Şimdi Ara

ağımı genişlenmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaş benim müstakil 2 katlı bir evim var maalesef modem her yerden çekmiyor, evin ücra köşelerine wireless yayıncılar yerleştirmek istiyorum ama sistem şöyle olmalı bir noktan başka noktaya geçerken , bir point noktasından diğer point noktası geçerken bağlantının hiç kesilmesini istiyorum yanı sanki evin her yerinde anten varmışta, öyle kullanmak istiyorum, arada diğer antene giderken geçiş olmasın istiyorum , tıpkı kyk daki wireless sistemi gibi ,, yardım edecek var mı?



  • Bahsettiğiniz olay seamless roaming diye bilinir. Mümkündür.
  • Tp link in bir Seti vardı. Wifi mesh sistemli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu dediğin doğru bir şey değil. üç antenli bi router kullanması ve anten yönlerini değiştirmesi de sinyalin boşluklardan diğer odalara iletilmesi için daha etkili olabilir. böyle bir cevabı forumda ilk defa görüyor olabilirim. ayrı bir konu açılması güzrel olurç
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    neden doğru değil ki koskoca fabrikalarda restaurantlarda kullanılıp sorun çıkarmıyosa evde de sorun çıkarmaz bence
  • Selamlar,

    Tplink,Zyxel vb markalara hiç bulaşmayın derim Ubnt Unifi AC LR tek başına yeterli gelir kuvvetle muhtemel ancak Wireless networklerınde Yayın yapan cihaz kadar yayını alan cihazın da wireless gücü önem arz etmekte Yayın yapan cihaz 1000 metre ileriye kadar sinyal gönderebiliyor olsun ancak bağlantı sağlayacağınız cihazın antenleri 100metre sinyal gönderebiliyor ise 100 metreden sonra bağlantı sağlayamazsınız,iki taraflı iletişim kurulmakta 1 adet cihaz ile test edebilirsiniz eğer çekim sorunu oluyor ise 2. bir cihaz ı wireless link ile bağlar ve kullanırsınız eğer bütçe sıkıntıları var ise Mikrootik AP'ler kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.