Şimdi Ara

Admob geçiş reklam hatası 3 ERROR_CODE_NO_FILL android

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Arkadaşlar android uygulamama geçiş reklamı (AdMob) ekledim. Ama hata kodu: 3 geri dönüşü aliyorum. O da ERROR_CODE_NO_FILL oluyormuş.

    Java kodlar:

    MobileAds.initialize(getApplicationContext(), "ca-app-pub-6761789303172472~5640978720"); InterstitialAd interr = new InterstitialAd(this); interr.setAdUnitId(getString(R.string.odulgecisid)); interr.setAdListener ( new AdListener () { @Override public void onAdClosed() { devamet(); } @Override public void onAdFailedToLoad(int i) { super.onAdFailedToLoad(i); } @Override public void onAdLeftApplication() { } @Override public void onAdOpened() { } @Override public void onAdLoaded() { } @Override public void onAdClicked() { } }); AdRequest hamlerequest = new AdRequest.Builder().build(); interr.loadAd(hamlerequest); if (interr.isLoaded()) { haki = 1; interr.show(); } if (!interr.isLoaded()) { Toast.makeText(getApplicationContext(), "Reklam yüklenemedi. Lütfen daha sonra dene", Toast.LENGTH_LONG).show(); finish(); startActivity(new Intent(oyun.this,MainActivity.class).addFlags(Intent.FLAG_ACTIVITY_NEW_TASK)); } } public void devamet(){ oyunhamle = 3; hamlebar.setProgress(oyunhamle); oyunhamletv.setText("Hamle : " + oyunhamle); secilenib.setVisibility(View.VISIBLE); secilenibb.setVisibility(View.VISIBLE); secileniv.setVisibility(View.GONE); secilenivv.setVisibility(View.GONE); }


    Bu sorunu nasıl çözebilirim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Telefonumda benzer bir sorun yaşamıştım(ERROR_CODE_NO_FILL ).Ama simulatorde deneyince çalışmıştı.Bende o haliyle uygulamamı google play e yükledim ve başka bir telefondan kontrol ettim.Reklamlarım çalıştı.Bu söylediklerim 3 bilemedin 5 günlük olaydır.

    sorun yaşadığım uygulamamın google play linki
  • Tesekkurler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim senin sorunun düzeldi mi düzeldiyse nasıl hallettin?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.