Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (923. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.004
Cevap
782
Favori
1.600.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 921922923924925
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arwen08 kullanıcısına yanıt
    Hoşuma gitti bulunursa beni de alıntı yapar mısınız?

    Bu arada birden fazla film sorabiliyorsunuz sıkıntı yok.
  • yıllar evvel cnbc-e'de bi' Kore filmi izlemiştim. Bi' balıkçı ve kızı vardı, ikisi de sağır ve dilsizdi. Sonra elemanın biri bunun kızına aşık oluyordu, film boyunca kimse bir kez bile konuşmadı. Filmin yarısında uyuyakaldığımı hatırlıyorum.

    Bilen varsa ismini söylesin lütfen filmin :D
  • Merhabalar yaklaşık 3-4 sene önce bir film izlemiştim, googlede benzeri türlerini de aratsam napsamda bir türlü denk gelemedim, yanılmıyorsam ingiliz yapımı bir filmdi.
    Eski zamanda geçiyordu, bir polis dedektifi çok zengin bir ailenin yaşadığı eve geliyor ve aileyi genç bir kızın intiharından dolayı tek tek sorguya çekiyor, film hep bu evin içinde geçiyor çok güzel mesajlar içeriyordu ve sonuca bağlanıyordu, bu filmi bilen eden varsa beni bilgilendirirse çok makbüle geçecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metodiev35

    Merhabalar yaklaşık 3-4 sene önce bir film izlemiştim, googlede benzeri türlerini de aratsam napsamda bir türlü denk gelemedim, yanılmıyorsam ingiliz yapımı bir filmdi.
    Eski zamanda geçiyordu, bir polis dedektifi çok zengin bir ailenin yaşadığı eve geliyor ve aileyi genç bir kızın intiharından dolayı tek tek sorguya çekiyor, film hep bu evin içinde geçiyor çok güzel mesajlar içeriyordu ve sonuca bağlanıyordu, bu filmi bilen eden varsa beni bilgilendirirse çok makbüle geçecek.
    An Inspector Calls (2015 TV film) olabilir.https://en.wikipedia.org/wiki/An_Inspector_Calls_(2015_TV_film)

    Pek çok film ve dizi uyarlaması var. Imdb'de bulabilirsiniz.
    Türk versiyonu da Aydan Şener'in oynadığı "Yüzleşme" isimli tv filmi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arwen08

    bir kadın ailesiyle ( veya sadece 8-10 yaşlarındaki oğluyla) amerika kırsalında ( korku filmlerinin her zaman geçtiği geniş arazili tarlalı) büyük verandalı çok odalı ahşap beyaz eve taşınmıştır. ( ev ahşap olmayabilir ama büyük)

    kısa bir süre sonra evde bir toplantı tertiplenir. muhtemelen çocuğun doğum günü filandır. henüz kimse gelmeden kadın çocukla tartışır. ( galiba tokat atıyordu çocuğa) misafirler gelir vs. birkaç sahne sonra kadın evde oğlunu aramaya başlar. odanın birindeyken uzun koridordan ayak sesleri gelir ve kapının dibinde saman veya çuval maskesi takmış bir çocuk ona bakmaktadır. ( giriş buraya kadar aklımda)

    o gün çocuk kaybolur. polis aylarca etrafı arar fakat hiçbir iz yoktur. bu arada evde garip şeyler olmaktadır. hayaletler filan sanırım. korku filmi klişeleriyle devam eder.

    filmin sonunda kadın evde o ana kadar görmediği bir kapı bulur. kapı zemin kata inmektedir. aşağı iner ve zihinde flashback çakar. seneler önce misafirlere kapıyı açarken o kapıya ( farkında olmadan) bir eşya yaslamıştır ve kapı açılamayacak şekilde kapanmıştır. oğlu o gün o kapıdan çıkamayıp ölmüştür.
    Film güzelmiş. Fakat keşke sonunu yazmasaydınız. En azından spoiler kullansaydınız. Gizem tamamen kayboldu.
  • jogitu J kullanıcısına yanıt
    Babycakes

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Çok uzun zaman önce izlediğim bir filmdi ve hafızamda küçücük kesitler dışında hiçbir şey kalmadı. Umarım bilen biri çıkar.
    Filmde psikopat bir adam bir kadını alıkoyuyor. Köhne bir mekanda yer yatağına bağlıyor günlerce zulüm ediyor. Kadın bir gün bağlı olduğu yerden kurtuluyor bileklerinden bağlı olduğu zinciri adamın boynuna geçiriyor. Bu adamı bir güzel benzetip uçurum gibi bir yerden aşağı atıyor. Sonra olay yerine polisler falan geliyor ama ne gariptir ki adamın cesedi ortada yoktur. Kadın evine döndükten sonra psikolojik olarak bazı değişimler yaşar hatta bir gün nişanlısı mı erkek arkadaşı mı ne geliyor ziyarete masanın üzerinde çikolata görüp şaşırıyor çünkü kadın normalde çikolata sevmeyen biriydi. Psikopat adam sarı saçlı ve beyaz atletli biri olarak kalmış aklımda ve film 2005 öncesi yani bayağı eski.Digitürkte yıllar yıllar önce izlemiştim pek bilindik bir film gibi değil ama umarım benden başka izlemiş olanlar da çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 anne ve 1 baba vardı çocukları vardı çocuk annenin yanında baba zengin karısına son teknoloji full korumalı bir araba almış. O arabayla anne ve çocuk yollarda gidiyor. Anne geceleyin bir geyik eziyor arabadan çıkıp bakarkene çocuk anasının telefonundan arabayı kitliyor. Çocuk daha bebek. Kadın arabaya giremiyor kurt filan geliyor onla boğuşuyor gündüz oluyor kadın ateşi çakıp arabanın havalandırmasına tutuyor. Araba dumanı saptayıp arabadaki havalandırmayı bloke ediyor. Bebek arabada pişerkene kadın ceketini cam tavana seriyor. Kadın çölün ortasında su bulmaya gidiyor uçak enkazından felan bir şeyler buluyor. En sonunda arabanın yanına gelince kurt saldırıyor kadın arabayı itiyor itiyor uçuruma. Arabanın kapıları açılıyor kadın içine biniyor araba düşüyor arabada yerçekimi sistemi var hemen düzeliyor yere 4 teker düşüyor böyle bir yabancı film bütün bunlar çöl arazide gerçekleşiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yerli bir film vardı gerçek hikayeyi anlatıyordu anadoluda bir köy anne baba oğul kız aile var. Ana ölüyor. Babaları şerefsiz babaların babası iyi kalpli. Oğul la kız dedelerinin odalarına çıkabilmek için merdivenden geçmek zorunda kalıyorlar merdiven duvara yapışık ve duvarda bir göçük var babaları bu göçükte bir canavar var diyor ve o canavarın ismi filmin adı. Hatırlanan bir sahne oğul bakkala gidiyor bakkal babanla sana ve kardeşine çikolata yollamıştım aldın mı diyince çocuğun haberi bile olmadığını anlıyor. Son sahnede kızı bir aile sahipleniyor para karşılığında arabayla götürüyorlar oğul bunu sonra duyuyor bisiklete binip arabayı takip ediyor taki enerjisi bitene kadar köy yolunda giden kız kardeşine bakıyor ve film bitiyor. Dediğim gibi o göçükteki sözde canavarın ismi filmin ismi ama unuttum yardım edin lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaykeRousers

    1 anne ve 1 baba vardı çocukları vardı çocuk annenin yanında baba zengin karısına son teknoloji full korumalı bir araba almış. O arabayla anne ve çocuk yollarda gidiyor. Anne geceleyin bir geyik eziyor arabadan çıkıp bakarkene çocuk anasının telefonundan arabayı kitliyor. Çocuk daha bebek. Kadın arabaya giremiyor kurt filan geliyor onla boğuşuyor gündüz oluyor kadın ateşi çakıp arabanın havalandırmasına tutuyor. Araba dumanı saptayıp arabadaki havalandırmayı bloke ediyor. Bebek arabada pişerkene kadın ceketini cam tavana seriyor. Kadın çölün ortasında su bulmaya gidiyor uçak enkazından felan bir şeyler buluyor. En sonunda arabanın yanına gelince kurt saldırıyor kadın arabayı itiyor itiyor uçuruma. Arabanın kapıları açılıyor kadın içine biniyor araba düşüyor arabada yerçekimi sistemi var hemen düzeliyor yere 4 teker düşüyor böyle bir yabancı film bütün bunlar çöl arazide gerçekleşiyor
    Merak ettim. Severim bu tarz filmleri

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaykeRousers S kullanıcısına yanıt
    Monolith (2016)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali0146

    Sa,
    Filmde bir çocuk makina, insan değil. Bir de kız var o insan. Ormanda avcılar çocuğu yakalar. Kız okçudur. Çocuğu kurtarır. Avcılar çocuğun göğsünü kesti. Göğsünden metal çıktı. Kız çocuğun makina olduğunu öğrenir. Çocuğun adı Epro zannederim veya ona benzer bir ismi var. Yaşlı bir adam var. Bir gözü mavi öteki kahverengi.
    Filmi bulmaya yardımcı olurmusunuz.
    Yapay zeka. Steven spiberg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba..

    10-12 yaşlarında bir erkek çocuk nasıl olduğunu hatırlamadığım bir şekilde günümüzden ikinci dünya savaşının aktif olduğu döneme zamanda yolculuk yaparak geçiyordu? Geçmiş dönemde küçük bir kızla arkadaş olmuştu? Hatta filmin sonunda tekrar günümüze döndüğünde o küçük kızı arayıp sorup günümüzde ziyaret ediyordu , kız yaşlanmış nine olmuş?



    Çok berbat anlattım farkındayım ama çok az şey kalmış aklımda? Çok beğenmiştim , yıllarca aradım ama bulamadım!



    Bu filmi bulabilmeme yardım edecek olana şimdiden çok teşekkür ederim..



    NOT : Birde galiba film 1990-2000 arası bir yapım olsa gerek ve muhtemelen Avrupa Sineması'na aitti? Hollywood filmi değildi?
  • semioli S kullanıcısına yanıt
    Şu iki filmden biri olabilir.
    An Angel for May (2002)
    Tom’s Midnight Garden” (1999)
  • Eski bir Amerika filmi izlemiştim.filmin ismi;...
    ...kızıl saçlisi idi.noktali yerde bir kelime olacak ama hatırlamıyorum.yardimci olursaniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pori kullanıcısına yanıt
    An Angel For May :) Çok teşekkür ederim size...
  • SaykeRousers S kullanıcısına yanıt
    Mommo kız kardeşim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom sawyer, hucklbery finn veya kimsesiz çocuk remi tarzında bir film arıyorum. Tahminen 1970 lerin sonu veya 80 lerin bsşları olabilir.

    Tam olarak hatırladığım tek sahne şu: Kimsesiz çocuk, bulunduğu belki de kaçırıldığı, belki de satıldığı evden kaçmak istiyor. Evdeki insanlar masada yemek yerken, çocuk, yemek yenen odanın açık olan kapısının önünden geçerek evden kaçıyor.

    Bu esnada çocuğun kaçışını tek gören, evdeki en yaşlı kadın, sesler çıkartarak çocuğun kaçtığını göstermeye çalışıyor. Kadın ya dildiz ya da çok yaşlı olduğu için konuşma yetisini kaybetmiş.

    Bu filmi bilen var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedatt73

    Eski bir Amerika filmi izlemiştim.filmin ismi;...
    ...kızıl saçlisi idi.noktali yerde bir kelime olacak ama hatırlamıyorum.yardimci olursaniz sevinirim.
    Bu olabilir mi:https://www.imdb.com/title/tt0045077/

    Kaçakçılar Kraliçesi. Wyoming Kızıl Saçlısı olarak ta biliniyor.
  • 
Sayfa: önceki 921922923924925
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.