Şimdi Ara

Age Of Conan güzel bir oyun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Age Of Conan güzel bir oyun mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Konuyu hortlatayım dedim :D

    70 levela kadar oynadım. Piyasadaki vıcık vıcık Kore oyunlarından midem bulanmaya başlayınca tesadüfen gördüğüm bu oyuna başladım. Oyun grafik ve oynanış bakımından bence piyasadaki çoğu oyuna bin basar! (Hele o melee karakterlerin komboları yok mu, insana ayrı bir zevk veriyor. Slowmotionda düşmanın kafasını kesme, yere yatırıp kılıcı böğrüne saplama, kılıçları düşmana fırlatma efektleri süper ve şimdiye kadar hiçbir oyunda bunları göremedim) Yanlız görevlerde inanılmaz saçmalıklar var, mesela henüz 20 lwl yeni geçmişsin ve karşına 80 lwl oyunculara yönelik elit görev çıkıyor. Yani görevlerde belirli bir düzen yok. Görevin hedef gösterdiği yerlere gitmek tam anlamıyla işkence, mesela bir görev yapmak istediğim, haritadaki hedef konuma gitmem 2 günümü aldı. Yani arazi şartları çok olumsuz. Oyuncuya rehberlik edebilecek ipuçları yok. Buna rağmen oyun 70 levela kadar harika gidiyor. Ancak 70 leveldan sonra zurnanın zırt dediği yere geliyoruz. Bazı ve önemli maplere gldiğimizde expansion pack satın almamızı istiyor. Aman nolcak alırım demeylede olmuyor. En az 30-40 euro vermeniz gerekiyor. Artı oyundan zevk almanız için yüklü bir ödeme yapmanız gerekiyor. Ben f2p oyuncusuyum, hiçbirşey ödemem diyorsanız bu oyunu unutun. Yani 70 leveladan sonra hoppiiiiiii paracıklaaar paracıklar diyorlar size :D




  • Bi hort da ben yapayım.

    Mapler çok fazla girintili çıkıntılı ancak nasıl 2 günde görev yerini bulduğunu anlamadım. 2 dk olmasın o.

    Ancak,görevlerin zorluğundan dem vurduğunda göre sen destiny görevlerini yapmaya çalışıyordun,yada grupla yapılması gereken epic dungeonlara girmissin.

    Birde,PvP de , 4 gold limitin kalkması ile,kuruş para ödemeden, orta-ust seviye oyuncu kıyafetlerine sahip olabiliyorsun. Pve için ise,evet para vermek şart.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pvp icin archer felan takilin. Elimde kilicla adam kovalarken cok kufur ettim. Ben yanina gidene kadar olduruyor kamil.

    Guzel oyun, degisik bir havasi var. Wow u tahtindan edecek diye cikmisti. Simdi f2p olmasina ragmen hala diday diday day diday

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktif olarak oynayan birisiyim.. Arkadaşlar, 1 ve 80 lvl arası bölüm oyunun genelinin sadece %5 ne tekabül eder,o kadar söyleyim.. Oyun zaten 80lvl den sonra başlıyor.. Üzmek istemem ama 80 lvl olmak 3 gün sürüyor.. Önemli olan oyunun zevk alacağınız kısmı zaten sonradan başlıyor.. Raid ve HM'lar.. Raidler 24 kişilik.. HM'ler 6 kişilik.. İnstancelara göre dağılım genelde sınıf dağılımı olur.. Bu oyunun en güzel tarafı PvP fakat cheat olayı da söz konusu.. Siege,Turnuva falan da olur zaman zaman.. Haftasonu open world pvp fest falan :F ... Ama beni en çok bağlayan noktası 24 kişi yapılan raid olayı.. Onu herkesin yaşaması gerek... :) Sorulara ve yardıma açığım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.