Şimdi Ara

Adana-Kayseri yol durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yarın, yani 14 Şubat sabahı Adana'dan Kayseri'ye doğru yola çıkacağız. Hedef Erciyes geçen hafta Kayseri'ye uğramadan direk Develi üzerinden dağa çıkmıştım ama bu hafta durum nasıl bilmiyorum. Yöredeki arkadaşlar ya da bu yolu kullanan arkadaşlar varsa tavsiye verebilirler mi?

    Aracım Volvo V40 ve sürekli Adana'da kullandığım için özel bir kış lastiği yok. Normal 4 mevsim kullandığım lastikler ile sıkıntı yaşar mıyım acaba ya da almam gereken önlemler nelerdir.

    Şimdiden teşekkürler.



  • kardeş sevgililer günü için sanırım gideceksin. bende 2 sene önce aynen kış günü aynı güzergahtan kayseriye gitmiştim. yalnız ozman havalar güzeldi. şuan havalar pek iyi değil hatta 2 gündür pozantıda eski tekir yolu kapalıydı son durum nedir bilmiyorum otoban bile kapanmıştı. ana yollar açıktır develiye kadar gidersin ama develiden sonra erciyes çıkışına bence bu havada zincirsiz jandarma izin vermez hatta ceza yersiniz. bence develiye kadar arabayla gidin ordan dolmuşlarla erciyese çıkın derim. dönüştede aynı şekilde yaparsanız sıkıntı olmaz. adana-develi 290 km erciyes 20 kmdir.
  • Kışlık lastik yoksa rezil olursunuz. Bence uçak+kiralık araç seçeneğini göz önünde bulundurun. O yolda zincir takarak gidemezsiniz. Zincirle 20 km hızı geçerseniz aracın sensör vb'sine zarar verirsiniz. Ya da gidip ucuz yollu bir kış lastiği alır, dönüşte ikinci el satarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayseride bu günlerde hava ara ara yağışlı ve soğuk kar yağışı yok ancak Erciyeste her an tipiyle karşılaşabilirsiniz.Develiye kadar rahat gelebilirsiniz belki ancak arkadaşın dediği gibi ordan Erciyese Develi-Kayseri arası çalışan dolmuşlarla çıkabilirsiniz.Her saat araç bulunur.Kış lastiği olmadanda yine Jandarma kontrolü olursa ve hava durumuna bağlı olarak izin vermeyebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.