Şimdi Ara

AFOX Marka Ekran Kartları Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  AFOX Marka Ekran Kartları Türkiye'de


    İlk defa duydum bu markayı, ucuza yüksek performans diyorlar :)

    quote:

    DataStar, dünyanın önde gelen ekran kartı üreticilerinden AFOX’un Türkiye distribütörü olduğunu duyurdu. AFOX markalı ekran kartlarının dağıtımına başlayan şirket, hem satış kanalına hem de tüketicilere kaliteli ve uygun fiyatlı bir marka daha sunuyor.

    DataStar Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Ulucan, Hong Kong ve Tayvan merkezli bir şirket olan AFOX’un, son iki yıldır dünya pazarlarında daha aktif olduğunu belirtiyor. Bu yıl Batı Avrupa pazarına ağırlık verme kararı alan şirketin, Türkiye pazarına da önem verdiğini söyleyen Ulucan, “AFOX, Türkiye pazarında etkinliğini artırmak için DataStar’ı tercih etti. Biz de hem bayilerimize hem de tüketicilere yeni bir markayı daha kazandırıyoruz” diyor.

    Çin’deki üretim tesisinin yanında Çin ve Tayvan’da iki Ar-Ge merkezi olan firma, hem NVIDIA Geforce hem AMD Radeon yonga setlerini kullanan ekran kartları üretiyor. 22 ayrı testten geçerek tüketiciye ulaşan AFOX ekran kartları, kaliteli ve sağlam olmasının yanında uygun fiyatları ile de dikkat çekiyor.


    Kaynak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 16 Şubat 2015; 19:54:22 >







  • resim umut vaadetmiyor paso referans tasarim yapan bir markaysa bize gelmez.madem iddiali, koy bir tane galax hof gibi bir kart resmi haaa diyelim di mi?
  • ilk parti urunler guzel olur sonra musteriyi baglayinca yavas yavas duser diye tahmin ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Web sitelerinin sol alt tarafında kartların fotoğraflarını koymuşlar soğutucuları aşırı dandik duruyor. Hani sahibinden'de çakma çin malı kartları gtx 680 diye satmaya çalışıyorlar ya o kartların soğutucularına benziyor aynı. Böyle saçma sapan markalarla uğraşacaklarına inno3d falan getirseler çok güzel olur.
  • Kaliteli olduktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.Belli ki Galax civarı bir seyirde olacak.Teknoloji konusunda da o seviyede olsa yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firma 2008'de kurulmuş. Marka'da da bir çakmalık var gibi. EPOX vardı eskiden bilirsiniz çoğunuz. AFOX > EPOX :)

    DataStar daha iyi bi marka getirseydi keşke. Güncel modellerin hiç birini göremedim sitede. AMD'de 7970 var en güncel. Nvidia'da da GTX780.
  • Bir cacik cikacagini sanmam ama gercekten uygun fiyatli olursa dusunulebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m352

    Web sitelerinin sol alt tarafında kartların fotoğraflarını koymuşlar soğutucuları aşırı dandik duruyor. Hani sahibinden'de çakma çin malı kartları gtx 680 diye satmaya çalışıyorlar ya o kartların soğutucularına benziyor aynı. Böyle saçma sapan markalarla uğraşacaklarına inno3d falan getirseler çok güzel olur.

    Aynen inno3D hem güzel hem uygun fiyatlı, amd nin sapphiresi gibi nvidia içinde inno3D olabilir tabi gelirse..
  • Aynı yazdığınız gibi şimdi sitesine baktım adamlar nvidia'dan çıkma referans tasarımlara sadece etiket vurarak satıyorlar yani bu markadan bir iş çıkmaz.
  • AMD'nin referans tasarımları yaramazda Nvidia'nın referans tasarımları GTX780 soğutucusu gibi çok iyi. Kartı kırpmadıkları sürece benim için fark etmez.
  • Biraz hortlatacağım.





    Afox GTX 1050Ti modeline sahibim. Çokta memnunum. Fanları çok sessiz. Ama görünüşü biraz dandik kaçmış gibi. OC için ek güç portu var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.