 UYARI: Mesaj icerigi, Sigorta Bilgi ve Gozetim Merkezi'ne iletilen kayitlardan ibarettir ve sadece bilgi amaclidir. Resmi belge olarak kullanilamaz. Detayli bilgi icinhttp://bit.ly/2sifjIZ B001


    Ağır Hasar :
    ****** plakali AUDI A3 SPORTBACK 1.6 TDI 105 AMBIENTE STRONIC markali araca ait 24.07.2015 kaza tarihli eksper rapor bilgileri: KM: 22653, Iscilik Toplam Tutar: 0TL, Parca Toplam Tutar: 0TL, Degisen Parca Bilgileri: EK BILGI: Araca ait detay bilgileri (plakasi degismis mi, son sahiplik suresi, vs) ogrenmek icin DETAY bosluk PLAKA yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: DETAY 34XYZ34. Sorgulama ucreti 7 TL'dir. Sorulariniz icinhttp://bit.ly/2RjSWC2 UYARI: Mesaj icerigi, Sigorta Bilgi ve Gozetim Merkezi'ne iletilen kayitlardan ibarettir ve sadece bilgi amaclidir. Resmi belge olarak kullanilamaz. Detayli bilgi icinhttp://bit.ly/2sifjIZ B001

    6000 TL hasar kaydı :
    ******* plakali AUDI A3 SPORTBACK 1.6 TDI 105 AMBIENTE STRONIC markali araca ait 08.10.2016 kaza tarihli eksper rapor bilgileri: KM: 61744, Iscilik Toplam Tutar: 819.0TL, Parca Toplam Tutar: 5113.02TL, Degisen Parca Bilgileri: MOTOR KAPUTU(1 adet, Orijinal), ON TAMPON(1 adet, Orijinal), FAR(1 adet, Esdeger), ON PANEL(1 adet, Orijinal), ON CAMURLUK(1 adet, Esdeger), BAGLANTI PARCALARI(1 adet, Orijinal), KAPUT MENTESESI(2 adet, Orijinal), CAMURLUK SABITLEME CIVATA TAKIMI(1 adet, Orijinal), EK BILGI: Araca ait detay bilgileri (plakasi degismis mi, son sahiplik suresi, vs) ogrenmek icin DETAY bosluk PLAKA yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: DETAY 34XYZ34. Sorgulama ucreti 7 TL'dir. Sorulariniz icinhttp://bit.ly/2RjSWC2 UYARI: Mesaj icerigi, Sigorta Bilgi ve Gozetim Merkezi'ne iletilen kayitlardan ibarettir ve sadece bilgi amaclidir. Resmi belge olarak kullanilamaz. B001



  • Böyle bir aracin ağır hasarlı olması için en az 60 70 bin TL kaydı olması gerekir. Sigorta şirketi tahminimce geç işletti kaydi. Tutar yazmayip sonradan yapılan sorgulamalar da yüksek tutarlar ile karşılaşan oluyor. Yerin de olsam airbag açmış arabayı almam. Toplanmış ve hiç bir şey yokken marş anında kısa devre yapıp olduğu yerde airbag patlatan araçlar var.
  • Bi farı bile 2 bin liradır zaten kaput 1000 liradır tampon 500 den aşağı değildir vs de ağır hasara takılmadında 6 bin liralık kayıtamı takıldın arabanın ne olduğu belli değil zaten sel mi götürmüş, tır mı ezmiş alıcağın kişiye noldu buna desen bilmiyorum der kesin. Ağır hasar kayıtlı araba alınmaz demiyorum ama hem istanbuldan hemde ne olduğu belli olmayan ağır hasar kayıtlı araba alınmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cedric...

    Bi farı bile 2 bin liradır zaten kaput 1000 liradır tampon 500 den aşağı değildir vs de ağır hasara takılmadında 6 bin liralık kayıtamı takıldın arabanın ne olduğu belli değil zaten sel mi götürmüş, tır mı ezmiş alıcağın kişiye noldu buna desen bilmiyorum der kesin. Ağır hasar kayıtlı araba alınmaz demiyorum ama hem istanbuldan hemde ne olduğu belli olmayan ağır hasar kayıtlı araba alınmaz.
    Yok ona takılmadım ağır hasarlı yazıp parça ve işçilik 0 yazmasına takıldım
  • Böyle bir aracin ağır hasarlı olması için en az 60 70 bin TL kaydı olması gerekir. Sigorta şirketi tahminimce geç işletti kaydi. Tutar yazmayip sonradan yapılan sorgulamalar da yüksek tutarlar ile karşılaşan oluyor. Yerin de olsam airbag açmış arabayı almam. Toplanmış ve hiç bir şey yokken marş anında kısa devre yapıp olduğu yerde airbag patlatan araçlar var.
  • Araç kaza yapınca perte ayrılmış ve araç sahibinde kasko bedelini ödeme yapmış sigorta şirketi, aracıda ihale ile alanlar almış dışarıda toplanmış, o yüzden sigortadan işlem yapılmadığı için miktar veya değişen parçaları göremezsiniz.
    Ama araba pert onu bilin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 8 Mart 2019; 21:20:44 >
  • Kesin havayastığı açmış. Dışarıda toplandığı için hava yastığı takılmamış ve araç beyni dirençle kandırılmış büyük muhtemel. Nasıl toplandığı belli olmayan hava yastıkları olmayan araca para vermek güvenlik olarak şahine binmekten farkı yok. Çok çok uygunsa ve ciddi kazada ömürboyu sakat kalmayı veya ölmeyi göze alıyorsanız alın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caspento

    Araç kaza yapınca perte ayrılmış ve araç sahibinde kasko bedelini ödeme yapmış sigorta şirketi, aracıda ihale ile alanlar almış dışarıda toplanmış, o yüzden sigortadan işlem yapılmadığı için miktar veya değişen parçaları göremezsiniz.
    Ama araba pert onu bilin.
    aynen öyle. doğru bir cevap.

    benim bir aracımda ağır hasar kayıtlı ve aynen denilen gibi, tramer'da tutar yazmıyor sadece ağır hasar kaydı yazıyor. kazayı yapan arkadaş parasını almış kasko'dan, kasko şirketi arabayı ihale ile satmış. alan arkadaş toplattırmış binmiş. o da bana sattı :D 40 bin km olacak kullanalı bir sorun yaşamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.