Şimdi Ara

ADİL ADALETLİ VİCDANİ SEVİYELERDE OTOMOBİL FİYATLARI İSTİYORUZ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • NextMove kullanıcısına yanıt
    bir bardak smoothie de ben alabilirmiyim boğazım kurududa
  • yalnız çok ilginçtir
    son 5 ayda nerdeyse herşeye en az %70-80 zam geldi
    sadece araç fiyatlarından şikayetçiyiz
    kaporta mı yiyeceğiz?
  • Hala 70-80 bine sıfır i10 alanlar var, neden vicdanlı olsunlar. Onların vicdanından önce milletin aklını konuşturması gerekir. Ama biz 7 lira olan dolar paritesini bile 24 saat içinde kabullendiğimiz için vicdanlı davranmak müstehak değildir. Piyasada milyonlarca araç varken sıfır araba almak bence şu an için ne kadar gereklidir? ÖTV indirildi diye bindirilmiş fiyatlar üzerinden yapılan indirimleri kendine kar sayan insanlar bayilere koşarken neden, nasıl düşsün fiyatlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Moueson

    Rahat olun gençler yakın zamanda ÖTV tamamen kaldırılacak işte o zaman 70 bine sıfır Megane alabilecegim insanlar eski araçlarını değiştirip daha üst seviye araç alabilecek , arabası olmayan insanlar araç sahibi olacak inşallah . O günü bekliyorum .
    Ya şimdi insan ekonomi bilimine bu kadar mı uzak olur. Ötv %30 a indirilsin türkiye’nin iflas etmesi 1 sene sürmez, tamamen kalksa 1 ay sürmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyinsis

    Ya şimdi insan ekonomi bilimine bu kadar mı uzak olur. Ötv %30 a indirilsin türkiye’nin iflas etmesi 1 sene sürmez, tamamen kalksa 1 ay sürmez.

    Alıntıları Göster
    Olmadı bir konkordato ilan eder,mutluluklar dileriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi hocam. Bana dizel araçlar daha zevkli geliyor misal. Zaten hele ki son yasalardan sonra her yer eds radar polis drone hız yapmak istesen yapamıyosun. Ve dizelin ara hızlanmalarda ve ya 40-120 arasındaki verdiği hissiyat torkundan dolayı kendinden güçlü benzinlilerden daha çok arkaya yapıştırıp sanki hızlanıyomuşsunuz hissi veriyor. Benzinli bir araçla hız konusunda kapışmasa da hissiyat bakımından benim hoşuma gidiyolar. Bunları da neye dayanarak söylüyorum son 1 hafta içinde,

    V40 T3, Leon 1.0Tsi, Astra K 1.4T

    Golf 1.6Tdi, i30 1.6crdi, 308 1.6Hdi

    Kullandıktan sonra söyleyebilirim ki dizeller daha zevkli geliyor bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala araba, hala araba. Ülkede hukuk ve adalet var mı ki fiyat adaleti istiyoruz. Zabıtayla fiyat adaleti dağıtmaya çalışan bir yönetimden bahsediyoruz.



    Kusura bakmayın ama iyi yönetilmeyi, hukukun üstünlüğünü, herkes için adaleti istemezsek daha çok dileniriz böyle. İnsanlar işlerinden ediliyor ve haklarını aramalarına dahi müsade yok. Bu insanları vatan haini ilan edenler var. Türkiye'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre yaklaşık 3 milyon insan açlık sınırında yaşıyor. Bulunduğum ülkede Hindili, Afganlı, Yemenli benle alay ediyor Türkiye'de yaşam çok güzel ben de oraya gidiyorum sen salaksın niye gitmiyorsun diye. Bu vasıfsız adamlar ülkeme sigortasız, ucuz çalışmak için geliyor. Vatandaşımın ekmeğine el koyuyor, benim hakkımı gasp ediyor biz hala birisi bize ekmek verse de karnımızı doyursak hesabındayız. Abartmıyorum monarşinin olduğu ülkelerde bile bir yönetim bu kadar halkla alay edemiyor. Bizle daha çok alay ederler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • millet az bi indirim buldu diye bayilere koşmuş anlaşılan...

    2 ay önce otomobilciler dernegı baskanı zor durumdayız diye ver yansın ediyordu tvlerde ? dolar 7 seviyelerindeydi ve ona göre zam koydular anında eyvallah!!!!! aamaaaaaa



    peki dolar 5,4 lere geriledi bu indirimi niye yapmadılar anında ???


    devlet indirim yapsa dahi bu bayilerin önünden bir süre geçmeyin ki akılları başlarına gelsin bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.