Şimdi Ara

ADANA'DA BU HAFTA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ADANA Türkiye'nin en gelişmiş, en modern, en uç şehridir iddia ediyorum. Bundan sonra bu köşede günlük adana haberlerini paylaşacağım. Öncelik verilecek konular aşağıdaki gibidir, lütfen bulduğunuz haberleri girmeden başını [3]-[1] gibi numara ile yeşillendiriniz.

    1- SWINGER OPERASYONLARI: Net en beğeni ile izlediğim haberler. Nedir bu swingerler ile alıp vermediğiniz . Bunların hepsi niye Adana'da peki. Niye swingerlik arkadaşım başka fanteziniz mi yok
    2- KAHVEDE ARKADAŞINI VURDU: Beğendiğim 2. konu olur. Yakın arkadaşlar çat çut birbirini vuruyor taş, kağıt, kupon yüzünden.
    3- KAYINPEDER GELİNE, DAMAT BALDIZA, BAHÇIVAN UŞAĞA, UŞAK MARTIYA ATLADI: Üzülerek okusak da tebessüm etmediğimizi kimse söyleyemez.
    4- DİĞER UÇ NOKTA HABERLERİ: Kalan haberler buraya

    ADANA'DA BU HAFTA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belverus -- 9 Ocak 2017; 11:48:23 >



  • Guzel haberler eklersen tutabilir
  • dün Adana 'nın kurtuluşuydu. içimiz ayrı bir neşe kaplıydı. kutlu olsun Adanam!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 6 Ocak 2017; 9:12:23 >
  • Kebab wonderland
  • Adana!! şalgam seven çocukarın, Allah kitap indirdiği kutsal toprak!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 6 Ocak 2017; 9:22:35 >
  • [4] - DÜKKANI HIRSIZLARIN ÜZERİNE KİLİTLEDİ

    Adana'da iş yerine hırsızların girdiğini öğrenen dükkan sahibi, hızla olay yerine gelerek kepengi kilitledikten sonra polis çağırarak, hırsızları yakalattı.

    Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, akşam saat 19.45 sıralarında Ramazan D., Esat B., L.D. ve H.B. Ulucami Mahallesi 25008 sokak 5 numaralı yerde bulunan bir tekstil firmasının önüne geldi.

    Şahıslar, önce iş yerinin kepenginin asma kilidini taşla vurarak karıp açtı. Daha sonra da iş yerinin pvc kaplama bölümünden 4 parçayı yerinden çıkartıp oluşan boşluktan içeri girdi. Bu sırada sesleri duyan vatandaşlar, iş yeri sahibi Halil Kayabaşı'nı arayarak olayı haber verdi.

    Dükkan sahibi Kayabaşı, hemen iş yerine gelip hırsızlar içerideyken açık olan kepengi kapatıp polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, kepengi açtığında içeride 4 kişinin olduğunu gördü. Polis ekipleri, zanlıları girdikleri delikten tek tek çıkartıp gözaltına aldı.

    Zanlılar, içeri hırsızlık amaçla girmediklerini, kendilerine ait bir eşyayı almak için girdiklerini söyledi. İş yeri sahibi ise komşularının kendisini arayarak iş yerine hırsız girdiğini söylediğini belirterek, "Hemen dükkana geldim. Baktım içeride şahıslar var kepengi indirdim polise haber verdim, polisler de yakaladı" dedi.
    Bu arada, iş yerine girenlerin bir yakını ise olay yerine gelip Kayabaşı ile tartıştı. Polis tarafların kavga etmesinin önüne geçti. Zanlılar ise emniyet müdürlüğüne götürülerek sorguya alındı.

    #adanavol.1
  • [2] TARTIŞTIĞI ARKADAŞINI SOKAK ORTASINDA OTOMATİK TÜFEKLE VURDU!

    Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Biçer Sokak üzerinde karşılaşan Levent S. (26) ve Sezer D. (22), tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce Levent S., otomobilinde bulunan otomatik tüfeği çıkartarak arkadaşı Sezer D.’ye altı el ateş etti.

    Sezer D., yaralı vaziyette vurulduğu yerden yaklaşık elli metre kaçarak yere yığıldı. Bu arada Sezer D.'nin öldüğünü zanneden Levent S., olay yerine geldiği 01 CYP 65 plakalı otomobiliyle kaçtı.

    Polis, olay yerinde inceleme başlatırken, vücudundan ve kafasından yaralanan Sezer D. olay yerine çağrılan ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Polis, ilçe giriş ve çıkışlarında uygulama yaparak kaçan otomobili ve zanlıyı aramaya başladı.

    Olay yerinden kaçan otomobil, Tufanpaşa Mahallesi Coşkunoğlu Sokak'ta suç aleti tüfekle birlikte terk edilmiş halde bulundu.

    Yaralı Sezer D., Kozan Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ardından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilirken, polisin ise her yerde kaçan zanlıyı aradığı öğrenildi.

    #AdanaVol.2

    Yeni yılın ilk haberleri gelmeye devam ediyor..
  • Adana teksas'ın başkentidir ula
  • Sürekli sular gidiyor onu da ekle.
  • Raz3rs kullanıcısına yanıt
    Ekleyeyim.

    [2] - Adana’da suda "zehir" olduğunu ileri sürerek gece sabaha kadar ortak kullandıkları suyu açan bir kişi, içme suyu vanasını kapatan komşusunu tabancayla öldürüp polise teslim oldu.

    Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi, 58234 Sokak 9 numaralı evde meydana geldi. İddiaya göre, iki katlı müstakil bir evin birinci katını Mehmet Sadi Can, ikinci katını ise Bekir Os (64) bir süre önce kiraladı. Müstakil evde bir tek su sayacı olduğu için kiracılar içme suyunu ortak kullanıp ücretini de ortak ödüyorlardı. Bekir Os, suda "zehir" olduğunu ileri sürerek suyu gece sabaha kadar açık bırakmaya başladı.

    FATURA FAZLA GELİNCE VANAYI KAPATTI


    Bunun üzerine alt kattaki kiracı Can, su faturası fazla geldiği için geceleri vanayı kapatmaya başladı. Bu nedenle iki kiracı arasında zaman zaman tartışma çıktı. Dün gece de Bekir Os yine gece suyu açıp yattı. Ancak Can fatura kabarık gelmesin diyerek vanayı kapattı. Bu duruma sinirlenen Bekir Os, gece yarısı yatağından kalkıp elinde tabancasıyla alt kata inerek Can'a 6 el ateş edip kaçtı. Silah seslerine uyanan komşular durumu polise bildirip ambulans çağırdı. Mehmet Sadi Can olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

    "KOMŞUMU SUDAN SEBEP İÇİN VURDUM"

    Bekir Os ise bir süre sonra Adana Valiliği'nde görevli polislerin yanına giderek, "Ben komşumu sudan sebep için vurdum" dedi. Polisler cinayet ekiplerine haber verdi. Valiliğe gelen ekipler zanlıyı gözaltına aldı.

    Bu arada hastaneye kaldırılan Can ise hayatını kaybetti. Can'ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

    Can'ın komşusu Mahmut Küçük, iki komşu arasında su tartışması yaşandığını belirterek, "Bekir Os suda zehir var diye her gece suyu açtı. Tek vana olduğu için su faturası kabarık geldiğinden Mehmet Sadi Can ise sürekli vanayı kapatıyordu. Dün gece de bu nedenle çıkan tartışmada Bekir Os, Can'ı vurup öldürmüş" dedi.
  • [4] - Adana'da kumar operasyonu (TOMBALA NAAABER)

    ADANA, (DHA) - ADANA'da polisin bir lokale düzenlediği baskında kumar oynadıkları belirlenen 169 kişiye 209'ar lira idari para cezası verdi.
    Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, merkez Seyhan İlçesi Kuruköprü Mahallesi'nde faaliyet gösteren ve daha önce kumar oynatıldığı için mühürlenen 'Mithatpaşa Mahallesi Esnafları Sporcu Sevenler ve İletişim Derneği' lokalinde kumar oynatıldığı ihbarı aldı. Harekete geçen polis, lokale yaptığı baskında tombala tabir edilen kumar oynayanları suç üstü yakaladı. Kumar oynatan 4 şüpheli mührü kaldırmaktan ve kumar oynatmaktan gözaltına alınırken kumar oynayan 169 kişiye ise 'Kabahatler Kanunu'na göre 209'ar lira idari para cezası verildi. Polisin işleminin ardından lokal yeniden mühürlendi.
  • [4] - Adana'da Telefonla Çağırdıkları Taksiciyi Dövüp, Aracını Yaktılar

    Adana'da telefonla arayarak çağırdıkları taksi şoförünü yarı çıplak soyarak döven zanlılar, taksiyi ateşe vererek olay yerinden kaçtılar.

    ADANA'da telefonla arayarak çağırdıkları taksi şöförünü üzerindeki kıyafetleri çıkarıp, yarı çıplak halde bıraktıktan sonra dövdüler ve aracını ateşe verip yaktılar.

    Olay, merkez Sarıçam ilçesi Balcalı TOKİ konutlarının girişinde saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre iki kişi müşteri gibi, 01 T 0299 plakalı taksi sürücüsünü telefonla çağırdı. Taksiye binen iki kişi TOKİ konutları civarında yol kenarında aracı durdurdu.

    KIYAFETLERİ VE CEP TELEFONUNU DA YAKTILAR

    Taksiciyi araçtan indiren kişiler, önce üzerindeki kıyafetleri çıkarıp yarı çıplak bıraktı, sonra da dövdü. Saldırganlar, taksicinin kıyafetlerini ve cep telefonunu taksinin içine bırakarak ateşe verip, başka bir araçla olay yerinden kaçtı.

    Olayı gören çevredekilerin ihbarıyla itfaiye ve polis geldi. İtfaiye alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. İsmi açıklanmayan taksicinin ifadesi alınırken, kaçan saldırganlar aranıyor.
  • Adana merkez patlıyo herkes şekeri atan kopmalik açıyo son ses. Osurmak cok zevkli xd xd xd xd x d

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belverus kullanıcısına yanıt
  • res bu konu tutmalı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • [4] Tartıştığı Kocasının Otomobilini Parçaladı

    Adana'da eşiyle tartışan kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Araca dakikalarca zarar veren kadının görüntüleri saniye saniye kaydedildi.

    http://www.sondakika.com/haber/haber-esiyle-tartisan-kadin-ofkesini-kocasinin-9173086/

    Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla araca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı.

    KADIN ÖNCE OTOMOBİLİ ÇİZDİ, SONRA DA ARACIN HER YERİNİ PARÇALADI

    Seyhan ilçesindeki olay iddiaya göre, B.K. isimli genç kadın, bir süre önce eşi S.K. ile tartıştı. Tartışma sonrası S.K. evi terk edip gitti. Kadın ise evden koşarak çıkıp kocasının park halindeki otomobilinin yanına geldi. Öfkeli kadın, önce otomobili çizerek zarar verdi. Öfkesini alamayan kadın, daha sonra aracın dikiz aynalarını, sileceği ve park lambalarını kırdı.

    KADININ ARACI PARÇALAMASINI VATANDAŞLAR ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ

    Siniri bir türlü geçmeyen genç kadın, yoldan geçen vatandaşların şaşkın bakışları arasında aracı defalarca tekmeledi. Bu arada bir başka oto sahibi, hemen olay yerine gelerek park halindeki aracının da zarar görmemesi için alıp götürdü.

    'KOCAMIN ARACI SİZE NE'

    Genç kadın ise koşarak yol kenarına gelip kilit parke taşını aldı ve tekrar geri gelerek otomobile taşla zarar vermeye başladı. Genç kadın otomobilin arka, ön ve kapı camlarını taşla tek tek kırdı. Çevredeki vatandaşların "yapmayın" uyarısına "kocamın aracı size ne" diye yanıt vererek araca zarar vermeye devam eden B.K., bir süre daha zarar verdikten sonra taşı otomobilin üzerine atıp hızlı adımlarla evine doğru gitti. Bu anlar ise hem güvenlik kamerası tarafından hem de bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi.

    KADININ EŞİ ŞİKAYETÇİ OLMAYINCA POLİS İŞLEM YAPMADI

    Bu arada, polise genç kadının bir araca zarar verdiği ihbarı geldi. Polis, olay yerine gelip genç kadını buldu. B.K., otomobilin kocasına ait olduğunu, kavga ettikleri için zarar verdiğini söyledi. Polis, kadının kocası ile irtibata geçti. Koca, şikayetçi olmadığı için polis işlem yapmadan geri döndü. Genç kadın ise zarar verdiği otomobili olay yerinden alıp evinin önüne park etti. B.K., basın mensuplarına da araca kendisinin zarar verdiğini söyledi.
  • Çocuk Mahkumlar, Adana'daki Cezaevinde Koğuşu Ateşe Verdi

    Adana'daki Kürkçüler Açık ve Kapalı Cezaevi'nde çocuk tutuklu ve hükümlüler, koğuşta yatakları ateşe verdi. Çıkan yangında 11 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

    Adana'daki Kürkçüler Açık ve Kapalı Cezaevi'nde çocuk tutuklu ve hükümlüler, koğuşta yatakları ateşe vererek yangın çıkardı. İtfaiyenin büyümeden söndürdüğü yangında, dumandan etkilenen 6'sı çocuk, 5'i infaz koruma memuru, 11 kişi hastanede tedaviye alındı.

    ÇOCUK MAHKUMLAR YATAKLARI ATEŞE VERDİ

    Yangın, saat 23.45 sıralarında merkez Sarıçam İlçesi'ndeki Kürkçüler Açık ve Kapalı Cezaevi'nde çıktı. Yaşları 14 ile 18 arasında değişen 6 tutuklu ve hükümlü, kaldıkları koğuşta yatakları ateşe verdi. Alevler, kısa sürede yayılırken, infaz koruma memurları koğuşu tahliye edip, yangına müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü. Dumandan etkilenen 6 çocuk ile 5 infaz koruma memuru, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.
  • [1] VE BEKLENEN HABER GELDİ!!!!

    ADANA - Üniversitelilerin 'swinger' davasında fantezili savunma

    Adana’da ’swinger’ denilen eş değiştirme yöntemiyle seks fantezileri yaptıkları iddiasıyla yargılanan tutuksuz 14’ü kadın 29 sanık için savcı mütalaasını verdi. Savcı, 20 sanık hakkında 4 yıl ile 48 yıl arasında değişen hapis cezaları isterken 9 sanığın beraatine karar verilmesini talep ederken, sanıkların çoğunluğu suçlamaları kabul etmezken, fantezi amaçlı ’swinger’ ortamına katıldıklarını söyledi.

    Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 2016’nın Şubat ayında Çukurova Üniversitesi öğrencisi 26 yaşındaki E.Ş. ile okuldan sevgilisi olan 25 yaşındaki E.A.’nın sosyal paylaşım sitesi üzerinden evli çiftlere swinger fantezili fuhuş yatırdığı ihbarını aldı. Teknik takip başlatan polis, Adana’nın merkez Sarıçam İlçesi’nde lüks bir sitedeki villada evli çiftlere swinger partileri organize edildiğini belirledi.

    E.Ş ile sevgilisi E.A.’nın başlarda fantezi amacıyla sosyal paylaşım sitesinden seks yapmak isteyenleri bir araya getirdiği, daha sonra bu amaçla villa kiralayarak eşsiz partilere katılmak isteyen erkeklere 1000 lira karşılığında kadın ayarladığı da kaydedildi. Polis, Adana’nın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Şanlıurfa’da, 25 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda E.Ş. ile sevgilisi E.A. ile birlikte 53 kişi gözaltına alındı. İfadelerinin ardından 24 kişi serbest bırakıldı, 29 şüpheli adliyeye sevk edildi. 15 kişi tutuklanırken, 14 şüpheli de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Sanıklar hakkında ’suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ’fuhuş’, ’insan ticareti’ ve ’ müstehcenlik’ suçlarından 3 ila 177 yıl arasında değişen hapis cezaları istemiyle 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açıldı.

    ’FANTEZİ’ SAVUNMASI

    Kapalı yapılan duruşmalarda yargılama aşamalarında tüm tutuklu sanıklar tahliye edildi. Sanıkların çoğunluğu suçlamaları kabul etmezken, fantezi amaçlı ’swinger’ ortamına katıldıklarını söyledi. Bazı kadın sanıklar, swinger partisinde giymek üzere fantezi kıyafetler ve benzeri malzemeler için para aldıklarını belirtirken, bazıları ise beraber oldukları erkeklerden para aldığını anlattı.

    YARGILAMADA SONA GELİNDİ

    Yargılamada sona gelinince mahkeme savcısı mütalaasını verdi. Savcı, tüm sanıkların suç örgütü, insan ticareti ve müstehcenlik suçlarından beraatlerine karar verilmesini talep etti. Fuhuşa teşvik suçundan ise 9 sanığın beraatini isteyen savcı, aralarında E.Ş.’nin de bulunduğu 20 sanık hakkında ise aynı suçtan 4 ila 48 yıl arasında değişen hapis cezaları istemiyle cezalandırılmalarını talep etti. Mahkeme heyeti, karar verilmesi için duruşmayı erteledi.
  • up
    http://haber.sol.org.tr/toplum/adanada-5-yasindaki-cocuk-babasini-vurup-oldurdu-184985
    adama üzüldüm ama adanaya yakışır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.