Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (922. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: topaz42
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.005
Cevap
782
Favori
1.600.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 920921922923924
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba ben yeniyim bir tane film izlemiştim bundan belki 3 4 sene önce ama başını izlemiştim neyse filmde bir okulda öğrenci var e posta alıyor ve müdür gibi birinin ölüğü video var okulun müdürünün sonra bunu dikkate almıyor 2 3 gün sonra o müdür ölüyor o videodaki şekilde lütfen bulun
  • Merhaba, savaş filmi arıyorum. Sanırım 2.dünya ve almanya. Gündüz vakti orman gibi bir yerde yer almanların üsleri gibi bir yere sızıyorlar. Orada insanları canavarlaştıran deneyler ilaçlar verildiğini görüyorlar. Ölmeyen çok güçlü geliştirilmiş insanlar var filmde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeufeL-07

    Merhaba, savaş filmi arıyorum. Sanırım 2.dünya ve almanya. Gündüz vakti orman gibi bir yerde yer almanların üsleri gibi bir yere sızıyorlar. Orada insanları canavarlaştıran deneyler ilaçlar verildiğini görüyorlar. Ölmeyen çok güçlü geliştirilmiş insanlar var filmde.
    Merhaba. İzlediğiniz film Outpost.
    2 ve 3'ü de var ama ben beğenmedim. Siz bilirsiniz. Birinci daha iyiydi.
  • TeufeL-07 T kullanıcısına yanıt
    filmin konusu akıllara wolfenstein oyununu getirmiştir.
  • zargo1298 Z kullanıcısına yanıt
    Şapkadaki Kedi filmi olabilir mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar çoktandır kafamı kurcalayan bir film var.Hatırladığım kadarıyla konusu şu şekilde:Bir adam var.Bu adam geçmiş dönemde ölmek üzere iken bir büyücü tarafından ölümsüzleştiriliyor.Aynı zamanda büyücü de ölümsüz oluyor(Bu arada büyücü kadın.)Büyücü kadın adama haç işaretinin yarını veriyor diğer yarısı da büyücüde eğer iki parça birleşirse adam ölümlü oluyor.Aradan uzun zaman geçiyor ve adam ölmek istiyor.Sonra adam fizik profesörü oluyor ve zamanda yolculuk makinesi icat ediyor.Üniversiteli genç bir çocukla karşılaşıyor ve çocuğu geçmişe gönderiyor.
    BU KADARINI HATIRLIYORUM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyza_tasdelen

    Arkadaşlar çoktandır kafamı kurcalayan bir film var.Hatırladığım kadarıyla konusu şu şekilde:Bir adam var.Bu adam geçmiş dönemde ölmek üzere iken bir büyücü tarafından ölümsüzleştiriliyor.Aynı zamanda büyücü de ölümsüz oluyor(Bu arada büyücü kadın.)Büyücü kadın adama haç işaretinin yarını veriyor diğer yarısı da büyücüde eğer iki parça birleşirse adam ölümlü oluyor.Aradan uzun zaman geçiyor ve adam ölmek istiyor.Sonra adam fizik profesörü oluyor ve zamanda yolculuk makinesi icat ediyor.Üniversiteli genç bir çocukla karşılaşıyor ve çocuğu geçmişe gönderiyor.
    BU KADARINI HATIRLIYORUM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
    Güzel gibi duruyor merak ettim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeufeL-07 T kullanıcısına yanıt
    Overlord-2018 ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helaaal 😂️😂️ teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değil. Overlord.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeufeL-07 T kullanıcısına yanıt
    Ama... Ama ama...

    Ama nasıl olur?



    Cidden anlatımlar sığınak filmini akla getiriyor.
  • Bu filmi ariyorum, ucretli/ucretsiz nereden bulup izleyebilirim? Reise nach Jerusalem (2018)

    https://www.imdb.com/title/tt8012148/
  • bir kadın ailesiyle ( veya sadece 8-10 yaşlarındaki oğluyla) amerika kırsalında ( korku filmlerinin her zaman geçtiği geniş arazili tarlalı) büyük verandalı çok odalı ahşap beyaz eve taşınmıştır. ( ev ahşap olmayabilir ama büyük)

    kısa bir süre sonra evde bir toplantı tertiplenir. muhtemelen çocuğun doğum günü filandır. henüz kimse gelmeden kadın çocukla tartışır. ( galiba tokat atıyordu çocuğa) misafirler gelir vs. birkaç sahne sonra kadın evde oğlunu aramaya başlar. odanın birindeyken uzun koridordan ayak sesleri gelir ve kapının dibinde saman veya çuval maskesi takmış bir çocuk ona bakmaktadır. ( giriş buraya kadar aklımda)

    o gün çocuk kaybolur. polis aylarca etrafı arar fakat hiçbir iz yoktur. bu arada evde garip şeyler olmaktadır. hayaletler filan sanırım. korku filmi klişeleriyle devam eder.

    filmin sonunda kadın evde o ana kadar görmediği bir kapı bulur. kapı zemin kata inmektedir. aşağı iner ve zihinde flashback çakar. seneler önce misafirlere kapıyı açarken o kapıya ( farkında olmadan) bir eşya yaslamıştır ve kapı açılamayacak şekilde kapanmıştır. oğlu o gün o kapıdan çıkamayıp ölmüştür.
  • Çocukluğumda izlediğim bir yaratıklı film vardı. Böyle böcek gibi hatta böcek tipinde büyük iğrenç yaratıklar vardı. metro gibi bir yerde yer altında falan bir grup insanı öldürüyorlardı insanlar kaçmaya çalışıyordu bunlardan.. baya karanlık bir filmdi hatırlıyorsam, çocukken travma geçirmiştim baya korkutmuştu neydi bu filmin adı ??
  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt
    MIMIC - 1997 ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arwen08 kullanıcısına yanıt
    El orfanato(2007)



    Buna benzettim fakat İspanyol yapımı bir film. Yeniden uyarlaması falan mı acaba.
  • arghh kullanıcısına yanıt
    saol hocam şimdi arattım videolarda mazim canlandı. iğrenç yaratıkları (hamam böceği) görünce tekrar izlemek farz oldu. filmin ismi tehlikeli yaratıklar olarak geçiyordu şimdi hatırladım. 99 da falan izlemiştim demek küçükken izleyince akılda kalıyor.
  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt
    “Böcek” ve “Metro” deyince direkt bu film geldi aklıma. Ben de tv de seyretmiştim. Güzel film di.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaaa bir günde 2 farklı adını hatırlayamadığım filmin aklıma gelmesi çok kötü oldu,

    Bu seferki film bir türk komedi filmi sadece tek bir sahnesi aklımda

    2 genç bir adamı kaçırıyor ve para istiyorlar fakat adam yanlış kişi olduğunu falan söylüyordu , kendisini bırakmalarını söylüyodu ve sürekli böyle komik diyaloglar geçiyordu, çocuklarda ne olduğunu anlayamadı ama bu muhabbetin sonunda kaçırılan adam ve gençler kol kola oley oley çekip içki içmeye gittiler dsfgjg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arwen08 -- 3 Temmuz 2020; 21:36:46 >
  • Okadar yazdın. Onuda izleyeceğiz artık 😂️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 920921922923924
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.