Şimdi Ara

Advocaat’a 1 yıllık teklif yapıldı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şekip Mosturoğlu: "Başkan, Advocaat'a 1 yıllık daha teklif yaptı. Advocaat, kolay bir karar olmadığını, düşüneceğini söyledi."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontheroute66 -- 8 Şubat 2017; 11:49:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • diğer seçenek aykut kocamansa, advocaat kalsın
  • Aziz Yıldırım'ın böyle bir karar alması beni şaşırttı geçmiş örneklere, kendi profiline dayanarak söylüyorum tabi Advocaat gerçekten teknik direktörlük yapıyorsa. Aralarında para karşılığı sadece maçlarda görün takımı biz yöneticez tarzı bi anlaşma var ve kadroyu Aziz Yıldırım kuruyorsa 1 senelik kontrat uzatma isteği şaşırtıcı olmaktan çıkar
  • Habere çok sevindim ancak beni geren şey Aziz Yıldırım'ın gelecek yıllarla alakalı karalar vermesi.Kalıcam diye bir mesaj mı veriyor acaba anlamadım ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 8 Şubat 2017; 12:40:16 >
  • klasik fener, bir derbi galibiyeti her şeyi güllük gülistanlık yaptı.
  • Advocaat sağlıklı bir transfer sezonu geçirirse size önemli katkılar verebilir gibi gözüküyor, giderse ve yerine çok çok iyi bir td gelmedikten sonra gitmesi saçma olur.

    Bence ligi ve takımını gayet iyi tanıdı, eksiklerini ve fazlalıklarını çözmüştür. Şans verilebilir.
  • [Eren] kullanıcısına yanıt
    Bu adamın Şenol Güneş'ten eksiği yok, fazlası var.


    Eğer 1 yıl daha kalır yaz sezonunda oyuncuları satar elinde bütce olur kendi istediği oyuncuları getirebilirse, gelecek sezon güçlü bir Fenerbahçe olur diye düşünüyorum ben. aynı Beşiktaş gibi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Unbelievable7

    Bu adamın Şenol Güneş'ten eksiği yok, fazlası var.


    Eğer 1 yıl daha kalır yaz sezonunda oyuncuları satar elinde bütce olur kendi istediği oyuncuları getirebilirse, gelecek sezon güçlü bir Fenerbahçe olur diye düşünüyorum ben. aynı Beşiktaş gibi?

    Aziz Yıldırım'la başarılı olmak öyle kolay değil. Seneye her istediği transferi yapar transfer gününün son günü bakmışsın adamı kovmuş.
    Kaldı ki td anlamında her şey de dört dörtlük değil. Fener'in kreatif orta sahası yok deyip tüm suçu oraya atmakla olmuyor. İyi bir td bu süreci en az kayıpla geçirir liderden 9 puan yemez. Bizim de 10 numaramız sakattı takım içinden bir şekilde hallettik. Ben Fener'in başında olsam orta saha ikilisinden birisini Alper yaparım, ama bu adamı ya 10 numara ya da kanat oynatıyorlar sanki kanat yokmuş gibi. Ama yok bu adam da Topal Souza'dan vazgeçemiyor oynadığı ligin Süper Lig olduğunu hatırlatması lazım birinin.
  • Çok doğru tercih. Advocaat kafasındaki oyunu iki transfer ile geliştirebilir. Veya yazın pas oyununu çalıştırabilir. Unutulmasın bu adam Eylülde geldi ve belli bir şeyler denedi gelince. Pas organizasyonu yaptırmaya çalıştı. Zaten savunma mentalitesi bakımından Aykut ve Vitordan fark yok. Ama hücumda Aykut ve Vitorun oynattigi pas oyununun yaratıcı olmadığı gördü. Çünkü oyun inanılmaz ağırlaşiyor bu yapiyla. Izlemesi keyifsiz bir hal alıyor. Bu sebeple hücumda direkt oyuna geçip topu seri şekilde Lense aktarmayi düşündü. Hızlı kontra atak planladi. Ben beğeniyorum bu planı. Lig küçük maçlar için vasat tabii. Ekstra oyuncular lazım. Lens gibi bir kenar , Ekici artı bir orta saha ile bu oyun ile çok rakibi yeneriz. Su an herkes çözdü bizi. Lense çok ekstra savunma yapılıyor. Eğer Lens gibi sola bir isim, merkeze de dribling yapan biri gelirse rakipleri daha kolay açabiliriz.



    Negatif yanları da yok değil. Sabit fikirleri olması, genç oyunculara özel ilgi göstermemesi bunlardan bazıları. Kafasındaki plandan hiç vazgeçmemesi can sıkıcı. Bu takım 442 oynar gibi geliyor bana. Bunu denememesi de kötü. Ama yaz kampı geçirmeyi hakediyor Hoca. Takımlar için oyun planı orada oturtuluyor. Eylülde gelip ligde başarılı olmak imkansız. Ki adam ilk yarıyı başarılı geçti. Devre arası istediği isimler alınıp, kampa yetiştirilse farklı durumda olurduk.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlarin basari kazanmak gibi bi amaci yok belli oldu aziz yildirim eskiden de sinirlendirirdi ama bir hirsi vardi. simdi hirs istek de kalmamis ama koltugu isgal ediyor. bari kaliyorsun git basari amacla. bak basarili ol demiyorum basariyi amacla.



    dick advocaat dedigin -si olmasa da +si da olmayan takimi ileri goturemeyen, iplemeyen, hollandada takilan bi adam. ilk 3 haftayi sayma diyen arkadaslar oluyor, ilk 3 hafta 7-8 puan gerideydik simdi de 9 puan gerideyiz ne fark var sanki? pereiradan ben de nefret ediyorum dicki tercih ederim de pereiranin uzerine geldi diye su adami ferguson yaptiniz bi halta derman oldugu yok.



    transfer isteyip yapilmayan ilk td advocaat degil. ismail de forvet istedi alinmadi. daha kotu kadroyla sezonu 2. bitirdi. esmer ve şaşı oldugu icin boyle koruyan olmadi

    2 tane formanin agirligiyla kupa aldi diye stajyer riekerinke beyefendi cekip simdi ah vah diyen galatasaraylilardan ibret almiyorsunuz. emekli adami karakterinden dolayi takimda tutmaya calisiyorsunuz. bu yazim burda dursun seneye bu adam kalir sampiyon yaparsa ozur dileyecegim. ama oyle transfer falandiye aglamasin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 8 Şubat 2017; 15:10:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye hedef ilk 3 olacak desenize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstikrar her zaman faydalıdır,seneye ligi ve oyuncuları tanıyor olacak,takımla beraber yaz kampı geçirecek gerçi ben istediği transferler yapılmazsa yine başarılı olacağını zannetmiyorum ama istikrar her zaman iyidir oyuncular için.Seneye transfer için bence gerekiyorsa josef satılmalı,topal,ekici ve oyun kurma görevini topal'dan alacak emre tarzı oyuncu ile orta sahamız ersun hoca zamanındaki kıvama gelebilir,ozan ve alper güzel alternatifler olurlar orta saha rotasyonu açısından.
  • Aziz YILDIRIM Gitsin Advo hoca kalsın bence ışık var hocamızda.
  • bence gayet güzel oldu. Aykut'u da severim ama oynattığı futbola bir türlü ısınamadım. Advo hocaya bir şansı bence hakediyor haketmesine de, bakalım kabul edecek mi ? Adam son 3 aydır transfer istedi sadece Karavaevi aldık. FFP konusundan dolayı belki reddebilir bizi Advo hoca...
  • Seneye de şampiyonluk yok desene, neyse yöneticiler düşünmüyor, ben niye düşüneyim



    el birliğiyle bitirdiniz Fenerbahçe'yi vizyonsuz yönetim !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Joker.

    Seneye de şampiyonluk yok desene, neyse yöneticiler düşünmüyor, ben niye düşüneyim



    el birliğiyle bitirdiniz Fenerbahçe'yi vizyonsuz yönetim !

    Vitor FB ye uygun teknik direktör değil zaten. Klasmanı da değil. Fb hücum kültürü felsefesi olan bir takım. Vitor gibi bir vizyonsuz FB de olmaz ama dediğin gibi vizyonsuz yönetim gitti vitoru getirdi.
  • Bizim JOR ' umuz olur bu herif tr kupası alır seviniriz. Azizin takımı sonuna kadar batırma planları takır takır işliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam gibi transfer olmazsa kim gelirse gelsin. en az 5-6 futbolcu gerekli.
  • Advocaat gitsin kalsın. Sorun yönetimde ve olmayan kulüp vizyonunda. Advocaat'ın istediği adamları kulübe katamayan bir yönetim isterse 10 yıl uzatsın kontratı fark etmez. Hoca'dan ümitliyim ben ama yönetimden asla
  • Vitor pereira daha kötü kadroyla 10 puan fazla aldı geçen sene bu zamanlar,siz hala advocaat ı sevin.Geçen sene lens yoktu skrtel yoktu.Bir de rvp oynamıyor diye pereira ya laf söylüyordunuz alın rvp



    Rvp bitti artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.