Şimdi Ara

Adnan Öztürk: “Galatasaray yine Avrupa’dan men olabilir”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • “Başkan Özbek, Emlak Konut ile bir protokol yaptı. Riva ve Florya arazilerini içeren. Bunu Galatasaray yararına buluyor musunuz?”

    “Bunların hepsi hesap kitap meselesi. Yönetim kurulu ve başkan önce şeffaf olmak zorunda. Riva için her türlü yetkisi var. Bu yetki tüm başkanlara verildi. O kadar borçluyuz ki, artık teminatlarımız borcumuzun 5 katına çıktı. Artık 2 milyar TL teminat veriyoruz.

    Başkan Riva için yetkim var, Florya için gideceğim oylamaya diyor ama bunun ayrı ayrı oylanması gerekiyor. Matematik de, şeffaflık ta ciddiyet de bunu gerektiriyor. Ben son söyleyeceğimi en başta söyleyen birisiyim. Galatasaray’da imza atıldığı zaman kurumsal yapı esastır, süreklilik arz eder.

    Sizin aracılığınızla Dursun Başkan’a ve yönetime mesaj vermek istiyorum; sıradan bir genel kurul üyesi olarak. Böylesine kurumun, kulübün kaderini etkileyecek majör bir hareketi neden yapıyorsunuz? Öncesi her şeyi rakamlarla şeffaf açıklayacaksınız. Geçen Divan Toplantısı’nda verdikleri bir sunum vardı; şahsen benim çalışma arkadaşlarım bana böyle bir sunum hesap-kitap getirse benimle çalışamazlar. “

    "30 Haziran bilançolarını aldım. Doğru banka borçlarımız çoğaldı. Sevgili Dursun Özbek kulüpte tasarruf yapacağım, giderleri, zararı azaltacağım dedi. Ama onlar olmadı. UEFA’dan 1 sene ceza yedik bence seneye yine yiyeceğiz. 6 aylık zarara bakıyorum sadece futbolun 6 aylık zararı 79 milyon TL. Yani bir senede 160 milyon TL 50 milyon dolara yakın zarar edeceğimiz ortada.

    Yönetsel anlamda hiçbir tasarrufa gitmiyorsunuz. Başınıza gelen musibetlerle ilgili hiçbir önlem almıyorsunuz. Eski alışkanlıkları devam ettiriyorsunuz. Çıkıp ben satacağım diyorsun. Peki satalım. Riva için 330 milyon dolar gelir bekliyorum dedi. Olabilir. Galatasaray’ın banka borcu 230 milyon dolar. Kulübün banka borcundan kurtulması tercih meselesi."

    Kırpılmış versiyondur. Kaynak:http://kolektif.net/adnan-ozturk-galatasaray-yine-avrupadan-men-olabilir-galatasaray-haberleri/

    Önemli, okunmalı.







  • Adnan Öztürk'e sormak lazım, madem öyle neden son 2 seçimdir aday olmamış. Halbuki taraftar da dahil tüm camia kulübü elinden tutacak, yükünü hafifletecek iyi bir aday bekledi. Ama kimse aday olmayınca Dursun Özbek'i attılar ortaya. Aday olsa farkla seçileceğini hepimiz biliyoruz. Madem bu durumun neler getirip götürdüğünü biliyorsun, neden elini taşın altına sokmadın diye sorarlar. Dursun Özbek'i savunmak için falan söylemiyorum bunları. Yıllardır geleceğin en iyi başkanlarından birisi olacak gözüyle bakılan birinden böyle kaçak dövüş görünce inancım kalmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yine ortaya çıkmış demekki durumlar düzeliyor.Yoksa hayatta çıkmazdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defolsun gitsin, bu adam değil mi bizi Dursun Özbek'e mecbur bırakan ? Sağlık sorunları filan demeyin iş Galatasaray'ın malını mülkünü yemek olunca en ince ayrıntısına kadar hesaplamış bir de men olabiliriz diyor.. Hani nerede sağlık ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnan sezgin diye okudum dedim buna ne oluyo şimdi zamanında aday olacaktın adnan öztürk şimdi vıdıvıdı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray şampiyon olursa, gelen gelirle bu bahsedilen açığı kapatır mı acaba.
    Gerçi mesele bu değil.
    Riva satılıp kulübün borçsuz bir yapıya gelmesi en doğru olandır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 6 Ekim 2016; 15:31:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem sağlığı düzeldi , madem yönetimi beğenmiyor , madem çok sevdiği camia Men cezasına gidiyor; bir zahmet artık elini taşın altına koy. Bir sorumlulukta sen al , bahane olmadan.
  • Bunlar göz göre göre tekrar ceza yerse mıçtık demektir.

    Maaş bütçesi 65 meyroyu geçmeyecek dalgası tek kısıtlama değil miydi ?
  • kulağı ağrıyor diye aday olmayan adam hikaye anlatmış yine,boş yapma ednan ayrıca ada dahil gs tüm taşınmazlarını hesaplattırdım toplamı 300m dolar ediyor demişti şimdi riva sadece banka borcu kapatır diyor
  • adamdan asalet akıyor tam gs başkanlığına yakışıcak biri. ama gsliler dursun özbeki savunuyor. 2 güne kadar istifa diyorlardı
  • Adnan Öztürk sonraki başkanlığa muhtemelen aday, onun zeminini hazırlıyor.
  • Bende merak ediyorum emlak firmalatina sayilacak diyorlar riva ve florya oysa riva tek basina kapatabilecekken bu borcu.Dursunun insaat firmasi olmasi vs bana rant donecekmis gibi geliyor buralardan cok fena Adnan öztürk hep camiada baskan olmasibeklenen bir isim insallah olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güçlü muhalefetin olması bir zorunluluktur ve iyidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

    adamdan asalet akıyor tam gs başkanlığına yakışıcak biri. ama gsliler dursun özbeki savunuyor. 2 güne kadar istifa diyorlardı

    Bilmem fark ettin mi, bu Dursun'u savunma değil, Adnan Bey hem aday olmayıp hem de ulu orta konuşuyor diye kızıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöpleri gönderdiler, nispeten daha ucuz bir takım kurdular hayvan gibi de kadro derinliği oluştu. Bu yılın transferlerinden sadece serdar aziz transferi eleştirilebilir.

    Elimizde pahalı ve verim alamadığımız bir kadro vardı şimdi yine pahalı ama verim alabileceğimiz bir kadro var. Bu sene için konusuyorum başkanın futboldan zarar ettiğini söylemek ahlaksızlıktır.

    Zaten biz de kulüpler kâr edemez öyle bir dünya yok. Bizim kulüplerin maaliyeti yuvarlak hesap 200 milyon tl maaş + imza parası sadece diger giderleriyle beraber olacak 300 milyon tl. 300 milyon getirecek bir ligde mi mücadele ediyoruz ? cl de bayerne barca'ya döşeyelim yarı final final mi görelim. Nereden gelsin para. Tribün gelirleri, maç bası primlerini karsılamaz. Forma satışından da kazanamıyoruz.

    O işleri geçiniz yani yok 70 milyon tl zarar etmiş yok 170 milyon zarar etmiş. Geçen sezon için isterlerse assınlar baskanı, keza riva florya bunlar için de isteyen istediğini desin ama tutup da bu sezonun futbol takımı üzerinden eleştirmek Galatasaray'ın menfaatlerini düşünmekten ziyade, art niyet hatta ahlaksızlıktır.

    Yok illa daha iyisini yaparım diye iddia ediyorsan da geleceksin aday olacaksın, seçilmezsen çık konuş ben bunu yapacaktım da yaptırmadılar de. Zoru görünce kaç sonra bıdı bıdı




  • İki transfer yapıldı diye yine şirazesi kaydı takımın, sen büyük adamdın, öyle kal başkan sana yakışmıyor bunları söylemek.
  • Adnan Öztürk ve diğer tüm muhalif başkanlar, Dursun Özbek o koltuktan inene kadar konuşmaması gerek...

    Dursun Özbek'i tüm taraftarlar eleştirdi, yerden yere vurdu, defalarca istifaya çağırdık fakat bu adam ve bir önce ki yönetim seçime girerken kimse ortalıkta gözükmüyordu.

    Ünal Aysal sonrasında kimse sorumluluk almaya yanaşmadı...Galatasaray bi düzlüğe yada rahata kavuşmadı fakat en azından yönetilebilecek ortama kavuştu, şimdi hemen kıymete bindi
  • terim in durumu ve adnan öztürk ün açıklamalarını birbirinden ayrı değerlendirmeyin, tesadüf değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.