Şimdi Ara

AFR ayarı yaptırdım. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
35.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    LPG ayarınız fakirde olabilir. Kontrol edilmesi ve düzgün ayar yapılması lazım.

    Ayrıca yeni motor yapıldı ve yağ eksiltiyorsa usta suçu LPG’ye yıkıyor da olabilir. Benzinde problem yok demişsiniz. Benzinde 5000 km kullanıp yağ eksilmediğini mi gördünüz? Benzinde eksiltme yok ama LPG’de eksiltme var demek için iyi gözlem yapılması lazım. Ayrıca yeni motor yapılmış araç örneğin 5000 km’de yağ eksiltiyorsa ustanız sorumludur bu durumdan. Düzgün işçilik yapılmamıştır o motor için. Veya değişmesi gereken pcv gibi valflerde de sıkıntı olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Benzinde 3000-4000km kullandim tik tok lpg atinca örneğin 350km lpg ile uzun yol yaptim 300ml eksiltme yapti bilmiyom sıkıntılarimdan dolayi el sürmeye korkuyorum saniraam biraz böyle kullanicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    O halde LPG fakir karışımda kalmıştır. Yüksek sıcaklık nedeniyle de yağ buharı şeklinde kayıp oluyordur diyeceğim ama 350 km’de 300 ml çok uçuk bir rakam. Aşırı ilginç bir durum. LPG ayarınıza bir baktırın. Usta LPG ayarı yaparken de göz ucuyla ekrana bakın. Benzinde rölantide çalışırken benzin milisaniyesini aklınızda tutun, LPG’ye alınca benzin ms artıyorsa araç Fakir karışımdadır. O şekilde ayarı kabul etmeyin. LPG ayarı sonrası veya başka şekilde herhangi bir çözüm bulursanız konuya yazmayı unutmayın. Bu şekilde yağ eksiltmeyi de ilk defa duyuyorum. Merak ettim doğrusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Bu sorun sanirsam en başindan beri var neden diye sorucak olursan 2009 yillarinda lpg takildi bakimlar erken yapildi gibi tm hatirlamiyorum ama yil 2016-2017 yillarinda motor dan sesler geliyodu subap sesi fincan sesi olabilir filan dedik ama motor üst kapak acilinca pistonlar boşluk yapmişti tabi bu sure zarfinda lpg kullanildi benzinde kullanildigini hatirlamiyom ee motor yapildi lpg kullaninca böyle sorun var benzinde tik yok ee lpg kullanip motor yağsiz kalinca pistonlar aşinma boşluk yapma olasiliği yine yüksek ayrica motor ariza işik hiç yakmiyo 5-6aydir kullanip bi kere ışık yandigini görmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.