Şimdi Ara

ADATA SU650 SSD Kullananlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
5
Favori
33.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şey benim başımada geldi, servise gönderip mümkünsa iade yapılmasını istedim ve iade aldım. Ama akıllandımmı hayır, gidip kampanyadan 960gb lık adata su650 aldım .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ascani

    Hayırlı uğrulu olsun. Test yapıp buraya atabilir misin? Kıyaslamış oluruz adata ile.
    Tabi ki :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -QAism-

    Abicim ucuz diye adata in şu modellerini almayın patates tamamen ultra 3d alın Budan bin kat daha sağlam herkesin elinde patlıyor bu ssd

    Alıntıları Göster
    Bende üzülerek katılıyorum, 2 Ay önce ilk aldığım düşük yazma hızı olduğu için değişti geldi. Şimdi ise bazen sistem boot etmiyor bazense windows donuyor cidden pişman oldum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: davidoff26

    Bende üzülerek katılıyorum, 2 Ay önce ilk aldığım düşük yazma hızı olduğu için değişti geldi. Şimdi ise bazen sistem boot etmiyor bazense windows donuyor cidden pişman oldum.

    Alıntıları Göster
    İade edebiliyorsaniz edin ultra 3d 500gb 448tl 1tb 760tl fırsatı kaçırmayın pişman olmadınız bu ssd ile 400w ve 5 yıl garantili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adata serisini almayın 2 ay geçmedi bozuldu dosyalarımda gitti TOSHiba samsung alın hilevelmilevel adatamaldata bırakın bunları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekmusa -- 7 Nisan 2019; 14:49:55 >
  • ssd donuyor arkadaş inanılır gibi değil, kanser ediyor insanı, varmı bu sorunu yaşayan ? ne yapabilirim ?
  • arkadaşlar eskiden 550-350 küsür mb/s yazılırdı sitelerde satılırken, şimdi 520MB-450MB/s yazılı olanları var. noldu yeni seri mi ürettiler naptılar? kullanan var mı güncel seriden
  • Bugün de benim ki bozuldu. Bir anda mavi ekran verip gitti. Bios da görünmüyordu. Eski HDD mi taktım harcı HDD nin kablosu ile bagladim ama görmüyor. İstanbul'a gidecektim erteleyip duruyordum gitmiisken elden götüreyim bari. Elden götürebiliyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peçka P kullanıcısına yanıt
    Ben de ufak saniyelik donmalar yaşamaya başladım bu aralar. Sizinki nasıl oluyor. Bende bir saniye donup yoluna devam ediyor. Eskiden ısınmıyordu şimdi benimki de 55-60 dereceye çıktı. Cidden sıkıntılı bir seri galiba. Sizin donmalar nasıl? Komple mi donuyor?
  • Ascani A kullanıcısına yanıt
    achi mode ile sıfırdan iki dizin oluşturdum, şuan aynen dediğiniz gibi saniyelik donma olup devam ediyor, devam etsene sorun değil, fakat tek dizin oluşturarak bir daha deneyebilirim, belki düzelir.
  • Ascani A kullanıcısına yanıt
    adata su650 gt-r ve gt-c olarak 2 ayrı serisi var bildiğim kadarıyla. sizin hangi seriydi?
  • Yaklaşık 1 sene önce satın aldığım ADATA SU650 120 gb lık ssd, bu zamana kadar hep 20 gb boş yer kalacak kapasitede kullanıldı ve bugün ssd nin büyük kısmını boşalttım... sistemimin sanal ram ayarı da açık. cihazım sata 2 yi destekliyor sadece..

    İlk defa ssd yi test ettim... Test ederken tarayıcı kapalı ve ssd sıcaklığı 37 derece idi.. işletim sistemi windows 8.1 home x64

    Değerlerim nasıl sizce?

    ADATA SU650  SSD Kullananlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 24 Nisan 2019; 21:15:20 >




  • 10 Şubat 2019 aldığım ürün 23 Nisan 2019 çalışmamaya başladı. Önce mavi ekran hatası verdi ardından biosta gözükmedi. Harici harddisk kutusuna ve başka bilgisayar da bağladım şu anda hiçbir şekilde görmüyor. Sanırım benim ki pert oldu. Bakalım iade şansımızı deneyeceğim. Su650 sorunlu bir seri sanırım herkes de aynı sıkıntı var.
  • facepunchS F kullanıcısına yanıt
    GT-R Serisi bendeki. Yukko sitesinden aldım. Sanırım orada satılanlar GT-R serisi. Burada sorun yaşayanlar da öyledir diye tahmin ediyorum. Sizinki de mi GT-R? Herkes yazsın. Hatta tam serisini yazsın. Belki Türkiye'ye gelen modelinde vardır bu sorun, belirleyelim.

    Daha önce benzer bir durumla karşılaştım. Birisi Lenovo p2 idi. Bütün dünyadaki ve Türkiye'de mediamarkt, vatan, teknosa gibi yerlerde satılan telefonları taş gibi iken türksel'de satılan telefonları hem şebeke hem güncelleme yönünden sıkıntılıydı. Sonra baktım türksel'e gelen daha farklı üretilmiş. Telefonun versiyonu falan da farklıydı. Mediamarktta satılan çift hatlıyken bu tek hattı mesela. Bir de yine bu operatör firmalarında satılan, bimde satılan telefonlar sanırım biraz daha farklı üretim. Belki bu şekilde Türkiye'ye gelen sıkıntılıdır.
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Sata 2 için güzel değerler. Milisaniyelik ya da uzun uzadıya donma, kasma oluyor mu? Bios'da başlatmama, uykudan uyanmama, mavi ekran gibi hatalar oldu mu hiç?

    @facepunchS Bugün fark ettim dizüstünde farenin olduğu yere bastırınca ekranda yatay çizgiler oluşuyor. Siyah renk çoğunluklu. Bastırdıkça artıyor. Karelenme gibi şeyler de oluyor. Elimi çekince görüntü kendine geliyor ama bilgisayar tamamen donuyor. Tekrar bilgisayarı düğmeden 8 saniye basılı tutup kapatmak zorunda kalıyorum. Tekrar geri açıyorum çalışmaya devam ediyor. Tekrar fareye bastırırsam tekrar aynısı oluyor. Farenin bitişiğinde sata 3 yuvası. Sanırım Ssd'den mi kaynaklı acaba anakarttan mı? Hdd de böyle bir şey hiç yaşamadım. Genelde dizüstümün orasına sağ el ile asılırım kucağımdan yere düşmesin diye. Bundan elleyemiyorum bile.Kağıtlarla sağını solunu sıkıştırdım şimdi oynamasın diye durum yine aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ascani -- 25 Nisan 2019; 14:55:51 >




  • Ascani A kullanıcısına yanıt
    google çeiviricide bi kelime yazdığımda bazen bir donma oluyor 1-2 saniye ama ssd den mi kaynaklı onu hiç bilmiyorum.. onun dışında uykuya dalma veya uyanmama sorunu hiç olmadı, mavi ekran hatası da vermedi
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Şanslısınız o zaman. Siz yine de önemli verilerinizi yedekleyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ascani

    Şanslısınız o zaman. Siz yine de önemli verilerinizi yedekleyin.
    Deli cesareti ile bu zamana kadar tüm verilerimi , almayı düşündüğüm hdd kutusunun fiyatı düşene kadar ssd de sakladım..Bu konuyu okuyunca hemen ertesi gün bi hdd kutusu alarak verilerimi oraya yedekledim, benimki de her an gümleyebilir diye..

    Bu arada ordaki verilerden sadece 4 KİB Q32T1 verisi önem arzediyor değil mi?
  • James Donkey'de bu kadar sorun yok :)
  • Bu arada benimki GT-C serisi.. yukkodan almıştım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.