Şimdi Ara

Afyon'da Kafe Denetimi(Sadece Erkekler)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yazın, köydeyken interneti için gittiğim kafede dahil ne kadar öğrencilerin vs. gittiği kafe varsa tabiri caizse 'basmışlar'. Seviyorum memleketimi bazen

    Başbakan’ın kız ve erkeklerin birlikte yaşadıkları evlerle ilgili valilerin denetim yapacağını açıklamasının ardından Adana Valisi Hüseyin Avni Coş bir açıklama yapmış ve ”Başbakanımızın sözleri talimattır. Gereken yapılacak” demişti. Ancak Adana’dan önce Afyon’dan haber geldi. Afyonkarahisar’da polis, gece yarısı öğrencilerin gittiği kafelerde kimlik sorgulaması yaptı ve tek tek öğrencilerin kaldıkları adresleri belirledi.

    Afyonkarahisar’da Yeşilyol ve 2’nci Dumlupınar caddelerinde öğrencilerin yoğun gittiği kafelere dün gece polis ekipleri baskın yaptı. Resmi kıyafeti ve yelek giyen sivil polisler, kafelerde oturanların tek tek üstünü aradı. 50 polisin katıldığı uygulamada, müşterilerin kimlikleri toplanarak GBT’sine bakıldı, ikametgah adresleri tespit edildi. Uygulamaya tepki gösteren bazı öğrenciler, “Hedef öğrenci evleri” dedi.

    ”BÖYLESİ İLK KEZ OLUYOR”

    Kafe işletmecileri ise ilk defa polisin böyle bir uygulamasına tanık olduklarını kaydetti. Polisin saat 22.00’de kafelere girerek çalışanlar dahil herkesin tek tek üstünü aradığına dikkati çeken işletmeciler, toplanan kimliklerin merkeze bildirildiğini, GBT sorgusunun yanı sıra öğrencilerin adreslerinin de kontrol edildiğini kaydetti.

    http://www.dipnot.tv/kizli-erkekli-ilk-denetim-afyondaki-kafelerde-yapildi/



  • .:Power:. kullanıcısına yanıt
    kızlı erkekli kalma konusuna bir şey demiyorum.

    antepte oturuyorum.ağustos ayında afyona tatile gitmiştim.bence her yönüyle antepten daha güzel bir yer.kaplıcaları gezmiştim.kaplıcalar harika.şehrin içi hem güzel hem de sakin.şehir merkezinde yanlış hatırlamıyorsam hıdırlık semtinde kalmıştım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the warrior

    kızlı erkekli kalma konusuna bir şey demiyorum.

    antepte oturuyorum.ağustos ayında afyona tatile gitmiştim.bence her yönüyle antepten daha güzel bir yer.kaplıcaları gezmiştim.kaplıcalar harika.şehrin içi hem güzel hem de sakin.şehir merkezinde yanlış hatırlamıyorsam hıdırlık semtinde kalmıştım

    Afium'a da gittin mi Gitmeyeni dövüyolar
  • Haberde kimlik kontrolu yaptıklarını yazmışlar ama neden yaptıklarını yazmamışlar. Birin mi arıyorlarmış bir olay mı olmuş genel bir kontrol mu yapılmış.. Ne biçim haber arkadaş bu polis geldi tüm müşterilerin kimliklerinde GBT taraması yaptı. İyi ama neden yaptı..

    Mesela bizim burada da 2 kahvahaneyi aramışlardı baştan aşağıya 2 ay önce..Bir ihbar için gelmişlerdi aradıkları bir kaçak mı ne buralarda saklanıyormuş sebebini öğrenmiştik garip gelmemişti.

    Bu haberde eksikler var.
  • tabi ki de gittim.orda tanıdıklar vardı.bizi gezdirdiler sağolsunlar.kocatepeye de çıktık gece 12 de

    kesinlikle abaza değilim ama afyonun kızları antepin kızlarından daha güzel.
  • Kimlik kontrolü yapmışlar kız erkek ne alakası var ? Provakasyon kokan bir haber
  • sandıklı temiz


  • Bir 'afyon city shuffle' aldatmacası daha. Arkadaşlar memleketimde apaçi ve kro olarak adlandırılan insan kesimi daha yaygındır. Bunun sebebi de afyonda taşranın merkezin neredeyse içinde olmasıdır ki bunun en güzel örneği benim 'köy'üm. Tarım ve hayvancılıkla geçinen bir neslin torunu olarak ben şehir merkezine tek dolmuşla gidebiliyorum, yani köylü-şehirli ayrımı çok bulanıktır Afyon'da. Bu yüzden daha da muhafazakar ve nispeten daha cahildir. Lütfen hakaret olarak algılamayın, sonuçta kendi memleketim aleyhine konuşuyorum burda, ben de demek isterdim ki Afyon sanatın kültürün merkezidir, insanları böyledir şöyledir diye ama değil, ne yazık ki değil.

    En son gittiğimde farkettiğim olayda Afyondaki kızlar. Dershane çıkışına mı ne denk geldim bi haftasonu, normalde denizlide her gün sokakta gördüğüm kızlar gözüme daha hoş görünmeye başladı çünkü her gün değil, her dakika değil, çok nadir görebiliyorsunİşte buna 'afyon city shuffle denir'

    @Treth, abi ben de onu sorguladım ama 'adres' mevzusu var. Fişlenme korkusu oluşturuyorlar insanlarda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 9 Kasım 2013; 23:39:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.