Şimdi Ara

Adobe ürünlerine yeni nesil yapay zekâ desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adobe ürünlerine yeni nesil yapay zekâ desteği
    ChatGPT ile başlayan yapay zekâ trendi giderek yükselirken, geliştiricilerin de entegrasyon yarışı başladı. Adobe’nin popüler üretkenlik uygulamaları yeni nesil yapay zekâ desteğine kavuşuyor.



    Adobe üretken yapay zekâya geçiyor



    Adobe yıllardır Photoshop gibi pek çok üretkenlik uygulamasında Sense AI adını verdiği bir yapay zekâ teknolojisi kullanmaktaydı. Adobe Photoshop üzerinde nöral filtreler, Acrobat üzerinde sıvı modu gibi özellikler bu teknoloji üzerine inşa edilmişti.



    Ayrıca Bkz.Samsung, ChatGPT’nin çip işine büyük katkılar verebileceğini düşünüyor



    Şimdi firma Firefly AI adını verdiği yeni nesil bir teknoloji duyurdu. Firefly AI milyonlarca Adobe Stock ve açık kaynak görselini tarayarak eğitildi. Kullanıcı fazla tecrübeye sahip olmasa bile yapay zekâ içerikleri ile profesyonel çalışmalar ortaya koymasına yardımcı olacak.



    Firefly AI kullanıcının metin komutlarını işleyerek veri tabanından uyumlu görselleri getiriyor ve kullanıcı dilediği üzerinde çalışmalar yapabiliyor. Yine komutlara göre yapay zekâ kullanıcıya font efektleri, karalama, logo gibi konularda yardım edebiliyor. Adobe Photoshop, After Effects ve Premiere Pro bu imkândan yararlanacak.



    Adobe herhangi bir telif hakkı sorunu yaşanmaması için CAI içerik girişimi sıkı bir takip içerisinde olacak. Medya ve teknoloji alanından 900 organizasyonun üye olduğu bu girişim gerekirse yapay zekâ eğitimini de optimize edebilecek.




    Kaynak:https://www.engadget.com/adobe-is-bringing-generative-ai-features-to-photoshop-after-effects-and-premiere-pro-130034491.html







  • Bugün yapay zeka günü çıktı bildirimler durmuyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hödük adobe önce şu fotoşokuna %100 64 bit desteği versin bi. Bi filtre ya da cıncıklı bi ekşın çakıp sonra bi sigara molası veriyorum.

    Mallık bende mi diye bakıyorum; CPU ve RAM'in neredeyse dörtte üçü boşta, aylak aylak takılıyor. Neden: filtrelerin çoğu halen 32 bitlik plug-in'ler.

    Böyle böyle bissürü dangozluk...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.