Şimdi Ara

Afrika Örgüsü Deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilindiği üzere, Afrika’da yaşayan kadınlar, saç tipleri nedeniyle, herhangi bir şekil vermek için güçlük çekerler. Afrika örgüsü deneyimi de bu sebepten dolayı ortaya çıkmıştır. Tamamen Afrika’ya özgüdür. Saçı 7-8 cm olan herkese bu örgü yapılabilir. Uzunluk kişinin isteğine göre ayarlanır. İşlem süresi oldukça uzundur.

    Saçın çokluğuna ve uzunluğuna göre değişiklik gösterir. Genelde 10 saat içinde biter. Adeta saç ince ince işlenir. 2-3 ay sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Saç uzadıkça, örgüde formunu kaybetmeye başlar. Örgü çeşitli olabilir. İsteyenlere kalın, isteyenlere ince yapılabilir. Uygulanan ek saç, kesinlikle zararsızdır. Saçı dış faktörlerden korur ve çabuk uzamasını sağlar.


    Afrika Örgüsünün Zararı Olur mu?


    Afrika örgüsü deneyimi yaşamak isteyenlerin, merak ettiği sorulardan biri de saça herhangi bir zararı olup, olmadığıdır. Uzun süre kullanıldığı için, böyle bir soru sorulması, normaldir. Eğer profesyonel olarak ve kaliteli bir ek malzeme kullanılarak yapılırsa, hiç bir zararı dokunmaz. Saçın sağlıklı ve bakımlı kalması sağlanır.


    Bakın resimdeki gibi Afrika örgüsünü Togo Stüdyo'dan yaptırabilirsiniz.


    Afrika Örgüsü Deneyimi









  • Afrika örgüsü için ben de bu salona gitmiştim. Gayet başarılı işler yapıyorlar evet. Arkadaş 10 saat demiş ama. Benim örgüm standart afrika örgüsüydü, 4 saatte tamamladılar. En incesi belki o kadar sürebilir bilmiyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.