Şimdi Ara

Adsl G.DMT modu sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iamtherealappa

    Simdi de hepten gitti internet.. Modem arayuzunde her sey bagli ve internet var gozukuyor ama hicbir siteye giris yapamiyorum. Modemin gerekli isiklari da yaniyor. Modu adsl2+ alinca internete baglanmiyor ve isik da yanmiyor. G.dmt de isik da yaniyor bagli da gozukuyor ama hicbir siteye giris yapamiyorum. Acaba ariza kaydindan dolayi turknet duzeltmeye mi calisiyor nedir anlamadim



    Acaba modeme reset mi atsam? Reset attiktan sonra turknet kullanici adi ve sifreyi girmek disinda yapmam gereken bir sey var mi?



    Bu arada vdsl e modem desteklemiyor diye gecmemistim simdi yeni bir tane alacagim galiba.
    Aynı sorun benimde şuan başıma geldi. Siz bir çözüm buldunuz mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iamtherealappa kullanıcısına yanıt
    modem yok diye vdslden vazgeçmek, ağrıyo diye parmağını kesmek gibi bişey çok acı çok. hele türknette başından bela eksik olmaz sakın.
  • Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    yeni modem aldim ben ama sorun modemde kaynakli degilmis. turknet'ten zar zor kac hafta sonra eleman geldi ve duzelttiler. ama bayagi bi ugrastim bunun icin ben. sikayetvar'a falan da yazmistim. vdsl'e de gecebiliyor gozukuyordum yeni modem alinca gecmeyi bir deneyeyim dedim ama onu da beceremediler. port yokmus. simdi 16mbit kullaniyorum hala.
  • tweenietomatoes kullanıcısına yanıt
    ya iste aldik yeni modem, basvuru da yaptim cunku vdsl'e gecebiliyorum gozukuyordu sonra geciremediler ama yani. port yok dediler. cok ugrastim bir aralar da artik umursamiyorum pek.
  • Benim internetim de bugün aktif oldu. Bu konuyu görene kadar ben de 8 mbit kullanıyorum ancak arayüze girip g.dmt'nin tikini kaldırdım internetim gitti. Ardından tekrar tik yaptım modeme sinyal gelmeye başladı ve sonra bir baktım bağlantı türü adsl2+ olmuş. Şu an 14 mbit civarı alıyorum hız belki faydası olur diye yazıyorum kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XLTRN -- 30 Aralık 2018; 22:10:39 >
  • bu adsl g ve adsl2 plus bunlarin ayarini degostirince 2 3 dakika beklemelisiniz hemen internet gelmez eger 2 3 dakika gecti ondan sonra dsl durumundan baglantiya bakinca modem ip alamiyorsa o zaman eski moda donun aynisi basima geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.