Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (3894. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
84.752
Cevap
1.076
Favori
5.538.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38923893389438953896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • otel kampanyası gelecek sene yapılmaz diye tahmin ediyorum, yapılsa da faydalanmak tamamen şans işi bu sene gördüğümüz gibi. Gelecek sene en iyisi Aralık ayında erken rezervasyon başladığı gün standart katsayı ile almak.

    Benim merak ettiğim şu; setur'da Koç grubu çalışanlarına ek indirimler oluyor dönemsel olarak, katsayı kullanımında bu ek indirimli tutar üzerinden puan kullanmak mümkün olabilir mi acaba, daha önce deneyen var mı?
  • aranan kimse olmadı sanırım bugün olumlu yada olumsuz, banka tarafından aranan kişiler dönüşleri buraya yaparsa çok güzel olur,
  • tamerbilisim kullanıcısına yanıt
    normalde koçlara cüzi bir indirimi sürekli yapıyor zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recruit1

    normalde koçlara cüzi bir indirimi sürekli yapıyor zaten.

    evet sürekli %10 gibi bir indirim var ama bunun dışında dönemsel kampanyalarda yapılıyor, asıl sorum şu:
    ben seyahat hattını aradığımda standart katsayı ile işlem yapmak istediğimde koç indirimli yada kampanyalı fiyat üzerinden mi işlem yapıyorlar yoksa standart müşteri fiyatından mı yapıyorlar acaba?
  • tamerbilisim kullanıcısına yanıt
    setur kendi sitesinde ne fiyat ilan ediyorsa, onun üzerinden indirimini yapıyor diye biliyorum ek olarak. başka bir deyişle sitede indirimli fiyat varsa onun üstünden; yok normal fiyatsa onun üzerinden koç indirimi yapıyor. ama bunun adios ile puan kullanırken uygulaması nasıl bilmiyorum. koçlardan biri yazsa da öğrensek.
  • yanlis anlasilmalar var.alan arkadaslara hayirli olsun.kimsenin birsey dedigi yok.mesele kotu yonetim kotu yonlendirme ve magduriyet.ykb musteri hizmetleri ve setur yoneticileri kampanyayi yonetememistir.

    sizce o saatlerde o yogunlukta musteri hizmetlerinde baska bir gundem olabilirmiydi?kayit alanlar isine saygili duyarli nir kesimdi.kalanlar ise lakayit odun tiplerdi.aman salla gecsin tavirli kisilere denk geldiyseniz alamadiniz magdur oldunuz.

    bu surecte yapilabilecek alan almayan herkesin birincisi kontenjan sayisini ve ikicisi de bu kotu kampanya yonetimini sikayet etmesi lazim.bu sene aldim.diye dusunmeyin seneye belki hep o savruk tiplere denk geleceksiniz.

    bu saatten sonra olumlu donmeleri zor ama sikayet kayidim da aramalarimin hepsinin dinlenmesini talep edecegim ve en azindan isini duzgun yapmayan kisilere gerekli aksiyonun yapilmasini saglayacagim.

    ayrica kartti da nadasa birakacagim.puan

    kampanyasi harici de kullanmayacagim.

    ykb istiyor ki sadece cikar iliskimiz olsun bundan boylr sadece cikarim olursa kullanacagim.yok sundan faydalaniyorum.deyip kartti cuzdan da ilk siraya koymuyacagim.

    alanlara tekrar hayirli olsun.keyifli tatiller dilerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Otel kampanyasından yararlanabilmek için belli bir puana sahip olmak gerekiyordu. Bu miktarda puana sahip kişilerin çoğunlukla forum üyeleri olduğunu düşünüyorum. Oysa ki sadece birkaç kişi rezervasyon yaptırabildiğini söyledi. Bana göre bu durum istatiksel olarak normal değil. Bilinçli bir şekilde bizlere rezervasyon yaptırılmadı gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı Koç Şirketi çalışanlarına maaş promosyonu olarak worldpuan verildiğini duymuştum. Belki bu kişilere öncelik vermiş olabilirler. Adil bir kampanya düzenlenseydi eğer bu tarz rezervasyon yapan kişiler varsa tabi, bize karşı hiç şansları olmazdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recruit1 R kullanıcısına yanıt
    Kampanya harici puan kullanarak otel rezervasyonu yapmak istediğinizde eğerki setur'un sitesinde koç ailem indirimi var gözüküyor ise o indirimi yansıtıyorlar.
  • ftokan F kullanıcısına yanıt
    Rezervasyon yaptıranlar foruma sessizce şöyle bir bakmıştır. Oturup da şikayet yazacaklarını sanmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalpakci

    Rezervasyon yaptıranlar foruma sessizce şöyle bir bakmıştır. Oturup da şikayet yazacaklarını sanmam.

    Hepi topu 240 kişi, şikayet etse ne etmese ne..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onursahinhukuk O kullanıcısına yanıt
    bende bir gelişme var ama tam olarak sonuçlanınca buraya yazacağım.
  • ilkmat40 kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlı haber bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni YKB seyahat hattından aradılar. 240 kişilik koto dolduğundunu belirtip malesef olumsuz sonuçlandını söyledi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barsbulut

    Beni YKB seyahat hattından aradılar. 240 kişilik koto dolduğundunu belirtip malesef olumsuz sonuçlandını söyledi...

    Siz kayıt bırakmış mıydınız ve saat kaçta?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bir kaç kez yazdım. Arada bazılarına telefonla kayıt alırken, bana telefonda biz kayıt almıyoruz denilenler arasındayım. Öyle anlaşılıyor ki bu iş çözüme kavuşmayacak. Ek kontenjan da gelse buradaki yorumların sayısına baktığımda talep yine karşılanmayacak. Belki çok ses getirdiği için kampanya yönetimi veya çağrı merkezinden bazılarının kellesi gidecek ama sonuç yine bizler açısından hüsran.

    Benim başka bir önerim var. Puanların değerli kullanımı tablosuna göre katsayılar zaten yerlerde. Şu an adios premium için yurt içi otel konaklamada katsayılar 1,90-2,20. Bu her yıl sınırlı gelen otel kampanyalarında otelin o andaki fiyatına bakınca katsayı ortalama 3,00-3,30 geliyor. Bence YKB seyahat hattı sene başında erken sezon indirimi başlayıp Nisan ayına kadar her ay bir otel listesi yayınlasın. Bu otel listesinde kat sayı o andaki fiyata göre 1,90-2,20 sınırlarında değil de bunun 30-40 puan üstünde yayınlansın (Örneğin kampanya otelleri 2,50 katsayı ile) ama kontenjan sınırı olmasın veya daha geniş sayıda olsun. Bu şekilde daha geniş katılımlı ve sürekli bir kampanya olur. Müşteri memnuniyeti de artmış olur.




  • heart_attack H kullanıcısına yanıt
    Kaydım 9:32 de alındı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamerbilisim


    quote:

    Orijinalden alıntı: recruit1

    normalde koçlara cüzi bir indirimi sürekli yapıyor zaten.

    evet sürekli %10 gibi bir indirim var ama bunun dışında dönemsel kampanyalarda yapılıyor, asıl sorum şu:
    ben seyahat hattını aradığımda standart katsayı ile işlem yapmak istediğimde koç indirimli yada kampanyalı fiyat üzerinden mi işlem yapıyorlar yoksa standart müşteri fiyatından mı yapıyorlar acaba?

    Bilgi aldım Müşteri hizmetlerinden, KoçAilem indirimli fiyat üzerinden puan kullanımı mümkünmüş arkadaşlar, bilginize.
  • Önce şunu belirteyim ki: Rezervasyon yaptırabilen nasipli arkadaşlar adına sevindim, onlara ağız tadıyla huzurlu eğlenceli mutlu iyi tatiller dilerim. Kesinlikle onların aleyhine herhangi bir tavrım veya sözüm olmadı ve olamazda.

    Sitemimiz yukarda arkadaşların da belirttiği gibi sistemsizlik ve adaletsizlik ve en önemlisi şark kurnazı tabirinde bir kampanya adında kurnazlık yapılmaya çalışılmasıdır.

    Dün bana MH nin telefonda dediği "milyonlarca kart kullanıcısı var ve bize binlerce kayıt talebi iletildi ama kontenjan dolduğu için rezervasyon yapılmayacaktır" denilen bu.

    Adiosta biter eyvah vs şeklinde endişe eden kullanıcılar ise şunu bilsinki; YKB ve tüm bankaların ilişkisi ticaridir. Ticari menfaat sağlamaya yönelik girişimlerdir bu kampanyalar ve YKB de adios programınıda bu kampanya ile bu sene zaten malumu ilan etmiştir. Eğerki susar ve itiraz edip tepki konulmaz ise seneye 200 kontenjan dahi olmayacaktır, ne de olsa kabul ettiler olarak bakılır. Ama itiraz edilir sosyal medyada vs ses yükseltir ve ticari ilişkiye ticari tepkiler konulur ise o zaman seneye ya çok daha iyi rakamlarda kontenjanlar olacaktır yada adios kendini bitirmeye gidecektir.

    YKB olarak senin milyonca müşterin var ve buna rağmen bunu bile bile 240 kişilik kontenjandaki amaç nedir yahu? 240 kişi, milyonun yanında nedir? EN az ama en az 1000 de 1 ine karşılık ver ki banka açısından ve biz müşteriler açısından ticari ilişki rutinin de devam etsin. Amma yığılma olacağını izdiham olacağını bile bile 240 kişi kontenjan ilan etmek kart kullananlar için bir nevi alay etmektir veya ne demektir herkes kendi tanımlasın.

    Her sene düşürülen kontenjan ve düşürülen katsayı ile de anlaşılıyorki seneye daha da beter olacaktır. 200 kişi bile açmayacaklardır belki de. O zaman o 200 kişi arasına gireceğini düşünerekten aman ses etmeyin reklam etmeyin diyenler hesabını bir daha gözden geçirsinler.

    Bu ticari ilişkinin bir tarafı olan Biz tüketicilerde ona göre rota çizmelidir. Ben ykb ye şikayet kayıtları açtım. Tüm adiosçularda benzer şikayet kaydı için destek olmalıdır.

    Otel almış olsun veya olmasın tüm adiosçular için: Yapılabilecek diğer şeyler ise birincisi diğer bankalara mail atmak ve adios programının nasıl olduğunu ve nasıl işlediğini anlatarak onlardan da benzer kampanyalar ve girişimler yapmasını talep etmektir. İkinci ise net puan kazanımları dışında kartı net bir şekilde nadasa almaktır. 1 kuruş harcama dahi adios un ilerisi için zararlıdır. Ben bunları yapacağım, karınca misali olsa da olsa tepkim belli olsun. Harcama hedefi dahi değerlendirmeyeceğim (onda da en iyi oran yüzde 1 in üzerine çıkamıyor).




  • ''Vay anasını Serhat neler dönmüş yaa!'' demek istiyorum. Herkese geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 38923893389438953896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.